Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,722

Etiketler
Ynt: Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları

sayın gezegen siteleri inceleme fırsatınız oldu mu

bizde iingilizce olmadığı için pek birşey anlamıyoruz

fiyat kıyaslaması nasıl birde türkiye ye nasıl getirebilirizz

ingilizcesi olan arkadaslar varsa yardımcı olurlar umarım

2. linklerin hepsi ebay'e açılıyor ve satışı oradan yapıyorlar. Ama Amerika ve Kanada'ya gönderim yapıyorlar. Bu yol yerine ebay üzerinden bir parça aranıp Türkiye'ye de göndereden bir satıcı bulunabilir. Ben fren padlerini bu şekilde ısmarlamıştım.

İlk linkte ise birçok parça var ama Türkiye'ye gönderim var mı bilmiyorum.

Yurtdışından parça getirirken 150 dolar/150 euronun üzeri gümrüğe takılıyor. Bu konuyla ilgili yazılar İlan panosu ana başlığı altında var.

Bu konuda cevap almak biraz zor. Ben kendim yaptırdım ama şuanda taktırmadım düşündüğümden biraz daha ağır olduğu için. Ancak daha çok kayalıklı araziye gireceğim zaman takabilirim.

GezenGen' Alıntı:
Bu konuda cevap almak biraz zor. Ben kendim yaptırdım ama şuanda taktırmadım düşündüğümden biraz daha ağır olduğu için. Ancak daha çok kayalıklı araziye gireceğim zaman takabilirim.
Sayın gezengen,
siz yaptırdım derken özel üretimmi yaptırdınız?
Nerde ve ne kadara mal ettiniz acaba?

Evet özel üretim, Kartal otosanayide yapıldı.

GezenGen' Alıntı:
Evet özel üretim, Kartal otosanayide yapıldı.
Fiayat nedir? Hangi usta ya yaptırıdnız? Şekil olarak ve sağlamlık olarak iyimi?
İleetişim ve ares bilgisi varmı? Teşekkür ederim.

Çok sağlam, hatta biraz fazla sağlam. Gerekli bilgileri gönderdim size.

GezenGen' Alıntı:
Çok sağlam, hatta biraz fazla sağlam. Gerekli bilgileri gönderdim size.
Sayın Gezengen teşekkür ederim. Bilgilerinizi beklıyorum.
Arka diferansiyele takılıyor yanılmıyorsam. Montajını aynı yerde yaptırabiliyormuyuz? Ortalama fiyat ne kadar?
Saygılar

Arka diferansiyele taktırdım. 250 TL takılması dahil. Hemen her yerde hazır mevcut, Cadde motors ve Jaspa gibi.

GezenGen' Alıntı:
Arka diferansiyele taktırdım. 250 TL takılması dahil. Hemen her yerde hazır mevcut, Cadde motors ve Jaspa gibi.
Bence o parayı etmez. Yurt dışından en fazla 150 tl ye mal olur.
Biraz da bu Subarunun aksesuar olayına fiyat yönünden asabı oldum. Para vermeye pek niyetim yok. Sadece teknik konularda verdiğim yeter.
Netten araştırıp alabilirim veya sanayide yaptırabilirim. Bir yerden orjınal ölçülerini bulursam olay tamamdır. Halledersem buraya yazarım.
Boş vaktım nasılsa çok. Uyku harıcı boşum.
Tekrar teşekkürler Gezengen.

tonkano' Alıntı:
Bence o parayı etmez. Yurt dışından en fazla 150 tl ye mal olur.
Biraz da bu Subarunun aksesuar olayına fiyat yönünden asabı oldum. Para vermeye pek niyetim yok. Sadece teknik konularda verdiğim yeter.
Netten araştırıp alabilirim veya sanayide yaptırabilirim. Bir yerden orjınal ölçülerini bulursam olay tamamdır. Halledersem buraya yazarım.
Boş vaktım nasılsa çok. Uyku harıcı boşum.
Tekrar teşekkürler Gezengen.

Yurtdışından ne yazıkki 150 TL'ye mal olmuyor. Bende taktırmadan önce araştırdım yurtdışı siteleri. Parçanın fiyatı 60-70 dolar ancak gönderi için de bir o kadar istiyorlar en azından. 200 TL'yi geçiyor. Lifte kaldırmadan takmakta zor, bir de onun için para vereceğime direk 250 TL'ye alıp taktırdım. Yaptıracaksanız paslanmaz olması çok önemli.

GezenGen' Alıntı:
Yurtdışından ne yazıkki 150 TL'ye mal olmuyor. Bende taktırmadan önce araştırdım yurtdışı siteleri. Parçanın fiyatı 60-70 dolar ancak gönderi için de bir o kadar istiyorlar en azından. 200 TL'yi geçiyor. Lifte kaldırmadan takmakta zor, bir de onun için para vereceğime direk 250 TL'ye alıp taktırdım. Yaptıracaksanız paslanmaz olması çok önemli.
Teşekkür ederim Gezengen. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR