.
@vanosfer gezisi, karavancılığın
üzerine oldukca örnekleme yapsa da forumda bilindiği üzere genellikle yahut neredeyse tamamen Janberk beyinki gibi %90 ı karavandışı izlenimleri aktaran yazılar bulunmakta.
Yani bunlar karavan olmasa da yapılacak karakterde olduklarından yukarıda yazdığım gibi bilerek konuya dahil etmedim.
Yazımın ise karavanın sadece
hedeflediğinin, sanırım tekrar üzerine basmam gerekiyor.
Sayın Janberk gezide gecelerini kendisini evinde gibi hissettiǧi karavanında geçirdi. Gezi başlıǧını „ Evimiz Yanımızda Dünya Önümüzde“ yazması çok şey anlatıyor.
Sayın Janberk’in bu resmide çok şey ifade ediyor.
Profilimde bu durumu anlatmak için „ Otelde misafir karavanda evimizdeyiz“ yazıyorum.
Konaklanan yerlerde yana yana duran 4 karavanı gördükçe bende orda olmak isterdim diye aklımdan geçer.
Sayın Janberg Iskandinavya’ya yaklaştıkca bende heyecan büyüyor. Yol güzergahının bir bölümünü 2011, 217, 2018 yıllarında gezdim. Yolu üzerinde çok güzel konaklanacak yerler var. Buralara sadece karavanla ulaşmak mümkün.
Anlatmak istediǧim, böyle büyük bir gezinin gezen üzerinde bıraktıǧı izlenimler unutulmayacak hatıralar. Anıları okuyan biz karavancılar kendimizi birazda gezenlerin yerine koymamız lazım. Böyle uzun gezilerde fazla detay yazmak kolay deǧil.
Bunu gezi anıları yazanlar çok iyi bilir.
Son düzenleme: