Türkiye Off Road Şampiyonasına Kocaeli/Kartepe evsahipliği yapıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,102
Ynt: Türkiye Off Road Şampiyonasına Kocaeli/Kartepe evsahipliği yapıyor...

Aşağıda başka bir hayat, yukarıda başka...

001.jpg

Etiketler

Güzel şehrimden kendi objektifimden bir fotoğraf.

P1010226.jpg

sertem41' Alıntı:
KOSDER in düzenlemiş olduğu etkinlikte, bizler yani seyirciler için hazırlanmış olan özel parkurda bu yarışları iki defa seyredebilme imkanımız oldu. Asıl parkurlara gidemediğimizden buraları takip edemedik.

Fakat seyirci etabı o kadar heyacan vericiydi ki, iki araç bu etapda yarış dışı kaldı. Özellikle bir araç vardı ki görülmeye değerdi. Araç iniş esnasında giderken burun üstü takla attı ve hiç bir şey olmadan yarışa devam etti. Gerçekten görülmeye değer bir sahneydi, herşey gözümüzün önünde oldu çok çok heyacan verici bir sahneydi.

Burada bulunmuş olan arkadaşlarımız var ise fotoğraf ve videolarını eklerlerse çok memnun oluruz. Ben de videolar var, onlarıda en kısa zamanda yüklemeye çalışacağım.

Selamlar.

O burun üstü takla atan aracın içinde olmak istemezdiniz. :D

Yarış hakkında paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürler.

Yarışın en keyifli kısmı seyirci etabıydı. Biraz kısa idi ama zor noktaları vardı.

Biraz daha çamur olsaydı o etabın halini düşünemiyorum.

orsa' Alıntı:
Yarış hakkında paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürler.

Yarışın en keyifli kısmı seyirci etabıydı. Biraz kısa idi ama zor noktaları vardı.

Biraz daha çamur olsaydı o etabın halini düşünemiyorum.

Sizde orada bulunmuşsunuz anladığım kadarıyla, keşke itfaiye Boluda olduğu gibi biraz parkuru sulasaydı, daha güzel olurdu kanısındayım, özellikle rampa çıkışları çok daha güzel olurdu.

Sizde fotoğraf yokmu peki?

Ben de ne yazık ki fotoğraf yok. ::smiley:

Takla atan aracın içindeydim. ;D

Dünden beri yarıştaydık herkesin emeğine sağlık ancak

bunları söylemeden geçmekte istemem

Organizasyonda ki eksiklikler hiçte göz ardı edilecek değildi.

Seyirci etabında RESCUE araç yoktu son turda 17 kapı numaralı aracımızı kurtarmak için seyirciler biz, pilot ve co-pilot resmen kendimizi yırttık ancak ORGANİZASYON'UN RESCUE ARAÇLARI YOKTU

Orman etabının içinde yeterli görevli araç ve yol işaretleri yoktu.

orsa' Alıntı:
Ben de ne yazık ki fotoğraf yok. ::smiley:

Takla atan aracın içindeydim. ;D

Geçmiş olsun demek istiyorum o halde, güzel toparladınız, o an ki duygularınızı en azından paylaşsanız bizimle.

Dışardan gerçekten çok güzeldi, içerisini de siz anlatın bilelim.

Mehmet_Can' Alıntı:
Dünden beri yarıştaydık herkesin emeğine sağlık ancak

bunları söylemeden geçmekte istemem

Organizasyonda ki eksiklikler hiçte göz ardı edilecek değildi.

Seyirci etabında RESCUE araç yoktu son turda 17 kapı numaralı aracımızı kurtarmak için seyirciler biz, pilot ve co-pilot resmen kendimizi yırttık ancak ORGANİZASYON'UN RESCUE ARAÇLARI YOKTU

Orman etabının içinde yeterli görevli araç ve yol işaretleri yoktu.

Haklısınız, Orman etaplarını bilemiyoruz ama seyirci etabında yukarda sadece bir tane traktör vardı, oda çok ilginç neye nasıl mudahale edecekse, anlayamadım..!

Geçmiş olsun sizlerede.

SAM_6002.jpg

sertem41' Alıntı:
Geçmiş olsun demek istiyorum o halde, güzel toparladınız, o an ki duygularınızı en azından paylaşsanız bizimle.

Dışardan gerçekten çok güzeldi, içerisini de siz anlatın bilelim.

Araç dikildikten sonra gözlerimi kapadım. :D
Gözlerimi açtığımda araç düzelmişti. :smiley:
Koltuk, kemer, cage ve kask görevini yerine getirdi!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR