freegraf' Alıntı:selam ve ötesi yahu arkadaşlar bugün hava gayet iyiydi ben pendik tarafında idim bilseydim seyretmeye gelebilirdim.bunu nasıl atlattım anlayamadım.Sakarya gurubuna cok istediğim halde iş cıktı Ercova ya gidemedim. İsof trak ya dan haberdar oldum siteden izledim.Ama Sakarya gurubunda ki arkadaşlarla yazıştık yakinen takip ettim. gel gelelim izmit i kacırdım.halbuki hergün neredeyse siteyi ziyaret eder bir selam kelam faslımız oluyor.neyse herşeyde ve şerde bir hayr var derler.öyle olsun selamlar ile.
2fast4u' Alıntı:paylasım ıcın tesekkurler...
dalyan' Alıntı:Merhaba
Ya arkadaşlar ben ve eşim mümkün oldukca her hafta sonu gezi,kamp yada etkinlik yakalarsak ona gidiyoruz.Şimdi bu etkinlikten haberim şimdi oldu,önceden haberimiz olsaydı mutlaka katılırdık.Önceden bu ve bunun benzeri etkinliklerden nasıl haberdar olabiliriz?(marmara bölgesi dahilinde)Şimdi sorum şu etkinlikler bölümünden yada bir başka başlık altında tüm bu yapılacak etkinlikler GEZENBİLİR platforumundan duyurulamazmı?Saygılarımla.
Serhat bey selamlar.Evet kaçırmışım sebebide bir önceki mesajımda belirttiğim gibi hafta sonu gezisinde olmamdı.Gezilerdeyken siteyi csm üzerinden gelen mesajlardan takip ediyorum ancak forum sayfalarında gezinmem pek pratik olamıyor.Saygılarımla...sertem41' Alıntı:Ertan Bey Merhaba;
Sizi forumdan takip eden birisi olarak, hemen hemen her yerde görebiliyorum, sizin bu konuyu nasıl göremdiğinizi anlayamadım. Gerçi ben bu konu başığını dün akşam açtım belki geç kalmış olmam da bunda etkili olmuştur.
Bir İzmitli olarak benimde geç haberim oldu, haberim olur olmazda foruma başlık açtım. Kendi adıma geç haber verdiğimden dolayı bu etkinliğe gelmek isteyipte haberi olmayan arkadaşlardan da ayrıca özür dilerim.
Saygılar.
dalyan' Alıntı:Serhat bey selamlar.Evet kaçırmışım sebebide bir önceki mesajımda belirttiğim gibi hafta sonu gezisinde olmamdı.Gezilerdeyken siteyi csm üzerinden gelen mesajlardan takip ediyorum ancak forum sayfalarında gezinmem pek pratik olamıyor.Saygılarımla...
sertem41' Alıntı:Ertan Bey;
Yarışma bahane gezip dolşamak şahane, bir gün mutlaka buralara bekleriz, gezip görecek çok yerimiz var, güzel bir organizasyon yapılabilir, sizi misafir etmekten mutluluk duyarım.
Saygılarımla.
dalyan' Alıntı:Serhat bey zaten benim kocaoğlanla yarışa girmek gibi bir iddiam yok,dediğiniz gibi maksat doğada olmak, gezmek, gezerken yeni dostları tanımak.Ayrıca sıcak,samimi ve içten yaklaşımınız için sonsuz teşekkür ederim sağlıcakla kalın.