Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,727
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

euzlu' Alıntı:
ben goliath marka aldım taktım, güzel durdu, maalesef bu başlığı unutmuşum : ))
merhaba snorkelin model ve ölçüleri yada araca takılmış halinin resimleri varmı

Etiketler

balikay' Alıntı:
merhaba snorkelin model ve ölçüleri yada araca takılmış halinin resimleri varmı

ilgili bir üst mesajdaki fotograf var elimde sadece ama yarın çeker yollarım yenilerini, ancak güzel durduğuna emin olabilirsiniz, aracın resmen şekli değişiyor...

euzlu' Alıntı:
ilgili bir üst mesajdaki fotograf var elimde sadece ama yarın çeker yollarım yenilerini, ancak güzel durduğuna emin olabilirsiniz, aracın resmen şekli değişiyor...
yandan görünüşü ve metrik uzunlukları ile çamurluk-direk kıvrılma açısını görmek istiyorum. bu konun aynı sayfada aracımının resminde verdiğim ölçülere uyuyormu acaba.

balikay' Alıntı:
yandan görünüşü ve metrik uzunlukları ile çamurluk-direk kıvrılma açısını görmek istiyorum. bu konun aynı sayfada aracımının resminde verdiğim ölçülere uyuyormu acaba.

sanırım sizde frontera var, goliath'ın frontera için olanı da varsa düşünmeden alın, benim defender'e zahmetsiz oldu gelen parça, marka olarak fena iş çıkartmamışlar...

kokteknik' Alıntı:
defender için aldığımız sağ snorkel araçta mükemmel durdu teşekkürler önder bey
yakında resimleride ekleyeceğim

sağolasın bülent abi , kusura bakma tatil iş derken cevap yazamadım.güle güle kullan.

balikay' Alıntı:
karakoosh, aracımın ölçümleri bu şekilde. bir fikir verebilir mi.?

merhabalar , sizin aracı incelerken birşey takıldı gözüme sizin araca sanırım yatık modeller uymaz çünkü ön camla kapı arasında mesafe yok support yapacak yani dik tip bir model kullanmanız lazım gelecek , yani ön cam direğini kapı örtüyor , snorkeli katlamaya çalışacak.land cruiser 100 serisinin snorkeli tipinde snorkel yada defender snorkelleri 4. sayfada olması azım inceler ve birinde karar kılarsanız yardımcı olmaya çalışırım.iyi günler.

[attachment=2][attachment=3]
karakoosh' Alıntı:
merhabalar , sizin aracı incelerken birşey takıldı gözüme sizin araca sanırım yatık modeller uymaz çünkü ön camla kapı arasında mesafe yok support yapacak yani dik tip bir model kullanmanız lazım gelecek , yani ön cam direğini kapı örtüyor , snorkeli katlamaya çalışacak.land cruiser 100 serisinin snorkeli tipinde snorkel yada defender snorkelleri 4. sayfada olması azım inceler ve birinde karar kılarsanız yardımcı olmaya çalışırım.iyi günler.
evet aynı kanıdayım. snorkeli cam kenarına tutturacak alan yok ancak fitil arasına yaptırılacak uzatma parça ile montaj yapılabilir. sizin elinizde resimdeki ölçüler arası olan snorkel yada üst resimlerdeki gibi snorkel (safari snorkel in mıtsubıshı pajero 1990 a olan ss25hf modeli yada bu modelin eş değeri goliaht marka) varsa modikasyonunu ben yaparım...

Slayt1.JPG

my-trukkas008.jpg

imagesCAORMWWC.jpg

Arkadaşlar ostim'de ithalat ihracat işiyle uğraşıyorum. Kuveyt'de bir müşterim için bazı aksesuarlar getirecem, o vesile oldu, bende fazlasını getirmeye karar verdim. Yakında araç üstü çadır, air jack, tavan sepeti, demir tampon, vinç v.s gibi ürünler gelecek. Air lock falan gibi özel şeyler isteyen olursa özelden bağlantıya geçebilir.
Saygılar...

Önder Bey iyi akşamlar. Lada niva için snorkel kaldımı elinizde, acaba fiyat nedir? Saygılarımla. A.Ziya AKALIN

adaeada' Alıntı:
olması lazım derken nasıl denicez elinizde varise gönderirmisiniz deniyelim olursa zaten gerisi kolay

bu konunun 21. sayfasında elimdeki iki tip pajeronun uyacağı araçların resmi hatta birinin uygulaması var , en alttaki 3 kapı pajeroya l047 üstte uygulama yapılırken fotğraflanmış araca smv31a kodlu snorkel takılıyor. gönderme işine gelince göndermede sıkıntı yok derhal gönderirim ancak geri dönüş kargosu canımı yakar.

isterseniz 21 sayfaya bir bakın karar sizin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR