Türkiye Off Road Şampiyonasına Kocaeli/Kartepe evsahipliği yapıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,102

sertem41

Zirve
Yer
KOCAELİ
Merhaba Arkadaşlar;

Özellikle Kocaeli/izmit şehrine yakın olanlarınız mutlaka vardır. Bu hafta sonu maşukiye, kartepe, kırkpınar da yapılacak Türkiye Off Road Şampiyonası 5. ayağı önemli bir etkinlik.

Kocaeli otomobil sparları kulübünün (KOSDER ) düzenlemiş olduğu yarışmada katılanlara başarılar dilerim.

Detayları ilgili linkte bulabilirsiniz.

http://www.kosder.org.tr/Detay.aspx?id=79

Bu hafta sonu güzel geçmesi dileklerimle.

Etiketler
Ynt: Türkiye Off Road Şampiyonasına Kocaeli/Kartepe evsahipliği yapıyor...

.

kosder.jpg

kosder.jpg

Merhaba Serhat,

Hava da muhteşem,
Çok güzel bir gün geçirecektir katılanlar,keşke gelebilseydim. Serhat eğer orada olur isen, buradan bolca fotoğraf beklerim ;D

Görüşmek üzere,

Barış

Selam Barış;

Dediğin gibi, bugün hava gerçekten güzeldi, öğleden sonra yarışlara gittik ve seyrettik, sonra bir kartepeye doğru çıktık gezdik dolaştık tekrar yarışlara döndük, akşamı yaptık ve geldik.

Güzel bir gündü.

Fotoğrafları yüklemeye çalışacağım. Taze taze...

Yemek molası, eşim dövecek beni şimdi. :D :D :D

Az sonra geliyor devamı...

sıralamayıda yazman mümküünmü acaba

unal' Alıntı:

Sıralamayı alamadım, yarışlar biittiğinde saat 17 idi, saat 18:30 kadar bekleyemedik.

Ama bulmaya çalışacağım. Size aktarırım.

Fotoğraflara devam, çok arkadaş vardı, umarım onlarda eklerler.

SAM_5952.jpg

SAM_5953.jpg

SAM_5954.jpg

SAM_5955.jpg

SAM_5957.jpg

unal' Alıntı:

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından organize edilen ve Kartepe Belediyesi'nin sponsorluğunda yapılan yarışı start alan 16 araçtan 13'ü tamamladı.

Genel Klasmanda Erkan Birinci-Arman Özdemir birinciliği elde ederken, Hakkı Ağaoğlu-Caner Akkafa ikinci, Ali Doğaner-Selçukhan Altınordu ikilisi de üçüncülüğü elde etti.

Sınıflar ve birinciler şöyle:
Sınıf 1: Onur Alptekin-Merih Utkular
Sınıf 2: Erkan Birinci-Arman Özdemir
Sınıf 3: Hakkı Ağaoğlu-Caner Akkafa
Sınıf 4: Nihat Keskin-Yasemin Yoker ve Ahmet Tankır-Rafet Yılmaz ikilileri birinciliği paylaştı.

selam ve ötesi yahu arkadaşlar bugün hava gayet iyiydi ben pendik tarafında idim bilseydim seyretmeye gelebilirdim.bunu nasıl atlattım anlayamadım.Sakarya gurubuna cok istediğim halde iş cıktı Ercova ya gidemedim. İsof trak ya dan haberdar oldum siteden izledim.Ama Sakarya gurubunda ki arkadaşlarla yazıştık yakinen takip ettim. gel gelelim izmit i kacırdım.halbuki hergün neredeyse siteyi ziyaret eder bir selam kelam faslımız oluyor.neyse herşeyde ve şerde bir hayr var derler.öyle olsun selamlar ile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR