Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat_22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,687

Etiketler
Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

tekrar herkezden özür dilliyorum. Forumu ihmal ettim. İhmal ettiğim zamanlarda Trakya Klasik Otomobilciler Derneği Kuruluşu ardından Antika Otomobil Federasyonu Kurucu derneği olmak, Yeni araçların peşinde koşmak, tadilat da olanları takip etmek, çalışmak. resmi yazılar. Bu arada türkiye de otomobil konusuda büyük bir kitaplıığa ve bilgiye sahip Sayın Dr.Erol Baraz ile söyleşi toplantısı düzenlemek gibi gibi bir çok iş yaptık. yeni araçları şuan ekliyemiyorum fakat facebook ta trakod edirne adresinden inceleye bilirsiniz.
Saygılarımla.
 



Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

Merhaba arkadaşım,
Belliki işiniz yoğun fakat size bir gerçeği hatırlatmak isterim.
Bazı araçların ruhu vardır, Murat 124, Anadol, Ford Transit, W vagen kaplumbağa, Wllis ve benzerleri böyle birkaç araç vardır.
Çok emek harcadığın belli fakat abbas dediğiniz araç, bence kesinlikle Ford Transit'le ana görüntü dışında ilişkisi kalmamış.
Kaput, far, panjur, stop ve arka kapıyı tadil etmekle bu aracı bence çok dedğiştirmişsiniz.Hatta bu modellerin aynaları çamurluk üzerinde nikelajlı olur.
Bu araçları iyi bilirim ve benim memleketimde bu araçları kırabilen olmadığı gibi birçok kişi direksiyon tutmaya onlarla başlamıştır.
Bana kızmayın, darılmayın ben o araçları iyi bildiğim için yukardaki şeyleri yazdım.Niyetim sizi ve hiç kimseyi kırmak değildir ve birini kırmak benim haddimde değildir.
Kalın sağlıcakla.
 



Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

dopamin' Alıntı:
Cehaletimi mazur görün pimp ne olaki?
eski yeni hurdaya dönmüş araçları sahibinin ruhuna ve kullanım şekline göre tekrar enbaşdan yaratan bir gurup. Arkadaşım yaptıkları araçlarda gerçekden muhteşem
PIMP MY RIDE da MTV deki programlarının adı.

Pimpbw9
 

Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

BBOYTED' Alıntı:
eski yeni hurdaya dönmüş araçları sahibinin ruhuna ve kullanım şekline göre tekrar enbaşdan yaratan bir gurup. Arkadaşım yaptıkları araçlarda gerçekden muhteşem
PIMP MY RIDE da MTV deki programlarının adı.


Tşk
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,621
Mesajlar
1,521,120
Kayıtlı Üye Sayımız
172,265
Kaydolan Son Üyemiz
handyman.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst