Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,710

Etiketler
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

arkadaşlar aracım 97 model opel frontera hava fitresi aracın sağında. şnorker arıyorum. tavsiye ve fikir veren olursa sevinirim

Kemak bey bilgilendirme için teşekkür ederim beni rahatlattınız ve çok güzel açıklamışsınız
bendeki üründe başka bi sorun var gibi sizin resimlerinizi kopyalayıp
üzerinde anlatmaya çalışacağım .
önder beyede daha sağlıklı bilgi vermiş olurum.

vitaraya montaj sonrası fotoğrafları çektim :smiley: önder mail adresini yaz gönderiyim suzukicileri fazlasıyla beklettik

KEMALS42' Alıntı:
Montaj resimlerin yardımcı olacağını umut ediyorum. ama Taner beyin almış olduğu kısa şase olanlara aittir. onların hava filitre çıkışı daha geride çünkü, 10 yılda ondan kullandığım için iyi biliyorum..
yani o snorkel bu araca aittir... :smiley:

[attachment=1][attachment=2]

evet oturmamasının + boyunun kısa olmasının + açı uyumsuzlugunun sebebi bu olmalı benim araç 93 model uzun şase

Selam önder bey
Aşağıdaki resimlerde elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım
benim araca uygun şinorkel varsa elinizde değiştirelim yoksada sorun değil.

ee.jpg

eee.jpg

taner abi bu araın üstündeki senin araca uyar mı?
bu smv31a kodlu ürün sen benden l047 için istedin.
sıkıntı yok ,elimde smv31a da var , telefonlaşalım eğer o olur diyorsan göndereyim.ptt kargoya yaradı bu iş .

önder bey ben matbaacıyım kağıttan çok iyi anlarım ama konu şinorkel olunca beni aşar ustalardan fikir almaklazım

KEMAL Bey fikir beyan ederseniz seviniriz nede olsa pajero kullanıcısısınız ve smv31 ı kullandınız galiba benim araca uyarmı ?

( ÖRNEK 1 ) Özcanım ;D nerdesin şu işe bir barmak bassan diyorum...

sayokan' Alıntı:
önder bey ben matbaacıyım kağıttan çok iyi anlarım ama konu şinorkel olunca beni aşar ustalardan fikir almaklazım

KEMAL Bey fikir beyan ederseniz seviniriz nede olsa pajero kullanıcısısınız ve smv31 ı kullandınız galiba benim araca uyarmı ?

( ÖRNEK 1 ) Özcanım ;D nerdesin şu işe bir barmak bassan diyorum...

Taner bey,
smv31 a senin birebir snorkelindir. elindekide I047 de pajero ama kısa şasenindir. kısa şaselerde(90 model) ön cam dirsek açısı 93 modellere göre daha diktir. elindekini uydurmaya çalışma, Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.. :smiley: önder kardeşimiz elinde smv 31 a olduğunu söylüyor zaten, direk iste ve montaj yap, olsun bitsin.. kafa yormaya gerek yok :smiley:
selamlar
Kemal Sarıgül

balikay' Alıntı:
arkadaşlar aracım 97 model opel frontera hava fitresi aracın sağında. şnorker arıyorum. tavsiye ve fikir veren olursa sevinirim

arkadaşım,

eminimki önder bey elinde senin aracada uygun snorkel kesin vardır. önemli olan aracının hava filitre çıkışına karşılık gelen dış kaporta yerinden,ön cam dirseğe kadar olan ölçü ve cam dirsek açısını ölçüp önder beye bildirmen. mutlaka bir uyan olacaktır. benim kanımca smv31 a seninkinede uyacaktır.. :smiley:

önder bey mrb.
Hilux 106 için olandan elinizde kaldımı acaba. Sanırım bu snorkel 4runner e de oluyor.
1 ad hilux 1 ad 4runner için düşünüyorum.

ncmsrn' Alıntı:
önder bey mrb.
Hilux 106 için olandan elinizde kaldımı acaba. Sanırım bu snorkel 4runner e de oluyor.
1 ad hilux 1 ad 4runner için düşünüyorum.

hilux var elimde ancak 4runnera uyar mı bilmiyorum.

S.A
Önder bey görünen oki benim araca smv 31a olacak adresim varmısizde ? varsa verin aras kargoya gelsin.
bende bendekini size göndereyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR