Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,710

Etiketler

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

karakoosh' Alıntı:
iki tane var forolarını yollayacaklar.

önder bey merhaba dun telefonda konusmustuk.benım snorkel ıle bır gelısme olursa her zamankı gıbı burdan takıpedıyorum

Grand cherokee için sahibinden com da bir şnorkel ilanı var arzu edenler için ilan linkini veriyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-snorkel-grand-cherokee-49512222/detay/?

sahibinden com ilan no: 49512222

önder bey
047 kodlu şinorkelin araçla uyumu problemli resimlere bir göz atında çare bulalım.

Untitled-11.jpg

Untitled-12.jpg

Untitled-13.jpg

Untitled-15.jpg

sayokan' Alıntı:
önder bey
047 kodlu şinorkelin araçla uyumu problemli resimlere bir göz atında çare bulalım.

abi direk snorkeli tutunca anlayamazsın muhtemelen , bende defendera sablonsuz takmayı denedim uymuyor gibiydi , şablonları taktım daha uygun hatta orjinal gibi oldu.
koli icine yapışık şablonları bir deneseniz.

önder bey
sorun şurdaki cama yasladığınız zaman altı oturmadığı gibi şinorkelin boyutu 20 - 25 cm. kısa kaportadaki hava çıkış noktasına çok uzak kalıyor
çıkışa yaklaştırıyorsunuz cama uzak kalıyor resimde anlatmaya çalıştım ama fazlasıyla bir karış mesafe boşlık kalıyor ~ 20 - 25 CM. eder

sayokan' Alıntı:
önder bey
sorun şurdaki cama yasladığınız zaman altı oturmadığı gibi şinorkelin boyutu 20 - 25 cm. kısa kaportadaki hava çıkış noktasına çok uzak kalıyor
çıkışa yaklaştırıyorsunuz cama uzak kalıyor resimde anlatmaya çalıştım ama fazlasıyla bir karış mesafe boşlık kalıyor ~ 20 - 25 CM. eder

o kısmı anladım bende kendi aracıma iceriye ilave parca ile taşıdım emiş ağzına bağladım , ama delinecek kısmın önüne birşey geliyorsa gene bilmiyorum , bende kalorifer denk geldi altından üstünden atlattım bağladım , hava deliği merkezi dirsekten ne kadar geliyor?

sayokan' Alıntı:
önder bey

isminiz Taner bey sanırım,
Resimlerden anladığım kadarı ile aracınız pajero :smiley: aslına bakılırsa Önder beyin elinde o araçlara birebir uyumlu olan modelde snorkel vardı. çünkü bende bir arkadaşımın aracı için kendisi ile telefonda görüşerek ve kendi aracım üzerinde olan snorkel ölçülerini vererek aldım ve birebir uydu. hatta kutu içinden öyle bir ara parça çıktı ki benim orjinal safaride bile yoktu.. dış delik ile iç standart delik birbirine göre farklı yükseklikte karşı karşıya geliyor ki, işte o farkı ortadan kaldıran bir ara parça bu.. aşağıdaki resimler Pajerocu arkadaşlara yardımcı olsun..

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

SDC10691.JPG

SDC10693.JPG

SDC10694.JPG

SDC10695.JPG

SDC10696.JPG

devam..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

SDC10697.JPG

SDC10698.JPG

SDC10699.JPG

SDC10700.JPG

SDC10701.JPG

SDC10702.JPG

SDC10703.JPG

SDC10705.JPG

SDC10708.JPG

SDC10709.JPG

SDC10716.JPG

SDC10717.JPG

SDC10718.JPG

SDC10720.JPG

SDC10721.JPG

Bunlarda Benim Standart olanlar...

[attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Ve son kare..

[attachment=1]

SDC10722.JPG

SDC10509.JPG

SDC10512.JPG

SDC10515.JPG

Montaj resimlerin yardımcı olacağını umut ediyorum. ama Taner beyin almış olduğu kısa şase olanlara aittir. onların hava filitre çıkışı daha geride çünkü, 10 yılda ondan kullandığım için iyi biliyorum..
yani o snorkel bu araca aittir... :smiley:

[attachment=1][attachment=2]

SDC10180.JPG

SDC10181.JPG

Kemal abi bu bilgi süper oldu.size gönderdiğim ürün kodu smv31a olandı, herhalde.

Taner bey sıkıntı devam ediyorsa çözelim bu bilgiler ışığında.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR