sertem41' Alıntı:KOSDER in düzenlemiş olduğu etkinlikte, bizler yani seyirciler için hazırlanmış olan özel parkurda bu yarışları iki defa seyredebilme imkanımız oldu. Asıl parkurlara gidemediğimizden buraları takip edemedik.
Fakat seyirci etabı o kadar heyacan vericiydi ki, iki araç bu etapda yarış dışı kaldı. Özellikle bir araç vardı ki görülmeye değerdi. Araç iniş esnasında giderken burun üstü takla attı ve hiç bir şey olmadan yarışa devam etti. Gerçekten görülmeye değer bir sahneydi, herşey gözümüzün önünde oldu çok çok heyacan verici bir sahneydi.
Burada bulunmuş olan arkadaşlarımız var ise fotoğraf ve videolarını eklerlerse çok memnun oluruz. Ben de videolar var, onlarıda en kısa zamanda yüklemeye çalışacağım.
Selamlar.
orsa' Alıntı:Yarış hakkında paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Yarışın en keyifli kısmı seyirci etabıydı. Biraz kısa idi ama zor noktaları vardı.
Biraz daha çamur olsaydı o etabın halini düşünemiyorum.
orsa' Alıntı:Ben de ne yazık ki fotoğraf yok. :
Takla atan aracın içindeydim. ;D
Mehmet_Can' Alıntı:Dünden beri yarıştaydık herkesin emeğine sağlık ancak
bunları söylemeden geçmekte istemem
Organizasyonda ki eksiklikler hiçte göz ardı edilecek değildi.
Seyirci etabında RESCUE araç yoktu son turda 17 kapı numaralı aracımızı kurtarmak için seyirciler biz, pilot ve co-pilot resmen kendimizi yırttık ancak ORGANİZASYON'UN RESCUE ARAÇLARI YOKTU
Orman etabının içinde yeterli görevli araç ve yol işaretleri yoktu.
sertem41' Alıntı:Geçmiş olsun demek istiyorum o halde, güzel toparladınız, o an ki duygularınızı en azından paylaşsanız bizimle.
Dışardan gerçekten çok güzeldi, içerisini de siz anlatın bilelim.