Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,576

Etiketler
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

Arkadaşlar ne şanslısınız öyle bu gün Trabzondan Zigana üzeri Erzuruma gittim her yer kar bembeyaz hatta şehirden çıkmasanız her yer parkur ZJ yerine Megane ile geldiğime pişman oldum :D

Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

.com' Alıntı:
Arkadaşlar ne şanslısınız öyle bu gün Trabzondan Zigana üzeri Erzuruma gittim her yer kar bembeyaz hatta şehirden çıkmasanız her yer parkur ZJ yerine Megane ile geldiğime pişman oldum :D

Doğrudur şanslıyızda şimdi olmadı bak kızdırdın beni bi çayımızı içmeden gelmiş gitmişsin oldumu şimdi...

general lee' Alıntı:
Doğrudur şanslıyızda şimdi olmadı bak kızdırdın beni bi çayımızı içmeden gelmiş gitmişsin oldumu şimdi...

Hocam haklısınız aslında hatalı davrandım ama yöreyi biliyorsunuz fazla geçe kalmadan özellikle hava kararmadan Kop u geçip Erzuruma ulaşmayı istiyordum sonrası epey riskli oluyor özellikle ufak araçla yoksa borcum olsun

bu arada gezi fotoğraflarımı paylaşıyorum Kop geçidinin halini görün bu gün çekildi birazdan onun resimleri de gelecek

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48312.new#new

.com' Alıntı:
Hocam haklısınız aslında hatalı davrandım ama yöreyi biliyorsunuz fazla geçe kalmadan özellikle hava kararmadan Kop u geçip Erzuruma ulaşmayı istiyordum sonrası epey riskli oluyor özellikle ufak araçla yoksa borcum olsun

bu arada gezi fotoğraflarımı paylaşıyorum Kop geçidinin halini görün bu gün çekildi birazdan onun resimleri de gelecek

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48312.new#new

Tamam hadi bakalım geçerli bir sebep ama bidahaki sefere af yok ona göre :D :D neyse şaka biryana hayırlısıyla ulaşmıssındır gideceğin yere kop zordurr bilirim...

general lee' Alıntı:
Tamam hadi bakalım geçerli bir sebep ama bidahaki sefere af yok ona göre :D :D neyse şaka biryana hayırlısıyla ulaşmıssındır gideceğin yere kop zordurr bilirim...

Evet aştım şükür kazasız belasız Erzuruma ulaştım buradan da Gaziantebe geçeceğim bakalım yarın bir araştırayım Bingöl Karlıova Elazığ istikameti sorunsuzsa oradan yoksa Sivas Kayseri Adana güzergahından gitmeyi planlıyorum

.com' Alıntı:
Evet aştım şükür kazasız belasız Erzuruma ulaştım buradan da Gaziantebe geçeceğim bakalım yarın bir araştırayım Bingöl Karlıova Elazığ istikameti sorunsuzsa oradan yoksa Sivas Kayseri Adana güzergahından gitmeyi planlıyorum

kardeşim allah yolunu açık etsin çok dikkatli ol bu mevsimde o yollar pek tekin değil aman aman çok dikkatli ol :eek:

Uşaklar neoldu neredesiniz,yokmu bişe.
Bakın kar eridi nerdeyse çamurda baya güzel.Ben geçen hafta Şile taraflarına gittim bir arkadaşımla benim araba 4x2 olduğundan her yere girmek akıl işi değil ama yinede güzeldi.Battım arabanın altını dallarla (kocayemiş dallaı) ile döşedim ve çıktım.Tabi biraz zorlandım.Baktımki arabada olmazsa olmaz <<grebi>> hemde Beşikdüzü yapısı öyle işe yaradıki.Buda ve ser.
Hadi birşeyler yapın karadenizi özleyenler var.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Uşaklar neoldu neredesiniz,yokmu bişe.
Bakın kar eridi nerdeyse çamurda baya güzel.Ben geçen hafta Şile taraflarına gittim bir arkadaşımla benim araba 4x2 olduğundan her yere girmek akıl işi değil ama yinede güzeldi.Battım arabanın altını dallarla (kocayemiş dallaı) ile döşedim ve çıktım.Tabi biraz zorlandım.Baktımki arabada olmazsa olmaz <<grebi>> hemde Beşikdüzü yapısı öyle işe yaradıki.Buda ve ser.
Hadi birşeyler yapın karadenizi özleyenler var.
Kalın sağlıcakla.

ooooo olmazmı abi bugün çıktık yine yukarlara maçka'dan yukarı gittik on numara bir geziydi bende fazla doto upk toplayayım onları en kısa zamanda paylaşacağım hadi bir resim koyayım yineeeee dönerken çektimmm ;)

Fotoğraf-0703.jpg

Oh be neymiş bizim uşaklar.Hadi bakalım herkes gibi bende bekliyorum fotoğrafları.
Şimdi kar durumu nedir bilmem,Zigana dan Kadırga yaylasına gitmek o Taşboğazı nı geçmek,arkadan dolaşıp Torula inmek tabi Ziganadan sonra çiğ felaketinde şehit olan arkadaşlarımızın ruhlarına bir fatiha okumak (hepsi çok değerli kişilerdi fakat aralarında benim yıllar önce birlikte çalıştığım bir arkadaşım da vardı) yazın yaparız değilmi arkadaşlar.
Hiç kaçarınız yok yazın birlikte Sisdağına oradan Kadırga,Alaca yaylalarına gideceğiz kısmet olursa.
Görüşmek üzere kalın sağlıcakla.

mehmet bu durup çektigin fotagraf degilimi hani özellikle beni çekmiştinn neyseee sorarım sana bunu.........esetten güzel bi gezi oldu daa bzim fotograf makinesi yolda bırakmasaydı benii daha güzel olçaktı

Güzel bir etkinlik olmuş görseller için teşekkürler. Bu arada o karın üstündeki atletli abinin durumu nasıl merak ettimde :D

yasalğüç' Alıntı:
mehmet bu durup çektigin fotagraf degilimi hani özellikle beni çekmiştinn neyseee sorarım sana bunu.........esetten güzel bi gezi oldu daa bzim fotograf makinesi yolda bırakmasaydı benii daha güzel olçaktı
yavuzum ekmek kadayıfım feci gaza vermişler seni duyduuma göre :smiley: ;D

bymuammer' Alıntı:
Güzel bir etkinlik olmuş görseller için teşekkürler. Bu arada o karın üstündeki atletli abinin durumu nasıl merak ettimde :D

muammer kardeşim atletli olan bendim durumumda oldukça iyi :D

arkadaşlar en son gezi ofroad gezilerimiz sayfasında buyrun;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50994.0

abi helal olsun valla ben o karda öyle gezseydim şimdi kesin bronşit felan olmuştum :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR