Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,723
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

balikay' Alıntı:
evet aynen... ısuzu tropper veya rodeo içinde yazıştım ellerinde var ama dizel için sol var. ama sağda yok ellerinde. adamlar aracımın benzinli olduğunu öğrenince bana " ne benzinli araba içinmi snorkel istiyorsun " diye soruyorlar. bunu bana soran yazan airflow ve safari snorkel in fabrikasının teknik mühendisleri. damastında (Antalya Murat) dediği gibi, snorkel denilince adamların aklına dizel araç geliyor, benzinli araca snorkel düşünemiyorlar, düşünmedikleri içinde üretmiyorlar.

tabiki, aslında haklılar, benzinli araçta snorkel'e gelene kadar su alacak öncelikle bujiler var, ki bujiler su alınca zaten potorof diye suyun içinde kalırsınız :smiley:

Etiketler

Bende hılux için snorkel aldım ama işlerimden dolayı henüz takamadım. Önder beye de yeri gelmişken teşekkürler. Arkadaşlar aranızda hılux snorkel montajı yapan, fotoğraflayan var mı acaba, paylaşırsa memnun olurum.

NOT: eski kasa hılux ln 106 ...

balikay' Alıntı:
evet aynen... ısuzu tropper veya rodeo içinde yazıştım ellerinde var ama dizel için sol var. ama sağda yok ellerinde. adamlar aracımın benzinli olduğunu öğrenince bana " ne benzinli araba içinmi snorkel istiyorsun " diye soruyorlar. bunu bana soran yazan airflow ve safari snorkel in fabrikasının teknik mühendisleri. damastında (Antalya Murat) dediği gibi, snorkel denilince adamların aklına dizel araç geliyor, benzinli araca snorkel düşünemiyorlar, düşünmedikleri içinde üretmiyorlar.

levent bey bende isuzu trooper var benzinli ve soldan girişli şu bahsettiğiniz snorkeli bana da söyleseniz de ben de bir baksam almak istiyorum ama bulamıyorum bir türlü...

Dawn' Alıntı:
önder bey merhaba

93 model kısa sase pajero için snorkel mevcut mudur teşekkürler

bu konunun 21. sayfasında elimdeki iki tip pajeronun uyacağı araçların resmi hatta birinin uygulaması var , en alttaki 3 kapı pajeroya l047, üstte uygulama yapılırken fotğraflanmış araca smv31a kodlu snorkel takılıyor. gönderme işine gelince göndermede sıkıntı yok derhal gönderirim ancak geri dönüş kargosu canımı yakar.

isterseniz 21 sayfaya bir bakın karar sizin.

[attachment=2]arkadaşlar frontera ya karakoosh tan aldığım snorkeli taktık. uygulamayı bilahare siteye resim atacağım.

1 (53).jpg

balikay' Alıntı:
arkadaşlar frontera ya karakoosh tan aldığım snorkeli taktık. uygulamayı bilahare siteye resim atacağım.

Maşallah güzel olmuş ,darısı diğer Fronteracılara:smiley:

evet gerçekten güzel olmuş sanırım frontera için şnorkel olayı çözüldü gibi bir sanırım çok yakışmış.

içeriden bağlantı yapıldımı peki yoksa şu an için sadece görsellik olarakmı duruyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR