Türkiye Off Road Şampiyonasına Kocaeli/Kartepe evsahipliği yapıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,102
Ynt: Türkiye Off Road Şampiyonasına Kocaeli/Kartepe evsahipliği yapıyor...

.

SAM_5992.jpg

SAM_5994.jpg

SAM_5995.jpg

SAM_5997.jpg

SAM_6000.jpg

Etiketler

freegraf' Alıntı:
selam ve ötesi yahu arkadaşlar bugün hava gayet iyiydi ben pendik tarafında idim bilseydim seyretmeye gelebilirdim.bunu nasıl atlattım anlayamadım.Sakarya gurubuna cok istediğim halde iş cıktı Ercova ya gidemedim. İsof trak ya dan haberdar oldum siteden izledim.Ama Sakarya gurubunda ki arkadaşlarla yazıştık yakinen takip ettim. gel gelelim izmit i kacırdım.halbuki hergün neredeyse siteyi ziyaret eder bir selam kelam faslımız oluyor.neyse herşeyde ve şerde bir hayr var derler.öyle olsun selamlar ile.

Ya evet kaçırmasaydınız güzel olurdu, güzel bir hava,herşey çok güzeldi.

Bir daha kine artık, biraz daha sıkı takip o zaman.

doğru siki takip işi

Fotoğraflar benden bu kadar.

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından organize edilen ve Kartepe Belediyesi'nin sponsorluğunda yapılan yarışı start alan 16 araçtan 13'ü tamamladı.

Genel Klasmanda Erkan Birinci-Arman Özdemir birinciliği elde ederken, Hakkı Ağaoğlu-Caner Akkafa ikinci, Ali Doğaner-Selçukhan Altınordu ikilisi de üçüncülüğü elde etti.

Sınıflar ve birinciler şöyle:
Sınıf 1: Onur Alptekin-Merih Utkular
Sınıf 2: Erkan Birinci-Arman Özdemir
Sınıf 3: Hakkı Ağaoğlu-Caner Akkafa
Sınıf 4: Nihat Keskin-Yasemin Yoker ve Ahmet Tankır-Rafet Yılmaz ikilileri birinciliği paylaştı.

2fast4u' Alıntı:
paylasım ıcın tesekkurler...

Rica ederim Gökhan Bey;

Amacımız haberi ve bilgisi olmayan arkadaşlarımızla paylaşmak.

Ayrıca bir izmitli olarak da böyle bir şampiyonanın bir ayağının da Kocaelide yapılması benim için gurur verici oldu.

Bu orgnizasyonu düzenleyen KOSDER ekibine teşekkürler.

Merhaba
Ya arkadaşlar ben ve eşim mümkün oldukca her hafta sonu gezi,kamp yada etkinlik yakalarsak ona gidiyoruz.Şimdi bu etkinlikten haberim şimdi oldu,önceden haberimiz olsaydı mutlaka katılırdık.Önceden bu ve bunun benzeri etkinliklerden nasıl haberdar olabiliriz?(marmara bölgesi dahilinde)Şimdi sorum şu etkinlikler bölümünden yada bir başka başlık altında tüm bu yapılacak etkinlikler GEZENBİLİR platforumundan duyurulamazmı?Saygılarımla.

güzel etkinlik foto ve videoları bekliyoruz..

dalyan' Alıntı:
Merhaba
Ya arkadaşlar ben ve eşim mümkün oldukca her hafta sonu gezi,kamp yada etkinlik yakalarsak ona gidiyoruz.Şimdi bu etkinlikten haberim şimdi oldu,önceden haberimiz olsaydı mutlaka katılırdık.Önceden bu ve bunun benzeri etkinliklerden nasıl haberdar olabiliriz?(marmara bölgesi dahilinde)Şimdi sorum şu etkinlikler bölümünden yada bir başka başlık altında tüm bu yapılacak etkinlikler GEZENBİLİR platforumundan duyurulamazmı?Saygılarımla.

Ertan Bey Merhaba;

Sizi forumdan takip eden birisi olarak, hemen hemen her yerde görebiliyorum, sizin bu konuyu nasıl göremdiğinizi anlayamadım. Gerçi ben bu konu başığını dün akşam açtım belki geç kalmış olmam da bunda etkili olmuştur.

Bir İzmitli olarak benimde geç haberim oldu, haberim olur olmazda foruma başlık açtım. Kendi adıma geç haber verdiğimden dolayı bu etkinliğe gelmek isteyipte haberi olmayan arkadaşlardan da ayrıca özür dilerim.

Saygılar.

KOSDER in düzenlemiş olduğu etkinlikte, bizler yani seyirciler için hazırlanmış olan özel parkurda bu yarışları iki defa seyredebilme imkanımız oldu. Asıl parkurlara gidemediğimizden buraları takip edemedik.

Fakat seyirci etabı o kadar heyacan vericiydi ki, iki araç bu etapda yarış dışı kaldı. Özellikle bir araç vardı ki görülmeye değerdi. Araç iniş esnasında giderken burun üstü takla attı ve hiç bir şey olmadan yarışa devam etti. Gerçekten görülmeye değer bir sahneydi, herşey gözümüzün önünde oldu çok çok heyacan verici bir sahneydi.

Burada bulunmuş olan arkadaşlarımız var ise fotoğraf ve videolarını eklerlerse çok memnun oluruz. Ben de videolar var, onlarıda en kısa zamanda yüklemeye çalışacağım.

Selamlar.

sertem41' Alıntı:
Ertan Bey Merhaba;

Sizi forumdan takip eden birisi olarak, hemen hemen her yerde görebiliyorum, sizin bu konuyu nasıl göremdiğinizi anlayamadım. Gerçi ben bu konu başığını dün akşam açtım belki geç kalmış olmam da bunda etkili olmuştur.

Bir İzmitli olarak benimde geç haberim oldu, haberim olur olmazda foruma başlık açtım. Kendi adıma geç haber verdiğimden dolayı bu etkinliğe gelmek isteyipte haberi olmayan arkadaşlardan da ayrıca özür dilerim.

Saygılar.
Serhat bey selamlar.Evet kaçırmışım sebebide bir önceki mesajımda belirttiğim gibi hafta sonu gezisinde olmamdı.Gezilerdeyken siteyi csm üzerinden gelen mesajlardan takip ediyorum ancak forum sayfalarında gezinmem pek pratik olamıyor.Saygılarımla...

dalyan' Alıntı:
Serhat bey selamlar.Evet kaçırmışım sebebide bir önceki mesajımda belirttiğim gibi hafta sonu gezisinde olmamdı.Gezilerdeyken siteyi csm üzerinden gelen mesajlardan takip ediyorum ancak forum sayfalarında gezinmem pek pratik olamıyor.Saygılarımla...

Ertan Bey;

Yarışma bahane gezip dolşamak şahane, bir gün mutlaka buralara bekleriz, gezip görecek çok yerimiz var, güzel bir organizasyon yapılabilir, sizi misafir etmekten mutluluk duyarım.

Saygılarımla.

sertem41' Alıntı:
Ertan Bey;

Yarışma bahane gezip dolşamak şahane, bir gün mutlaka buralara bekleriz, gezip görecek çok yerimiz var, güzel bir organizasyon yapılabilir, sizi misafir etmekten mutluluk duyarım.

Saygılarımla.
:smiley: Serhat bey zaten benim kocaoğlanla yarışa girmek gibi bir iddiam yok,dediğiniz gibi maksat doğada olmak, gezmek, gezerken yeni dostları tanımak.Ayrıca sıcak,samimi ve içten yaklaşımınız için sonsuz teşekkür ederim sağlıcakla kalın.

dalyan' Alıntı:
:smiley: Serhat bey zaten benim kocaoğlanla yarışa girmek gibi bir iddiam yok,dediğiniz gibi maksat doğada olmak, gezmek, gezerken yeni dostları tanımak.Ayrıca sıcak,samimi ve içten yaklaşımınız için sonsuz teşekkür ederim sağlıcakla kalın.

Bu sıcaklık karşılıklıdır Ertan Bey, bende size teşekkür ederim. Çok yerde çokça karşılaşırız umarım, en kısa zamanda tanışmak dilekelrimle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR