Ynt: Uludağ'ın Soğuk Yüzü... Sıcacık Karavanımızdan
Sevgili arkadaşlar,
Fotoğrafımın altına 2009/Mayıs diye açıklama yapmadığım için sevenleri telaşlandırdım galiba.Özür dilerim.
Ama kılıç değilse bile yaşın vücuda verdiği malzeme yorgunluğu "Demoklesin kaması" gibi sallanıp duruyor başımızın üzerinde, naaparsınız...
Neyse..
Karavanımın dizaynı bana, uygulaması Mehmet Kökçüye ait.
Ayrıca karavanın yapımı sırasında desteğini esirgemeyen kamp dışı konaklama üstadı, arslanların, kaplanların, yılan ve çıyanların korkulu rüyası "Cessur Yürek",
Metin Türesin'e , T.K.K.D. başkanı Bülent Karaboncuk a,değerli kardeşimiz Sabahattin e, ve emeği geçen tüm arkadaşlara huzurlarınızda 8 yıl gecikmeli olarak teşekkürü bir borç bilirim.
Karavanlarımızın mahremiyeti sabah kalkıp yatakları toplayana kadar geçen üç dakikalık süre ile sınırlıdır.
Daha sonra ziyaretçi akını başlar her zaman.
Artık kafayı uzatan uzatana.
*** Vay bee..aynı ev gibi
*** Depremde birebir abi yaa..
*** Dayı sorması ayıptır kaça maloldu böylece ?
*** Vay anam bee,duşu tuvaaleti bilem var bee..
*** Şerefsizim insan bunlan Antalya'ya bile gider.
Hep aklımdan geçer de yapamam bir türlü. Kapının girişine bir tabak, içine de folluk 1 Tl., yanında da sulandırılmış kolonya...
İnanırmısınız şimdiye kadar karavanın parası çoktan çıktıydı bile. ;D
Kaptan olarak bizim görevimiz fotoğraflarla karavanlarımızı tanıtmak ve gerekli açıklamaları yapmak.
Kabin amirlerinin görevleri ise karavanı ve karavancılığı sevdirmek ve tüm vatan sathına yaymak için bütün bu bitmez tükenmez sorulara her seferinde sanki ilk defa soruluyormuşçasına güleryüzle cevaplar verip karavanın yatağını, dolaplarını, duş kabinini , taharat musluğunu falan oynatarak canlı yayını sürdürmektir.
Selma bu gösteriler sırasında 2.73 dakika süren Tuna Dalgaları valsi ile hareketlerini sürdürüyor , parça bittiğinde hareketler de senkronize olarak tamamlanıyor ve reverans yaparak gösteriye son veriyor..
Bu halimizle Federico Fellini'nin "La Strada" daki Anthony Quinn'i ile Giulietta Masina ya benzediğimizi düşünüyoruz her seferinde.
[attachment=1]
İlgilenen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,
Sağlıkla kalın,
Rüzgar