boris none
Kamp I
Açık Alan Serinletme Sistemi Mini Tip 10 Uçlu Hatlı Sistem Bu alet için ne dersiniz
Bunu benim kafelerden birinde kullanıyorlar. Açıkçası açık havada bile ıslaklığı rahatsız ediyor.
Açık Alan Serinletme Sistemi Mini Tip 10 Uçlu Hatlı Sistem Bu alet için ne dersiniz
Evoporatörlü soğutmada (kompresörlü klimaların aksine), tüm kapı ve pencerelerin açık olması gerekir...Bunu benim kafelerden birinde kullanıyorlar. Açıkçası açık havada bile ıslaklığı rahatsız ediyor.
Evoporatörlü soğutmada (kompresörlü klimaların aksine), tüm kapı ve pencerelerin açık olması gerekir...
Ben buraya , bu konuya , daha yazmam , ben pes ettim .Selamlar, Guney Afrika dan yeni dondum.
Konu nerelere gitmis.
Motorsiklet 150kg aku 450kg falan.
"Dusundugumuz camperin otorsiklet sigacak boyutta bir garaji var" gibi bir cumleden, "arkada motor ile seyahat edecegim" kanisina nasil ulastiniz arkadaslar..
48 saatten fazladir uyumadim. Uygun vakitte mesajlarin geri kalanini okuyup donus yapacagim..
.
Motosiklet konusu çok basit. Hacım ölçüsü olarak siz zaten karavanda da kullanılan motosikleti alınca, otomatikman onu da yükleyeceğiniz sonucuna varmak yanlış olmamalı ? Mesela “3,5 koyunluk yer” falan deseydiniz daha kolay anlardık.
Üstelik sizin “arkadaşlar”ın önemli bir miktarı, 60-65 üzeri, yani Alzheimer’e yakın konumdalar. Bereket şimdilik tek kötü yanları teçrübeli bakışlarının fanteziye pek oyun kurdurtmaması oluyor. Eh olacak o kadar..
.
Belki yazınıza yazdığım şaşırma hayret etme duygularımı kısaca anlatan cümlemi sizinle "dalga geçer" gibi anlamış olabilirsiniz.Ben üzerime düşen görev gereği hemen sizden böyle düşünmenize sebeb olduğum için özür diliyorum.Daha dikkatli olmaya gayret ederim.Dalga gecer gibi bir havada yazmaya devam edecekseniz hic yazmayin daha iyi.
Iyi aksamlar.
Yazınızı şimdi gördüm.aslında sabırsız bir kişiliğim vardı ama yılların sebebi ile kafamdaki saçlarla beraber sabırsız kişiliğimde kayboldu gitti ne kadar arasamda bir türlü bulamıyorum gören de yok....Sayın İnce 999,sabrınıza hayran oldum.
Arkadaşım 4000 watlık invertör alıp ta ben bu güçte kullanmayacağım ki dersen bizde o zaman bu detaydan niye daha evvelden bahsetmedin deriz ve yine deriz ki kurulu gücü kullanamayacaksan niye kuruyorsun.
Şimdi benim hala çok merak ettiğim bir detay var siz invertörün bağlantısı için 18 cm uzunluğunda kablonun yeterli olacağını yazmıştınız.Malum elektriğin iki kablosu var bu toplam uzunluk mu yoksa sadece bir kablonun uzunluğumu?
Çok uzun seneler evvel yaklaşık 40 sene filan önce ailemle beraber güney afrikada yaşardık