Dün doğa Sig aradım 8250 tl
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kıymayın. Buğra Beyi arayın. Bu gruptan kendiside karavancı ve sigortacı. Buğra Darıcı 0542 286 48 86. Buradaki yazışmalardan ulaştım bende kendisineBen de komple söküp kamyonete çevirecem en sonunda bu arada trafikten çeksem mi acaba
Sent from my iPhone using Tapatalk
benim önceki karavanımda vw t5 de böyle bir durum vardı.ruhsatı önceki sahibi çıkartmıştı.ruhsat çıkarma esnasında aracın ruhsatına özel amaçlı otomobil yazmışlardı.otomobil olarak sigortası yapılıyordu.ruhsatta hem özel amaçlı otomobil hemde ayrı bir kısımda motokaravan yazıyordu.bu trafiğin işi iyi bilmesinden kaynaklaıyor olabilir.muayenede sorun çıkabilir benden sonraki sahibine muayenede sorun çıktumı bilmiyorum. çünki ben sattım.eğer bu aracı almayı düşnüyorsanız bir daha düşünün bence mutfak tezgahı olarak granit duvarda cam mozaik benzeri bir şey kullanmış çok amatörce yapılış bir karavan gibi duruyor.üstadlar daha iyi bilir. ben şahsi fikrimi beyan ettim yanılıyor olabilirim.İlanda arkadaşımız bunları yazmış
---
KARAVAN ALIRKEN SİGORTA POLİCESİNE DİKKAT RUHSATTA ÖZEL AMAÇLI MOTOKARAVANYAZARSA SİGORTASI 5000 TL İLE 8000 TL ARASINDA ÇOKAR BU ARACIN RUHSATINDA SACECE MOTORLU KARAVAN YAZIYOR SİGORTASI 470 TL YE YAPILDI
---------ARAÇ 2010 MODEL FIAT DUCATO Orijinal 45.000 KM DE 15 METRE KÜP. CİZİGİ DAHİL YOKTUR SIFIR AYARAINDADIR. PLAKA 01 AHE 27 SORGULAY A BİLİRSİ NİZ NOT: karavan alırken mutlaka plakayı sorgulatın hasar kaydı olup olmadığına dikkat edin----------
Bu şekilde başka ruhsatı olan arkadaşımız varmıdır,bu doğru bir bilgimidir. İlan numarası 163291680