Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel
şu an elimde yok abi.
Serko' Alıntı:Grand Cheroke 5.2 için snorkel var mı elinizde?
şu an elimde yok abi.
Serko' Alıntı:Grand Cheroke 5.2 için snorkel var mı elinizde?
kokteknik' Alıntı:freelander snorkel var mı önder bey
Rüstem ÖNEL' Alıntı:actyon spport için bir uygulama varmı? yada uyabilecekl bir model.
[attachment=1]
zoti' Alıntı:Önder Bey iyi akşamlar. Lada niva için snorkel kaldımı elinizde, acaba fiyat nedir? Saygılarımla. A.Ziya AKALIN
Gürbüz25' Alıntı:Mercedes GD 240 için snorkel varmı varsa fiyatı teşekkürler
evet çeşit seçeneği çok fazla. 11 kalem snorkel içerisinde aracıma en uygununu ve gönlümüze yatanı aldık geldik. Önder bey ilginize ve uğraşınıza teşekkürler.karakoosh' Alıntı:abi en son bir frontera geldi deneyerek karar verdik yakın yerdeyseniz 0 532 327 32 45 ten arayın beni sizin sayenizde diğer actyon larda nasiplensin.
balikay' Alıntı:evet çeşit seçeneği çok fazla. 11 kalem snorkel içerisinde aracıma en uygununu ve gönlümüze yatanı aldık geldik. Önder bey ilginize ve uğraşınıza teşekkürler.
snorkelin orjinali pajeronun ss35hf uzun kollu nm serisi. benim aldığım ürün ise özel üretim olduğu için marka modeli yok üzerinde SMV31A kodu yazılı. ancak fronteralar için özel üretilmiş bir snorkel yok. bu almış olduğum snorkelin tek dezavantajı bizim araçlarımızda kapı pervazı ön camı direkt kapattığı için snorkelin kapı direklerine monte imkanı yok. yani fronteradan kaynaklanan sorun. bu telafi etmek için ya malzemeyi ısıtıp direkle 2cm aralık vererek şekil verilecek yada araya bir aparat yapıp direğe sabitlenecek. bakalım önümüzdeki hafta montaja geçerim inşallah. montaj esnasını kare kare fotolar siteye atarım. ama fronteraya en uygun snorkel bu. bu konuyu 4-5 aydır araştırıyorum avusturalyada ne airflow nede safari snorkels kalmadı yazıştığım. ellerinde bizim araç için olanı yok. var olanlarda hava filitresi solda olan dizel fronteralar için. önder beyden almış olduğum en uygunu bu düşünceme frontera sahibi damast rumuzlu arkadaşımda katılıyor. zaten ikimizin ortak araştırması idi.Serko' Alıntı:frontera'ya hangisini uydurabildiniz?
balikay' Alıntı:evet çeşit seçeneği çok fazla. 11 kalem snorkel içerisinde aracıma en uygununu ve gönlümüze yatanı aldık geldik. Önder bey ilginize ve uğraşınıza teşekkürler.
balikay' Alıntı:snorkelin orjinali pajeronun ss35hf uzun kollu nm serisi. benim aldığım ürün ise özel üretim olduğu için marka modeli yok üzerinde SMV31A kodu yazılı. ancak fronteralar için özel üretilmiş bir snorkel yok. bu almış olduğum snorkelin tek dezavantajı bizim araçlarımızda kapı pervazı ön camı direkt kapattığı için snorkelin kapı direklerine monte imkanı yok. yani fronteradan kaynaklanan sorun. bu telafi etmek için ya malzemeyi ısıtıp direkle 2cm aralık vererek şekil verilecek yada araya bir aparat yapıp direğe sabitlenecek. bakalım önümüzdeki hafta montaja geçerim inşallah. montaj esnasını kare kare fotolar siteye atarım. ama fronteraya en uygun snorkel bu. bu konuyu 4-5 aydır araştırıyorum avusturalyada ne airflow nede safari snorkels kalmadı yazıştığım. ellerinde bizim araç için olanı yok. var olanlarda hava filitresi solda olan dizel fronteralar için. önder beyden almış olduğum en uygunu bu düşünceme frontera sahibi damast rumuzlu arkadaşımda katılıyor. zaten ikimizin ortak araştırması idi.
balikay' Alıntı:snorkelin orjinali pajeronun ss35hf uzun kollu nm serisi. benim aldığım ürün ise özel üretim olduğu için marka modeli yok üzerinde SMV31A kodu yazılı. ancak fronteralar için özel üretilmiş bir snorkel yok. bu almış olduğum snorkelin tek dezavantajı bizim araçlarımızda kapı pervazı ön camı direkt kapattığı için snorkelin kapı direklerine monte imkanı yok. yani fronteradan kaynaklanan sorun. bu telafi etmek için ya malzemeyi ısıtıp direkle 2cm aralık vererek şekil verilecek yada araya bir aparat yapıp direğe sabitlenecek. bakalım önümüzdeki hafta montaja geçerim inşallah. montaj esnasını kare kare fotolar siteye atarım. ama fronteraya en uygun snorkel bu. bu konuyu 4-5 aydır araştırıyorum avusturalyada ne airflow nede safari snorkels kalmadı yazıştığım. ellerinde bizim araç için olanı yok. var olanlarda hava filitresi solda olan dizel fronteralar için. önder beyden almış olduğum en uygunu bu düşünceme frontera sahibi damast rumuzlu arkadaşımda katılıyor. zaten ikimizin ortak araştırması idi.
evet muratım. az biraz ustalık, az biraz teknik yardım, çokta merak ve istekli heyecanla bu işi bitireceğiz inşallah... sonucu bende sabırsızlıkla bekliyorum. koli bandı yardımıyla çakma montajın hali bu...damast' Alıntı:Frontera içingüzel sonuçlar bekliyoruz. En güzel şekilde bunu Fronteralara uygulayacağiz inşallah.
evet aynen... ısuzu tropper veya rodeo içinde yazıştım ellerinde var ama dizel için sol var. ama sağda yok ellerinde. adamlar aracımın benzinli olduğunu öğrenince bana " ne benzinli araba içinmi snorkel istiyorsun " diye soruyorlar. bunu bana soran yazan airflow ve safari snorkel in fabrikasının teknik mühendisleri. damastında (Antalya Murat) dediği gibi, snorkel denilince adamların aklına dizel araç geliyor, benzinli araca snorkel düşünemiyorlar, düşünmedikleri içinde üretmiyorlar.Serko' Alıntı:Opel frontera, aynı zamanda Isuzu Rodeo olarak da üretilmişdi sanırım, Isızu için arasanız diyecem ama o da dediğiniz gibi dizel motor ve solda olan tiptir
balikay' Alıntı:evet aynen... ısuzu tropper veya rodeo içinde yazıştım ellerinde var ama dizel için sol var. ama sağda yok ellerinde. adamlar aracımın benzinli olduğunu öğrenince bana " ne benzinli araba içinmi snorkel istiyorsun " diye soruyorlar. bunu bana soran yazan airflow ve safari snorkel in fabrikasının teknik mühendisleri. damastında (Antalya Murat) dediği gibi, snorkel denilince adamların aklına dizel araç geliyor, benzinli araca snorkel düşünemiyorlar, düşünmedikleri içinde üretmiyorlar.