Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,825
Valla listedeki herkes gelirse gerçekten sağlam bir şenlik olacak, hayırlısı, sabri bey tebrik etmek lazım sizi, millet böyle bir organizasyon bekliyormuş galiba....

Etiketler
zeminde bu tatlı yagmurdan sonra heralde tam kıvama gelmıstır:smiley: :D
gelemıcek olmam cok uzuyor ama kısmet ınsallah baska zaman

herkeze iyi eglenceler

fotoları beklıyoruz

besabes' Alıntı:
zeminde bu tatlı yagmurdan sonra heralde tam kıvama gelmıstır:smiley: :D
gelemıcek olmam cok uzuyor ama kısmet ınsallah baska zaman

herkeze iyi eglenceler

fotoları beklıyoruz

abi araçsız olamız birey değiştirmez sizde gelin lütfen yer var aracımda

selimsani' Alıntı:
Valla listedeki herkes gelirse gerçekten sağlam bir şenlik olacak, hayırlısı, sabri bey tebrik etmek lazım sizi, millet böyle bir organizasyon bekliyormuş galiba....

bunca zamandır umraniyede cekmekoyde arazide tek dolasıyordum hep bir off road cuyu denk gelmek icin dua ediyordum .... ne cok bu civarda meraklısı varmiş bende şaşirdim :smiley:

1 ilhan inci ............................Toyota Hilux Surf ( vinç yok)
2-Emrah Artarslan ..................Toyota Land Cruiser hj 60 ( vinç, çeki halatı , mapa mevcut )
3-Hakan Kahraman..................Grand Vitara 1.6 3 K
4-Hüseyin Şıhmanoğlu -........... Subaru Forester turbo(standart lastik)
5-Hakan-Sunay ..................... Nissan Skystar pick up
6-Can Gün..............................Terrano ıı
7-Ertan Köksal ........................Suziki
8-Selim Sani ...........................Kuzuki
9.Suat grbz ...........................Jeep CJ 7 (Vinç yok)
10.Aykut Şahin.......................Jeep ZJ
11-Tayfun Okur .....................Nissan D21
12-Sabri Yücel....................... 2009 ssang winc
13-Binali Genç........................Toyota 4 Runner
14.Hüseyin Özcan...................Toyota land cruiser vx80
15.Fatih (kuzne)....................CJ7---Vitara
16.batıkan yılmaz....................cj5

biz çok dolaştık çekmeköy ormanlarında 4 5 araç bir sıkıntı olmadı, eğer sıkıntı olursa çekmeköyden ömerli şile taraflarına doğru gideriz sonuçta uzun sürelerdir gidiyoruz ve gidenler var sıkıntı olacağını düşünmüyorum. ama sizde pozitif olun lütfen :smiley:

Merhaba arkadaşlar gezi günü yağmurlu olacağı bilgisi var,umarım sıkıntı olmaz
birde tam olarak toplanma yeri ve saati bilgisi net verilirse iyi olur,okuduğum kadar net bir yer belirlenmemiş
geziyi düzüenleyen arkadaşlar net bir belirleyelim,pazar günü sorun olmasın...görüşmek dileği ile saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR