Sayın gezengen,GezenGen' Alıntı:Bu konuda cevap almak biraz zor. Ben kendim yaptırdım ama şuanda taktırmadım düşündüğümden biraz daha ağır olduğu için. Ancak daha çok kayalıklı araziye gireceğim zaman takabilirim.
Fiayat nedir? Hangi usta ya yaptırıdnız? Şekil olarak ve sağlamlık olarak iyimi?GezenGen' Alıntı:Evet özel üretim, Kartal otosanayide yapıldı.
Sayın Gezengen teşekkür ederim. Bilgilerinizi beklıyorum.GezenGen' Alıntı:Çok sağlam, hatta biraz fazla sağlam. Gerekli bilgileri gönderdim size.
Bence o parayı etmez. Yurt dışından en fazla 150 tl ye mal olur.GezenGen' Alıntı:Arka diferansiyele taktırdım. 250 TL takılması dahil. Hemen her yerde hazır mevcut, Cadde motors ve Jaspa gibi.
tonkano' Alıntı:Bence o parayı etmez. Yurt dışından en fazla 150 tl ye mal olur.
Biraz da bu Subarunun aksesuar olayına fiyat yönünden asabı oldum. Para vermeye pek niyetim yok. Sadece teknik konularda verdiğim yeter.
Netten araştırıp alabilirim veya sanayide yaptırabilirim. Bir yerden orjınal ölçülerini bulursam olay tamamdır. Halledersem buraya yazarım.
Boş vaktım nasılsa çok. Uyku harıcı boşum.
Tekrar teşekkürler Gezengen.
Teşekkür ederim Gezengen.GezenGen' Alıntı:Yurtdışından ne yazıkki 150 TL'ye mal olmuyor. Bende taktırmadan önce araştırdım yurtdışı siteleri. Parçanın fiyatı 60-70 dolar ancak gönderi için de bir o kadar istiyorlar en azından. 200 TL'yi geçiyor. Lifte kaldırmadan takmakta zor, bir de onun için para vereceğime direk 250 TL'ye alıp taktırdım. Yaptıracaksanız paslanmaz olması çok önemli.