Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,828
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

evet sonunda snorkelli resimlerimi atma fırsatı buldum biraz geç oludu ama temiz oldu en azından...[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC01818_yeni.jpg

DSC01819_yeni.jpg

DSC01820_yeni.jpg

DSC01858_yeni.jpg

DSC01844_yeni.jpg

Etiketler

merhabalar , bayağıdır siteye bakamıyordum geç ceaplar için özür dilerim.

elimde hala stok ta

jeep cherookee xj
toyota hilux 106
toyota lc 100
toyota lc 80
nissan navara
land rover defender
isuzu dmax
suziki vitara jlx
lada niva
toyota 75 series
mitsubishi pajero nh series
mitsubishi pajero l047 series

aracların snorkelleri mevcuttur.

suziki resimleri 22. sayfada mevcut iki sayfa geride görebilisiniz.becerip buraya yükleyemedim.

Elinizde hala stok kalmasina uzuldum... Minimum karlarla yapilan bu tur organizasyonlar eger desteklenmez ise bu yonde hareket edecek arkadaslarin sevkini bozar... Hadi arkadaslar eminim tanidiginiz dostlarinizin veya sizin araciniza snorkel lazim... Bu ise bir el atmak lazim....

Cherokee XJ için olan şnorkeller acaba ABS'li olan modellere de uyar mı? yoksa sadece ABS'siz modeller için midir?

white lion' Alıntı:
evet sonunda snorkelli resimlerimi atma fırsatı buldum biraz geç oludu ama temiz oldu en azından...[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

erol merhaba,
şnorkeldeki yazı 10 numara olmuş nasıl yaptın uzaktan orjinal gibi duruyor.nasıl boyadın tüyo versene biraz

mertbirincioglu' Alıntı:
erol merhaba,
şnorkeldeki yazı 10 numara olmuş nasıl yaptın uzaktan orjinal gibi duruyor.nasıl boyadın tüyo versene biraz

valla mert ben bant layıp fırçayla yazacaktım arkadaş denk geldi boyacı ne yapıyon dedi bırak şunu bana dedi aldı eliyle boya ya dal dırıp işaret parmağıyla
dokundurarak yarım saat sürmeden yazdı hakikattende on numara oldu taşma bile yapmadı yapsada onu ufak ca kazı tiner vurma malzemeyi erite bilir.

avlika' Alıntı:
Elinizde hala stok kalmasina uzuldum... Minimum karlarla yapilan bu tur organizasyonlar eger desteklenmez ise bu yonde hareket edecek arkadaslarin sevkini bozar... Hadi arkadaslar eminim tanidiginiz dostlarinizin veya sizin araciniza snorkel lazim... Bu ise bir el atmak lazim....
salih bey sizinle hem fikirim bu gerçekten buyuk bir hizmet bunun bu şekılde olması uzucu herkes etrafındakıyle paylaşirsa stok kalmaz sanırım ve ınanıyorumkı bır çok off road cı arkadasımızın bu fiyata böyle bir malzamenın oldugundanda haberi yoktur hiç takmaya nıyeti olmayan bir kişi bile bu fiyatı görunce nıyetlenir ayni benım gibi :smiley: ama tabi geç kalmamişsaniz (zj) ......

altunsu53' Alıntı:
salih bey sizinle hem fikirim bu gerçekten buyuk bir hizmet bunun bu şekılde olması uzucu herkes etrafındakıyle paylaşirsa stok kalmaz sanırım ve ınanıyorumkı bır çok off road cı arkadasımızın bu fiyata böyle bir malzamenın oldugundanda haberi yoktur hiç takmaya nıyeti olmayan bir kişi bile bu fiyatı görunce nıyetlenir ayni benım gibi :smiley: ama tabi geç kalmamişsaniz (zj) ......

bende cok nıyetlıydım bende şafak saydım fakat l200 magnum için snorkel cıkmadı kargodan ,sadece sızlerı takıpedıyorum suan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,781
Kayıtlı Üye Sayımız
166,597
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri