Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,077

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    450
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Biz hemen her pazar yürüyoruz, bazı haftalarda başka etkinlikler gerçekleştiriyoruz, örneğin bu hafta sonu yani 18-19 Hziranda Köprülü Kanyon'da raftinge gidiyoruz, eğer Ankara'da iseniz sizi de bekleriz yürüyüşlerimize ve tüm etkinliklerimize..

İyi günler diliyorum, selamlar.
Zerrin Yiğiter

Etiketler

Zerrin hanım ankara bu konuda çok iyi yani siz..ama istanbulda yok bu etkinlikler..sizi takip ediyorum ama gelme ihtimalim çok düşün..gezenbilir etkinliklerine katılmayı düşünüyorum inşallah...

Sivastan gezenbilir ailesine selamlar. Gezmeyi çok seviyorum özellikle dağ, taş, ova vs. Nere olursa olsun benim için gezmek önemli değil önemli olan içimdeki doğayı keşfetmek. Özellikle kekik kokulu kayalardan, coşkun ırmaklardan ve el kol sallayarak kayalardan çıkmayı çok seviyorum. Nasip olursa en kısa sürede yürüyüşe açılacağım. Benden bu kadar allaha emanet olun.

Merhaba. Adım Pelin. ben de aranıza yeni katıldım.19 yaşımdayım. Kocaeli'de oturuyorum. üniversite öğrencisiyim.Doğayla her zaman iç içeyim. uzun yürüyüşlerden ve yeni şeyler keşfetmekten çok hoşlanıyorum. yürüyüşlerim sırasında bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmiyorum. fırsatım olursa etkinliklere katılabilirim.

Selam herkese ben Doğancan Beşikci 20 yaşındayım ve amatör olarak fotoğraf çekiyorum artık fotoğraf çekmek için farklı mekanlar arayışı içindeyim ve bu da beni trakking sporuna yönlendirdi umarım bu kısıtlı yaz tatili dönemim de zorlu olmayan parkurlarda mümkün olduğunca katılmak isterim.

merhaba ben turgut .kocaelinden.uzun süre doğadan uzak kalamamak gibi bir fobim var :smiley:

Merhabalar,istanbuldan Habibe. :smiley:

30657_398557923670_652078670_4449689_1473675_n.jpg

bütün doğa severlere merhabalar.. her fırsatta amatör gruplarla trekking yapıyorum.. dağcılık ve fotoğrafcılıklada ilgileniyorum.. doğada görüşmek dileğiyle..

bursa dan yazıyorum benim bir çok kulüple bağlantım var hafta içi ve hafta sonu faaliyetlere katılabiliyorum Bursa da ODAK ULUDAK gibi her hafta sonu faaliyet yapan kulüpleri takip etmenizi tavsiye ederim
selam ve saygı ile

İstanbul'dan Merhabalar, ben Fatih. Paylaşmak için buradayım.
Fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi seviyorum. Ayrıntıları keşfetmek hoşuma gidiyor.
Nikon D40X'im vardı, çalındı. (Çalan belki bu forumdadır ve ben onu bulurum diye ümidim yok değil:smiley:
Neyse yeni makine almam ve yollara düşmem lazım.
Trekking uzun zamandır ilgimi çekiyor. Sanırım partner yokluğu ve bilgi eksikliği beni uzak tuttu.
Oğlum küçük olduğu için (3 yaş) eşimle birlikte trekking yapma imkanım fazla yok...
Bakalım bir adım atarsam, gerisi gelecek
herkese başarılar ve sağlıklı aktiviteler...

Fotograf Makinesinin garanti belgesi var mı elinizde.??

Seri numarası tüm Nikon Bayi ve servislerine yollanabilir.
Tamirat vb şeyler sebebi ile servise uğramak zorunda kalırsa.!!

Ayrıca 2. el satış ilanlarının bulunduğu yerlerede çalındığına dair bir ibare yazabilirsiniz.

Makine yurtdışından hediye gelmişti...
hiçbir kağıt-evrak yoktu...

Ben üzerine bir bardak su içtim. Şimdi bütçeme uygun bir makine almayı düşünüyorum.
Bu sefer daha dikkatli olacağım, arabada devamlı taşımayacağım.

Bu arada tavsiye ve ilgin için teşekkürler

Hediye edene durumu bahsedin.
Belki elindedir hala.

Böylece tekrar kavuşma imkanınız olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR