yani gününü geçirmemiş olsan 2000 tl mi oluyor.bir de yeni trafik sigortası kanunu ne oldu acaba meclisten geçip uygulamaya girdmiBugün itibariyle en düşük Buğra arkadaşın verdiği teklif 2550 tl. Bunun 550 tl lik kısmıda ceza
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bilenleriniz cevaplarsa çok sevinirim. Malumunuz ben Volkswagen T2 sahibiyim. 73 model. 1.280'e yaptırdım trafik sigortamı. Sistemde T2 olarak bilgi yer almadığı için Caravelle olarak sigorta poliçemi kestiler. Bu konuda nasıl bir sorun yaşarım endişesi var.
Ayrıca, benim ruhsatımda KAMYONET (Karavan) yazıyor. Cinsi de "Kamp Taşıtı" olarak geçiyor. 2 gün sonra, yani 7 Mayıs'ta muayeneye girecek. Tüv'deki mühendisle konuştuğumda Kamp Taşıtı olan karavanlar muayeneden geçemez yanıtı aldım. Sebebini sorduğumda ise Motokaravan yazması gerekiyor cevabıyla karşılaştım. Ruhsatta N1 geçiyor.
Ne yapabilirim?
Aracın içini boşaltırsan neden olmasın.Ben karavan olarak kullanmayacağım artık. Karavanları kamyonete çevirebilyior muyuz onu öğrenmek istedim.
Bende de volkswagen t3 motokaravan var zorunlu trafik sigortası hakkında yardımcı olabilirmisiniz aracim 1987 model saygılarMerhaba 16 Aralık'ta Volkswagen T2 aldım ruhsatta Kayonet (karavan) yazıyor. cinsi: Kamp Taşıtı gözüküyor. Forumda araştırdım ve Kâmil Bey'den de fiyat aldım ancak 1.127 TL gibi bir rakam çıktı. Plaka değişeceği için 1 aylık sürem 15 Ocak'ta dolacak. Fiyatlar böyle olursa zaten sigorta yaptırma gibi bir şansım yok. Ruhsatta kayonet de yazdığı için sigorta kamyonete daha ucuz çıkar düşüncesindeydim.
Yardımcı olabilecek birileri çıkar diye yazıyorum. Ya da şu sigortadan fiyat al daha ucuza çıkar diyerek önerebileceğiniz firmalar var mıdır?