Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,721

Etiketler
Ynt: Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları

Mehmet_Can' Alıntı:
Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları ulaşım için:

Debriyaj, Fren balataları ve çoğu kaliteli yedek parça temin edilir. yurt içine her yere kargolanır...

Mehmet Can AKYILDIZ

sayın Mehmet_Can,

1- size nasıl ulaşabiliriz?
2- parçaların almadan önce resmini de görmek isterim.

3- garanti süresi nasıl?
4- parçanın uymaması durumunda değiştirme şansı var mıdır?

teşekkürler, hayırlı günler.

ardass'a katılıyorum, bu soruları cevaplarsanız iyi olur. Ayrıca servis hizmetiniz var mı ve yedek parçaların listesi mevcut mudur? Jaspa serviste online alışveriş ve kargolama hizmeti sunuyor (servisi de var). Bu servisten bir farkınız var mı (fiyat, kalite vs. açısından örneğin)?

Niye açık şekilde yazmadınız ki herkes faydalansın ???

web adresim yok
parça fotoğraflarından kastınız siz benden hangi parçayı istiyorsunuz
her parçanın garantisi aynıdır.
eğer şasi numarası ile isteğiniz parçayı tam olarak anlatırsanız olmama gibi bir şansı olmaz.

yolladığım mesaj budur.

merhba
2007 1,5 impreza otor beyni var mı elinizde yada içinde bi transistör geçmiş nec k3354 numaralıu bu parçayı temin edermisiniz.

remi06' Alıntı:
merhba
2007 1,5 impreza otor beyni var mı elinizde yada içinde bi transistör geçmiş nec k3354 numaralıu bu parçayı temin edermisiniz.

Bunu sormak için üye olmuşsunuz sanırım ve ilanı açandan cevap alamamışsınız gördüğüm kadarıyla. Ebay üzerinde bu parça mevcuttu.

YOO DEVAMLI KONTROL EDİYORUM AMA CEVAP BİRAZ GEC GELİNCE HALİYLE OFFLİNE OLDUM

kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm genelde siparişleri telefon yoluyla alyorum. siteyide pek takip edemiyorum çünkü şuan sivil savunma olarak yeni bir yapılanmadayız ve çok yoğunum kusura bakmayın yarın parçanızla ilgileneceğim...

parcayı baska bi yerden sipariş verdim ben ama bi sorum olacak ımpreza baskı balata ile hyundai baskı balata arasında ne fark var ikisinin ölçüleride birbirine uyuyor ve aracımda sabahları caliştıruınca cig benzin atma olayı var ve zaten ilk çalişişida normal degil bogularak calişiyor nasıl yarımcı olabilirsiniz ? hangi parca arızalı olabilir ? ve oksijen sensörü varmı elinizde arac 2007 model 1,5

2006 model Subaru Forester 2.0X için şaft arıyorum. Yetkili servis parça numarasını 27111FA001 olarak verdi. Bu parçanın elinizde olup olmadığını ve orjinal 0 fiyatını öğrenebilir miyim?

Parça soran arkadaşlara özel mesajla geri dönüm mü oluyor?

http://www.subarupartsforyou.com/

http://www.parts4subaru.com/subaru-forester-parts/subaru-forester-brake-parts/

yurtdışında satış siteleri 1 site bana daha kapsamlı gibi geldi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR