Trafik Sigortası Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,152
yıllık t.sigorta parasına 5 yıldızlı tatil yapılabilen ülkede karavan sahibi olmak gereksiz,benim gibi binlercesi sadece bu sebeple vazgeçiyor ,bu konudada batı standartları gelmeden bu topa kesinlikle girilmemeli.

Etiketler
Bugün itibariyle en düşük Buğra arkadaşın verdiği teklif 2550 tl. Bunun 550 tl lik kısmıda ceza

Sent from my iPhone using Tapatalk

2250 tl. Kazasızlık indirimini düş. Üstüne geçikme zammını ekle 2550 tl.

Bilenleriniz cevaplarsa çok sevinirim. Malumunuz ben Volkswagen T2 sahibiyim. 73 model. 1.280'e yaptırdım trafik sigortamı. Sistemde T2 olarak bilgi yer almadığı için Caravelle olarak sigorta poliçemi kestiler. Bu konuda nasıl bir sorun yaşarım endişesi var.

Ayrıca, benim ruhsatımda KAMYONET (Karavan) yazıyor. Cinsi de "Kamp Taşıtı" olarak geçiyor. 2 gün sonra, yani 7 Mayıs'ta muayeneye girecek. Tüv'deki mühendisle konuştuğumda Kamp Taşıtı olan karavanlar muayeneden geçemez yanıtı aldım. Sebebini sorduğumda ise Motokaravan yazması gerekiyor cevabıyla karşılaştım. Ruhsatta N1 geçiyor.
Ne yapabilirim?

Bilenleriniz cevaplarsa çok sevinirim. Malumunuz ben Volkswagen T2 sahibiyim. 73 model. 1.280'e yaptırdım trafik sigortamı. Sistemde T2 olarak bilgi yer almadığı için Caravelle olarak sigorta poliçemi kestiler. Bu konuda nasıl bir sorun yaşarım endişesi var.

Ayrıca, benim ruhsatımda KAMYONET (Karavan) yazıyor. Cinsi de "Kamp Taşıtı" olarak geçiyor. 2 gün sonra, yani 7 Mayıs'ta muayeneye girecek. Tüv'deki mühendisle konuştuğumda Kamp Taşıtı olan karavanlar muayeneden geçemez yanıtı aldım. Sebebini sorduğumda ise Motokaravan yazması gerekiyor cevabıyla karşılaştım. Ruhsatta N1 geçiyor.
Ne yapabilirim?

Araç sınıfı tanımlanamadı diye motor şasi no tespit tutanağı ile ağır kusur yazılı muayene kağıdı vereceklerdir. İki evrakla trafik şubede düzeltme isteyeceksiniz.
cinsi bölümünde motokaravan, araç sınıfı bölümünde M1 yazılması ile tüv ve mutlu son.
Trafik kanununda değişiklik yapılmadıysa prosedür yukarıdaki gibi, ancak şaşırmak istiyorum hatta yanılmak isterim.
Zira ben haklı çıkarsam ben dahil her karavancı gibi sizde mutsuz azınlığa dahil olacaksınız. 2 yıldır aşağıdaki imzamda okuyacağınız gibi protesto yazım yayında.
Kolay gelsin.

Aynı durum benim araçtada oldu. Tuvturk ile egm kayıtları uyuşmuyor dediler 1 ay sure verdiler trafiğe gittim. Tescil yapan trafik şubeden düzeltildi bir daha muayeneye girdik ve geçtik.

Ruhsatta tam olarak
KAMYONET (Karavan)
Kamp Taşıtı
N1 yazıyor.
Peki lavobayı, ocağı, buzdolabını söksem de kamyonete çevirme şansım oluyor mu? karavanı...

T4 karavanını 2006 yılından beri kamyonet ruhsatı ile kullanan arkadaşım 2 hafta önce tüv de kaldı, üst yapı değişikliği ağır kusur ile döndü. sonuç proje çizdiriyor karavan ruhsatı çıkaracak.

Ben karavan olarak kullanmayacağım artık. Karavanları kamyonete çevirebilyior muyuz onu öğrenmek istedim.

T5 karavanım ı Buğra beye 3 gün önce 2610 tl ye sigortalattım. 600 tl si ceza

Merhabalar aranızda yeniyim zorunlu trafik sigortası hakkında yardımcı olabilirmisiniz aracım 1987 volkswagen t3 motokaravan 8+1 olarak geçiyor ruhsatta 2350 fiyat bulabildim en uygun acaba otomobil olarak ruhsati degistirmek daha ucuz olurmu tavsiye edeceğiniz bir sigorta şirketi varmi yada başka bir çözüm saygılar

Merhaba 16 Aralık'ta Volkswagen T2 aldım ruhsatta Kayonet (karavan) yazıyor. cinsi: Kamp Taşıtı gözüküyor. Forumda araştırdım ve Kâmil Bey'den de fiyat aldım ancak 1.127 TL gibi bir rakam çıktı. Plaka değişeceği için 1 aylık sürem 15 Ocak'ta dolacak. Fiyatlar böyle olursa zaten sigorta yaptırma gibi bir şansım yok. Ruhsatta kayonet de yazdığı için sigorta kamyonete daha ucuz çıkar düşüncesindeydim.

Yardımcı olabilecek birileri çıkar diye yazıyorum. Ya da şu sigortadan fiyat al daha ucuza çıkar diyerek önerebileceğiniz firmalar var mıdır?
Bende de volkswagen t3 motokaravan var zorunlu trafik sigortası hakkında yardımcı olabilirmisiniz aracim 1987 model saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR