Uludağ'ın Soğuk Yüzü... Sıcacık Karavanımızdan :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,168
Ynt: Uludağ'ın Soğuk Yüzü... Sıcacık Karavanımızdan :smiley:

Sevgili Hüseyin ağabey, senin gibi bir gezginin beni kamp dışı konaklama üstadı ilan etmesi bana keyf ve onur verir vede şımarırım ;D .Hiiiççç numara yapmıyorum yapmam senin olduğun yerde benim karavancılığımın esamesi okunmaz .Önümde sadece sen varsın bu konuda.Evet kamp dışı konaklamak benim ve eşim için farklı bir keyf ve alışkanlık diğer karavan sitelerinde yazdığım için tekrar yazıp insanları sıkmak istemiyorum ama çok kısa değineyim ben sadece eşimle gezmekten zevk alıyorum 3-5 karavan" dolayısı ile aile" beraberce yapılan yolculuklar aynı masa etrafında kalabalık yemek yenmesi vs-vs bize göre değil ve sadece sessizlik " gürültü ve kalabalıktan uzak" sade ve dingin bir karavan yaşantısını çok seviyoruz.Kamp kalitesi ne olursa olsun mevsiminde kamplardan hep uzak dururum kamp işletmecisi ne kadar dikkat ederse etsin " etmezde" yinede gürültü, tavla,okey şakırtısı kaçınılmaz ve bu oyunlar oynanırken onlarca metreden duyulan bağırarak şakalar vee çoğu kampta ulu orta yakılan mangallardanda hiç haz etmediğim için "bence kimse kimsenin ne yediğini -içtiğini -özel zevkini bilmemeli bunlar sadece eşleri ilgilendirir"kamplara ancak kışın kimse yokken çok nadir girerim.Yaz mevsiminde aile büyüklerimiz yanıma tatile geldiğinde onlar için kamplara girdiğimde oluyor ama yanımdaki komşu karavancının nereden geldiğinı, nereye gideceğini,damadını ,gelinini,çocuklarının ne iş yaptığını vede torunlarını hiç merak etmediğim için nezaket gereği sadece günaydın ve iyi akşamlar alışverişinde bulunmak en güzeli " komşumun bir ihtiyacı olursa karavanımın arkasında taşıdığım scooter motosikletimle her tarafada koştururum koşturdumda onlar ayrı konular" "Ciguli. gibi her tarafı oynayan sürekli etrafta kim ne yapıyor diye bakınan insanlardan nefret ettiğim için yanıma gelen yada yanımdan ayrılan karavancıları farketmediğim günlerde oluyor"ve kampta diğer karavanların önünden,yakınından mümkün olduğu müddetçe geçmem geçmek zoruda olursamda kafam önümde geçerim hele o karavanın önünde o anda bir erkek yok sadece hanım varsa kafamı kopartsalar kaldırmam ve o yöne asla bakmam.Daha fazla uzatmadan üç,beş günde kurulan can-kan dostluklar ,telefon ve adres alıp vermeler bana göre değil.Sevgili Hüseyin ağabey en kısa zamanda "zaten sağlılklısında" seni koşarken, atlarken , zıplarken görmek ve bir yerlerde karşılaşmak dileği ile ellerinden öperim.Tüm karavanlı gezginlere kazasız belasız geziler dilerim ,Sağlıkla

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR