wingardium leviosa' Alıntı:Merhabalar herkese;
iki senedir sakaryanın karasu ilçesinde işim dolayısıyla bulunmaktayım,Ankara'da iken trekking grubumuz vardı fakat Sakarya,Düzce,İzmit yani bu yakınlarda belirli aralıklarla trekking yapan gruplara çok araştırmama rağmen ulaşamadım. Sizlerden ricam eğer böyle gruplar varsa öğrenmek isterim.teşekkürler şimdiden.
wingardium leviosa' Alıntı:Merhabalar herkese;
iki senedir sakaryanın karasu ilçesinde işim dolayısıyla bulunmaktayım,Ankara'da iken trekking grubumuz vardı fakat Sakarya,Düzce,İzmit yani bu yakınlarda belirli aralıklarla trekking yapan gruplara çok araştırmama rağmen ulaşamadım. Sizlerden ricam eğer böyle gruplar varsa öğrenmek isterim.teşekkürler şimdiden.
hasan110' Alıntı:
- [SIZE=x-small]iki senedir sakaryanın karasu ilçesinde işim dolayısıyla bulunmaktayım,Ankara'da iken trekking grubumuz vardı fakat Sakarya,Düzce,İzmit yani bu yakınlarda belirli aralıklarla trekking yapan gruplara çok araştırmama rağmen ulaşamadım. Sizlerden ricam eğer böyle gruplar varsa öğrenmek isterim.teşekkürler şimdiden.[/SIZE]
cdurmus' Alıntı:Merhabalar, İstanbul'dan Ceyhun ben.
Eğreti giden doğa buluşmalarımı, düzenli bir yapıya kavuşturmak için buradayım.
Sağlıcakla
Kadir Altuntaş' Alıntı:Merhabalar,Ben Ankara'dan Kadir.23 Yıllık Kampçı olarak,burada bulunmak Benim için bir Mutluluktur.
Hoşça Kalın...
alperagat' Alıntı:Herkese merhaba,
İstanbul'da yaşayan Trabzon'lu bir bankacıyım. 38 yaşındayım ve yıllardır hayalini kurduğum doğa yürüyüşleri ve kampcılık için ancak omuzumdan ameliyat olup 4 hafta rapor alınca ilgilenecek fırsatı bulan biriyim. 9 yaşında bir oğlum var. Becerebilirsem ve tecrübe kazanabilirsem oğlumla kamp kurmak çok istiyorum. Amatör biri olarak forumdan okuduklarımla ayakkabı, tozluk, kafa feneri, yürüyüş sopasını aldım. çok erken olacak ama kendimi zorlaması açısından çadır, uyku tulumu ve matı önümüzdeki hafta alacağım. Sadece canta için ne boyut almalıyım kararsızım. (marka öneriniz olursa çok sevinirim) Okuduklarımdan ve yaklaşımınızdan dolayı çok doğru bir forumda olduğumu düşünüyorum. Nisan ayından sonra doktorum yürüyüş yapmama izin verdi. Bu kapsamda, İstanbul çevresinde ve Trabzon'daki haftasonu aktivitelerine katılmaya forumu takip ederek çalışacağım.
bireysel bankacılıkla (özellikle kredi kartları) ilgili konularda da sorularınız olursa bende size seve seve yardım edebilirim.
herkese baki selamlar...