Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu
1-Stopları nereden nasıl buldunuz, detaylı bilgi alabilirsek bizim ihtiyacımız olan aksesuar parçalarını da isteyebiliriz
2-Resimde bir ön panel görüyorum, ustanın elinde ama o panel cj paneline benziyor, yanlış yere mi bakıyorum?
3-Ön cam silecekleri konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben bu işle bayağı bir uğraştım, anlatayım. Eğer arabanın ön camını yekpare yaparsanız, birbirine paralel çalışan sistem kullanabilirsiniz fakat silgi alanları size yetmeyebilir. Orjinalde, ön cam iki parça, ortadan direkli. Bu durumda birbirine zıt çalışan mekanizmaya ihtiyacınız var, tıpkı eski Mercedesler gibi. Aracın orjinal silecek mekanizması hava ile çalışıyor. Kollara hareketi ileten sistem ise çelik tellerle yapılmış. Ben oturdum, bir yüzlük doç silecek motoruyla kendim bir sistem yaptım. 3 mm. kalınlığında bir saç üzerine monte ettim ve olduğu gibi yerleştirdim. Resimlerde bu mekanizmayı görebilirsiniz. [attachment=2]
Bu da arabamın fotografı ..Tabi resimde, silecek takılmamıştı.[attachment=1]
4-Fren konusunda şöyle birşey de söyleyeyim. Bu arabanın orjinal silecek sistemi, hava ile çalışıyor. Hava emişini de karbüratörün alt tarafında motor üzerindeki bir delikten sağlıyor. Fren westihghouse'ı için gerekli hava emişini buradan sağlıyorlar, aklınızda olsun.
5-İstanbul'dayım, iyi bir parçacım var, mekanik parça konusunda hiç sıkıntınız olmasın. Orjinal karbüratörden tutun, motor egzantrik miline kadar bütün orjinal parçaları uygun fiyata buldurabilirim.