Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,714
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

mserdemir' Alıntı:
önder benım l 200 ne oldu l200 bulup testedemedın dımı bak bende beklıyorum haberın olsun ,adnan abıde (toyota) taktı snorkelı ve pazar gunude denedı ,arbayı bıldıgın göle sokmus ve bılerek stopetmıs bakalım ne olacak dıye araç tık dememıs tek marşda alıp devametmıs valla bende sasırdım adnan abıde sasırdı

yanı uzun lafın kısası bende ıstıyorum

abi senin aracı değiştirme durumun var deyince çok üstünde durmamıştım.bu aralarda işim o kadar yoğunki ortak tepemde bana nefes aldırmıyor.aklına yatan bir şnorkel varsa ben göndereyim uyarsa parasını gönderirisin uymazsa sat ordan birine ;)

Etiketler

white lion' Alıntı:
arkadaşlar bu snorkeller muayeneden geçiyomu problem oluyormu açaba bilgisi olan varmı?

şnorkel hiç sorun değil muayenede....bugün elfreni tutmuyor diye geçemdim şnorkele birşey demediler.

mertbirincioglu' Alıntı:
şnorkel hiç sorun değil muayenede....bugün elfreni tutmuyor diye geçemdim şnorkele birşey demediler.

ilahi Mert .. el freni tutmayan araci niye goturuyorsun muaneyeye :smiley:

Savunman soyle olabilir....'' abi ben valla hic kullanmiyorum bu mereti otomatik zaten ..'' :smiley:

avlika' Alıntı:
ilahi Mert .. el freni tutmayan araci niye goturuyorsun muaneyeye :smiley:

ya aslında tutuyor yokuşlarda falan parkettiğim zaman kaymıyor. ama adamlar gaza basıyor sonra elfreni çekiyor dursun diye...durur mu arkadaş. duruyo da geç duruyor..neyse zaten proje iişi de var çok üstelemedim.

mertbirincioglu' Alıntı:
elfreninden bende geçememiştim birincii muayenemde ;D ya dedim birincisinde elfreni dediniz yaptırdık şimdi adamalar ee nevar servis fıreninden kaldın
neden öle dediler çağırdım orının müdürümü yetkilisimi nedir yawww dedim bu araç geçen geldiğinde elfreni dediniz okey dedik şimdi niye servis freni
diyorsunuz dedim yetkilisi araca bindi sert bir frenle testi geçti eee şimdi nasıl oldu dedim ya biz elemanlarımıza müsterilerimizin arabalarında fazla sert frenler
yapmayın diye talimatlar verdik dedi tabi bizde ikinci kez kalalım o zaman muayeneden dedim bende neyseki atlattık...Ama saf saf baksak hadi babam üçünçü
muyeneye diye uğraşacaktık...

karakoosh' Alıntı:
abi senin aracı değiştirme durumun var deyince çok üstünde durmamıştım.bu aralarda işim o kadar yoğunki ortak tepemde bana nefes aldırmıyor.aklına yatan bir şnorkel varsa ben göndereyim uyarsa parasını gönderirisin uymazsa sat ordan birine ;)

tamam bende araştırayım o zaman hangı model arac benım araca uyar bı bakayım olursa olur artık ne dıyelım kısmet 2.parti siparişe

Şu anda stokta olan snorkel modellerini yazarsanız aracı için snorkel bakanlara faydası olacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR