Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,822

Etiketler
sokmeno' Alıntı:
Tam adresi alabilirmiyim...

Ömer sokmen 0532 355 73 53
[/quote ]

ümraniyeden şileye doğru gidiş yolunu düşünürseniz bjk nevzat demir tesisleri solunuzda kalıyor tesisleri geçince hemen solda shell benzin istasyonun da saat 10:00 da toplanılacak en geç 10:30 da harekete geçilmiş olur

sokmeno' Alıntı:
Yanımıza neler almamız gerekir. Eşimde gelecek bir mahsuru varmı?

ömer bey yarın ki buluşma da toplanacak arkadaşların bir çoğu birbirini tanımıyor nasipse yarın tanışacağız. bu yüzden siz yanınıza kendi yiyecek ve içeçeklerinizi almanızda fayda var görüşündeyim bunların yanı sıra araç sayısı da fazla gireceğimiz parkurlarda neyle karşılaşırız bilmiyoruz ama olumsuzluklara karşı önlem almakta fayda var eğer varsa

-strap ( halat )
-mapa kanca
-eldiven
gibi yardımcı elemanları bulundurmanızda fayda var. Eşinizin gelmesin de bence hiçbir mahsuru yok amacımız güzel bir vakit geçirmek birbirimizi tanımak. bu arada bunlar benim görüş ve önerilerimdir

emrah ustad vıdeolar cok guzel elıne saglık yarınkı foto ve vıdeoları beklıyoz

yıne soyluyorum gelemedıgıme uzuluyorum saygılar

bay25' Alıntı:
1 ilhan inci ............................Toyota Hilux Surf ( vinç yok)
2-Emrah Artarslan ..................Toyota Land Cruiser hj 60 ( vinç, çeki halatı , mapa mevcut )
3-Hakan Kahraman..................Grand Vitara 1.6 3 K
4-Hüseyin Şıhmanoğlu -........... Subaru Forester turbo(standart lastik)
5-Hakan-Sunay ..................... Nissan Skystar pick up
6-Can Gün..............................Terrano ıı
7-Ertan Köksal ........................Suziki
8-Selim Sani ...........................Kuzuki
9.Suat grbz ...........................Jeep CJ 7 (Vinç yok)
10.Aykut Şahin.......................Jeep ZJ
11-Tayfun Okur .....................Nissan D21
12-Ömer Sökmen....................Lada Niva 2009 0532 355 73 53

12-Sabri Yücel....................... 2009 ssang winc
13-Binali Genç........................Toyota 4 Runner
14.Hüseyin Özcan...................Toyota land cruiser vx80
15.Fatih (kuzne)....................CJ7---Vitara
16.batıkan yılmaz....................cj5

2-Emrah Artarslan ..................Toyota Land Cruiser hj 60 ( vinç, çeki halatı , mapa mevcut )
16.batıkan yılmaz.....................cj5
17-Ömer Sökmen....................Lada Niva 2009
18-Aytekin ............................Suzuki Vitara

16.batıkan yılmaz.....................cj5
17-Ömer Sökmen....................Lada Niva 2009
18- Aytekin BABAHASAN .........Suzuki Vitara

Arkadaşlar hatırlatmak isterim. Gezenbilir doğaya saygılı Offroad manifetosu.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0

selimsani' Alıntı:
Arkadaşlar yarın 10 buluşma diyoruz da maratondan dolayı 1. köprü kapalı olacak, benim gibi Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar olabilir, olası gecikmelere karşı benzincide biraz bekleriz değil mi? (mesela beni ;D )
Nerden geleceksiniz ?
İlk kavşaktan ilk fırsattan 2. köprü güzergahına girin (her nerde oturuyorsanız) sorun yaşamadan gelirsiniz.
Nikon u unutmuyorsunuz değilmi :smiley:

Selamlar

Perşembe günü L200 aldım araç şu an standart
dün servise sokup yağlarını değiştirip, 4 teker bakım yaptırabilseydim bende gelecektim
kısmet başka zaman sizlere kazasız belasız, bol çamurlu, çok keyifli bir parkur dilerim.
ama en önemli ekipmanı unutmuşsunuz, mangal olmadımı, motor avans vurur ;D

saygılar.

Merhaba
Bende konuyu dısarıdan takıp edıyorum
Katılmak ıcın bırkac eksıgım var onları tamamlayınca yakında gorusecegız ınsallah.

Nasıl gectı gın. Parkur nasıldı..

Saat 10.00 gibi Shell de buluştuk. 10.30 da 19 araç olmuştuk. Altında yol lastiği olan lada forester ve suzuki araçlardaki arkadaşları alıp
yola çıktık. Parkura giriş yaptık daha ısınamadan tahmin etmediğimiz bi yokuşu çıkmak zorunda kaldık :smiley: Onun inişi daha beterdi hatta bazı araçlar inmedi by pass yaptık.
Kısa ama uzun sürdü. Baklacıya geçip Çekmeköy belediyesi mezarlıklar müdürlüğünün yanından Yeşillik bi meydana çıktık. Resim faslından sonra tırmanmaya başladık.
Aslında niyetimiz çok vakit harcamadan Polenez Reşadiye kısmına geçmekti ama CJ5 v.s çılgın 5-6 aracın indiği bi yerden çıkmaları vakit aldığı için bi ara grup bölündü total e
geçip bekledik 4 x 4 traktör bakıştırırken çıktıklarını öğrenince yanlarına geçtik. Burdan tatlı tatlı taşdelen radar yoluna çıktık biraz daha dolaştıktan sonra Cj lerin girdiği yerlerin
riskli olduğunu görünce bende ayrıldım. Yaklaşık 8 araç sanırım devam etti. Normalde bırakın inmeyi çıkmayı tek asla düşünemediğimiz yerlere arkadaşlarla beraber indik çıktık.
Nefesimizi çok tuttuğumuz yerler oldu. Arkadaşlarımız oldukça bilinçli becerikli ve arazide iyiydiler. Umarım herkes için zevkli ve güzel bir gün olmuştur. daha planlı tabiki olabilirdi
çay yemek v.s işini halledemedik. Demekki gezmek isteyen çok arkadaşımız varmış.
Tekrar en kısa sürede buluşmak üzere.
Bir hatamız, kırdığımız üzdüğümüz bi arkadaş olduysa affola. Gelen herkese tek tek tek teşekkürler.
Resimleri videoları bekliyoruz. Ama emin olun o anları tam anlamıyla video ve resimden yaşamak biraz zor. Anlatılmaz yaşanır derler ya işte öyle bişey :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR