Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat_22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,768
Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

biraz willys biraz tadilat

cimg0008g.jpg

cimg0009z.jpg

cimg0010eb.jpg

biraz bizden resimller

pazartesi dış cephe tasarımına geçiyoruz. trakya coast

cimg0011r.jpg

iç tasarım da

eski koltıklarımız yıkama ve temizletme sandalyeleri boyama ve kaplama işlemleri

cimg0007t.jpg

cimg0005dc.jpg

cimg0003s.jpg

tasarım konusunda fikirlerinize açığız :smiley:

Etiketler

dış cephe boya örnekleri renk antik yeşil ve frem antik yeşil alt kısımda kullanıp kenarlarını meşe rengi ahşap çıta ile süslemek üst kısım krem yapılıp üstüne grafiti çalışması yapılması planlanıyor.

cimg0001u.jpg

cimg0002t.jpg

Sizleri takdir ediyorum ve kutluyorum, ellerinize sağlık
Şeytan diyor ki bir pazar günü al çoluğu çocuğu yap bir Trakya turu, bu güzel çalışmayıda kısa sürede olsa yerinde gör
Tam bir klasik oto sevdalısıyım, bu aracın bitmiş halini görebilmeyi gönülden istiyorum
Kolay gelsin

Ayrıca sonucun mükemmel olacağı kesin, bu kaporta ustamızın giyimine gösterdiği özenden belli ;) pantolon ütüsüne dikkat ettimde jilet gibi, bravo vallahi

merhabalar bende cj-8 83 model bir araç toplama başladım,sizdeki heycanın aynısı bende de mevcut , dolapderede bulunan şaseci ahmet ustada aracımı toplatıyorum ve yedek parçalarını çok eski firma olan ulus otomotiv'den alıyorum.sende yedek parça konusunda yardım almak istersen onları arabilirsin, hem toptan hemde parekende işyerleri mevcut ve yedek parça fiyatlarıda diğer bu işi yapanlara göre oldukça ucuz görünüyor,onları sana tavsiye edebilirim taksim telefonları 0212-2503402 maslak telefonları ise 0212-3284013 .sizin yapacaklarınızı merakla takip edeceğim.

jack 12 aracının yapım aşaması ve resimlerini koyarsan sitedeki arkadaşlarda neler yaptığını görmüş olur senden neler yaptığına d air ve aracının resimlerini bekleriz

epeydir ahmet ustayıda görmemişdim bir uğrayayım yarın ona hem hasret gideririr hem aracına bakarım bakalım nasıl toplanıyo ama gende senden resim bekliyoruz ihmal etme :smiley:

Trakya Coast ve Atölye cafe ayrı ayrı takdire şayan, geleceği olan girişimler ...
Bu girişimlerde ısrarkeş olmanız dileğimle ...

Abbas da mahallenin yıllar sonra geri dönen fakir ama gururlu çocuğu gibi olmuş
Tebrikler ...

Takipteyim ... ;)

abbas esass şimdi çiçek abbas olmuşş süper bi minübüs haline gelmişş emeği geçen herkesee saygılarr :D

abbas çok şahane olmuş elinize emeğinize sağlık başarılar.

emeğinize sağlık cok güzel calışmalar.

uzun zamandır fotoğraf yükleme konusuna ara verdik. benim iş yoğunuluğumdan dolayı. şuan gelinen nokta alt kısım çürükler ayıklandı. tavan yapımına başlanıcak. şasi kazınma işlemi bitti ve tadılatı yapılarak şasi boyası ile boyandı.

bu arada woswos da nasibini aldı :smiley:

arkadaşlar eksik parça konusunda destek gerekiyor.
1- arka stoplar
2- göstergeler
3- kapı kolları
4- hidrolik direksiyon için hangi marka denene bilir.
5- fren sistemi için neler yapıla bilir.

cimg0012g.jpg

cimg0013d.jpg

cimg0018f.jpg

cimg0024t.jpg

cimg0020x.jpg

cimg0025s.jpg

öncelikle sanatçı emeğinize kolay gelsin.çalışmalarınızı şimdiden itibaren takip ediyorum.bu sabah tesadüfen gördüğüm çalışmalarınıza hayran kaldım.arkadaşımın babasında aynısı geçen seneye kadar çalışır durumda duruyordu.bir bakayım hala satılmadıysa.kendisiyle konuşup sizinle yine irtibata geçeriz.tabii aracın üzerindeki parçaları verme taraftarılarmı bilemem öğreneceğim.birkaç günümü alır.ama tahminim bu hafta sonu görüşebilirim.yinede sizi fazla umutlandırmayayım.inşallah netice alırız.size kolay gelsin.

ilgi ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. inşallah parça sıkıntısı çekmeden tamamlarız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.