Uludağ'ın Soğuk Yüzü... Sıcacık Karavanımızdan :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,168
Ynt: Uludağ'ın Soğuk Yüzü... Sıcacık Karavanımızdan :smiley:

Cem cok guzel bir gezi olmus. Kartepe fikrine sicak bakiyorum. Vaktimi umarim uyarlayabilirim. Amanerede kalinacak gibi sorularin cevaplari yani oralari bilen birileri var mi?
Senin isitici hakkindaki tespitin 2000 ve uzeri degil miydi? 1760 da calismasina neden sasiyorsun. Yanlis mi hatirliyorum. Sevgiler.

Etiketler

Aaahhh anam...can evimden vuruldum..depreşti gerçekler...yüzümde yılların Osmanlı tokatı patladı yine! :mad:

Sevgili "hiç"...Senin yakarışlarının üzerine bir on yıl daha koy...
Bak bakalım nasıl oluyormuş !.. ;D

[attachment=1]

Haydi hep beraber...
Hiç durmayın derim çocuklar. Hiç durmayın, her fırsatı değerlendirin, yapabildiğinizi yapın, zaman çabuk geçiyor.
Çok çabuk geçiyor anasını satiiiiim ... Çoook .

Olmadıııı..daha yükseek... ;D

Forum a böyle de katıldım.jpg

Yahu bu hafta sonu Uludağa mı çıksak? :D

Sayın Rüzgar ,fotoğrafınız yeni mi bilmiyorum her halükarda yinede geçmiş olsun.

Haldun baltalama Kartepe yi eski adıyla Keltepe yi.

mayıstosböce' Alıntı:
Sayın Rüzgar ,fotoğrafınız yeni mi bilmiyorum her halükarda yinede geçmiş olsun.

Fotoğrafın geçen yıla ait olduğunu sanıyorum. Dilerim bir daha böyle sıkıntılar yaşamayasınız Hüseyin ağabey...

Kamperimizi beğenmenize ayrıca çok sevindik.

Yeri gelmişken kendimce önemli bulduğum bir konuya değinmek istiyorum. Kimi karavanlı gezginlerin gezi fotoğraflarını yayınlarken her nedense karavanlarının iç yerleşim fotoğraflarını paylaşmaktan imtina ettiklerini görüyorum. Elbette evlerimizin, yatak odalarımızın mutfak ve banyolarımızın nasıl mahremiyeti varsa karavanlarımızın da buna benzer özel bir durumu var. Dileyen herkesin burnunu içeri uzatmasından hoşlanmayız.

Ancak içeride vuku bulan özel bir durum yoksa gezilerimizde mümkün olduğunca kamperin iç sıcaklığını da yansıtabilmeyi önemli buluyoruz. Hatta belki de dışarıdan bakan herkesin asıl merak ettiği bu konu karavan heveslileri için bir kat daha cezbedici oluyor. Farklı yerleşim planları için de fikir verici ve yol gösterici oluyor. Farklı düşünenlerin mahremiyetine saygımız sonsuz... Yeri gelmişken sizin bu konudaki çekincesiz paylaşımlarınızı çok takdir ettiğimi bilmenizi isterim. İç sıcaklığı ve ruhuyla birlikte karavanı yansıtabilmek çok önemli.

Biz de sizin karavanınızı çok beğeniyoruz. Sizin gibi uzun soluklu geziler yapabilen çiftler için duş kabinin önemini anlayabiliyorum. Karavanınızın yerleşimi kısa şase araçta duş kabinli tasarımlar içinde en akılcı olanı. Eminim planlayan bir çoklarına yol gösterici olacaktır. Fotoğraflar paylaşılmasa bunları nereden bileceğiz ve nasıl yol göstereceğiz değil mi?

Yaş konusunda bunları yazıyorsunuz ama siz eski toprakların bir çok konuda biz yeni yetme tıfıllara taş çıkaracağınızın da farkında olmadığımı sanmayın ;)

Birlikte nice güzel karavanlı gezilere...

Hüseyin bey,aradaki bu duraklamaların sizlerdeki ateşi kolay ,kolay söndüremeyeceğine şahidim Dalyandaki baharın ilk güneşiyle birlikte çimlere attığınız sandalye masayla ,arkadaşlarınızla uzun sohbetlerden.Hatta tanırsınız en son beldibi orkinosta konuşlanmış albaylarımız'dan bütün kışı hasta yatağında geçiren Hüsnü Albayı kampa gelip karavanın tepesinde gören oğlunun şaşkınlığını izleyen biri olarak,daha hayıflanmaya zaman var diyorum adınıza.

mayıstosböce' Alıntı:

Haldun baltalama Kartepe yi eski adıyla Keltepe yi.

Bülent,keltepede konaklama olarak önereceğin yer varmı ?14 aralıkta böyle imiş kartepe[attachment=1]Sis vadisinin braz aşağısı.

CIMG2365.jpg

:D Enver dede senin slogan çok tuttu gerçekten ''kar gelmiyorsa sen ona git'',Keltepe ,bu da tam ona benzemiş ,burnumun dibinde ki yeri Levent hocam benden daha iyi biliyor,popüler olduğu için oraya o kadar az gittim ki.

Sevgili arkadaşlar,
Fotoğrafımın altına 2009/Mayıs diye açıklama yapmadığım için sevenleri telaşlandırdım galiba.Özür dilerim.
Ama kılıç değilse bile yaşın vücuda verdiği malzeme yorgunluğu "Demoklesin kaması" gibi sallanıp duruyor başımızın üzerinde, naaparsınız... :(
Neyse..

Karavanımın dizaynı bana, uygulaması Mehmet Kökçüye ait.
Ayrıca karavanın yapımı sırasında desteğini esirgemeyen kamp dışı konaklama üstadı, arslanların, kaplanların, yılan ve çıyanların korkulu rüyası "Cessur Yürek",
Metin Türesin'e , T.K.K.D. başkanı Bülent Karaboncuk a,değerli kardeşimiz Sabahattin e, ve emeği geçen tüm arkadaşlara huzurlarınızda 8 yıl gecikmeli olarak teşekkürü bir borç bilirim. :D

Karavanlarımızın mahremiyeti sabah kalkıp yatakları toplayana kadar geçen üç dakikalık süre ile sınırlıdır.
Daha sonra ziyaretçi akını başlar her zaman.
Artık kafayı uzatan uzatana.
*** Vay bee..aynı ev gibi
*** Depremde birebir abi yaa..
*** Dayı sorması ayıptır kaça maloldu böylece ?
*** Vay anam bee,duşu tuvaaleti bilem var bee..
*** Şerefsizim insan bunlan Antalya'ya bile gider.

Hep aklımdan geçer de yapamam bir türlü. Kapının girişine bir tabak, içine de folluk 1 Tl., yanında da sulandırılmış kolonya...
İnanırmısınız şimdiye kadar karavanın parası çoktan çıktıydı bile. ;D

Kaptan olarak bizim görevimiz fotoğraflarla karavanlarımızı tanıtmak ve gerekli açıklamaları yapmak.
Kabin amirlerinin görevleri ise karavanı ve karavancılığı sevdirmek ve tüm vatan sathına yaymak için bütün bu bitmez tükenmez sorulara her seferinde sanki ilk defa soruluyormuşçasına güleryüzle cevaplar verip karavanın yatağını, dolaplarını, duş kabinini , taharat musluğunu falan oynatarak canlı yayını sürdürmektir.

Selma bu gösteriler sırasında 2.73 dakika süren Tuna Dalgaları valsi ile hareketlerini sürdürüyor , parça bittiğinde hareketler de senkronize olarak tamamlanıyor ve reverans yaparak gösteriye son veriyor.. :smiley:

Bu halimizle Federico Fellini'nin "La Strada" daki Anthony Quinn'i ile Giulietta Masina ya benzediğimizi düşünüyoruz her seferinde.

[attachment=1]

İlgilenen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,
Sağlıkla kalın,

Rüzgar

la-strada.jpg

Cem bey, Paylasim icin cok tesekkürler.Güzel kareler Kisin Kamp yapmakta zevkli,tabiki Aracdaki kalarüfer iyi ise.Bir de dolunay olursa bir baska oluyor. :smiley:

Selamlar.

Hüseyin ağabey, çok güldürdünüz borçluyum size... :D :D :D

Aynen bu şekilde yaşıyoruz biz de tanıtım ritüelini. Sahne aynı, fon, müzik ve oyuncular farklı sadece...

insel' Alıntı:
Cem cok guzel bir gezi olmus. Kartepe fikrine sicak bakiyorum. Vaktimi umarim uyarlayabilirim. Amanerede kalinacak gibi sorularin cevaplari yani oralari bilen birileri var mi?
Senin isitici hakkindaki tespitin 2000 ve uzeri degil miydi? 1760 da calismasina neden sasiyorsun. Yanlis mi hatirliyorum. Sevgiler.

Gormedin sanirim? :D

Sayın Moderatörler programı ayarlayın bizimde ilk katılımımız olacak..
Bir çok yeni arkadaşlarla tanışacağız, programdan vazgeçmeyin.

İnsel hocam, gördüm de belki bununla ilgili konuyu gözden geçirmişsindir diye ihmal ettim. Kusura bakma...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60965.0

orsaalabanda' Alıntı:
Yaz başında taktırdığım Eberspacher D2 Airtronic ısıtıcıyı Uludağ gezimizde kullanmaya kalktığımızda büyük bir hüsrana uğradık. 1500 m. ve üzerinde bu ısıtıcıları kullanmak mümkün değilmiş

orsaalabanda' Alıntı:
İnsel hocam, gördüm de belki bununla ilgili konuyu gözden geçirmişsindir diye ihmal ettim. Kusura bakma...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60965.0

Ahggh tamam aklimda limit 2000 diye kalmis.

Cem yine bugün 14.00 den beri kayıp, yine pazar akşamı veya pazartesi sabahı yeni bir konu ile karşımıza çıkıp bizi kıskandıracak. Sağolsun moderatörümüz tüm planları sadece kendine yapıp, sonra fotoğrafları yayınlayıp bizi özendiriyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR