Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,576
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

Faaliyetlerinizi bir arkadaşımdan duydum dün formunuza üye oldum çok güzel etkinlikler yapmışşınız. Bu hafta sonu için bir programınız varmı istediğimiz zaman etkinliklerinize katıla bilirmiyiz. Kulübünüze üye olmamız gerekiyormu. Bende 2000 model 5 kapı 1.6 suzuki vitara var. arasıra faaliyetlerinize katılmak istiyorum. kolay gelsin iyi çalışmalar

Etiketler
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

mustafa68' Alıntı:
Faaliyetlerinizi bir arkadaşımdan duydum dün formunuza üye oldum çok güzel etkinlikler yapmışşınız. Bu hafta sonu için bir programınız varmı istediğimiz zaman etkinliklerinize katıla bilirmiyiz. Kulübünüze üye olmamız gerekiyormu. Bende 2000 model 5 kapı 1.6 suzuki vitara var. arasıra faaliyetlerinize katılmak istiyorum. kolay gelsin iyi çalışmalar
mrb tabiki katılabilirsiiz şuan bu hafta sonbu için her hangi bir etkinlik yok,genaral nick li mehmet varol beyle iritbata geçer seniz geziler le alakalı gerekli biligilendirmeyi o size yapa bilirr görüşmek ve tanışmak dilegiyle...

mustafa68' Alıntı:
abi nedemek sizide aramızda görmek sevindirir bizi

herkeze teşekkürler çok gzel olmuş belli resimlerden devamını bekliyoruz yüreğinize sağlık fatsalı cılgın cj5ci katarrr

KATAR' Alıntı:
herkeze teşekkürler çok gzel olmuş belli resimlerden devamını bekliyoruz yüreğinize sağlık fatsalı cılgın cj5ci katarrr

:smiley: fatsaya selam

Günaydın mehmet kardeş,
Beraberce yaptıklarınız beğeniliyor,benim arabam 4x2 ama olsun 4x4 lerin yarısına kadar giderim sonra biriniz beni co pilot olarak alır değilmi.Görüşmek dileğiyle,
Kalın sağlıcakla

sisdagili61' Alıntı:
Günaydın mehmet kardeş,
Beraberce yaptıklarınız beğeniliyor,benim arabam 4x2 ama olsun 4x4 lerin yarısına kadar giderim sonra biriniz beni co pilot olarak alır değilmi.Görüşmek dileğiyle,
Kalın sağlıcakla

abi nedemek sen hele trabzona ayak bas gerisi teferruat :D :D :D

Merhaba Mehmet kardeş,geldiğim ilk gün mutlaka ziyaretinize geleceğim.Sonra ver elini dağlara batarsam batayım nasılsa beni dostlarım orada bırakmaz bundan eminim.
Sizler zaten yardıma ihtiyacı olan hiç kimseyi geri çevirmezsinizki.
Bu hafta bir kaç gün Ege tarafına gittim,öğle yemeğinde birisiyle aynı masayı paylaştık adam yıllar önce kamyoncu imiş arabası arıza yapmış bizimkiler yardımcı olmuş evlerine almış 10 gün kadar misafir etmişler gayet normal olması gereken amanın adam beni bırakmaz misafirim ol kalalım dedim sağolun zamanım yok.Görüyormusun iyilik nerede kişilerin karşısına çikıyor.Benim karşıma yöre otlarından yemek yapan minicik bir esnaf lokantasında çıktı.Her şey iyilik veya kötülük günün birinde biryerlerde karşımıza çıkıyor.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Mehmet kardeş,geldiğim ilk gün mutlaka ziyaretinize geleceğim.Sonra ver elini dağlara batarsam batayım nasılsa beni dostlarım orada bırakmaz bundan eminim.
Sizler zaten yardıma ihtiyacı olan hiç kimseyi geri çevirmezsinizki.
Bu hafta bir kaç gün Ege tarafına gittim,öğle yemeğinde birisiyle aynı masayı paylaştık adam yıllar önce kamyoncu imiş arabası arıza yapmış bizimkiler yardımcı olmuş evlerine almış 10 gün kadar misafir etmişler gayet normal olması gereken amanın adam beni bırakmaz misafirim ol kalalım dedim sağolun zamanım yok.Görüyormusun iyilik nerede kişilerin karşısına çikıyor.Benim karşıma yöre otlarından yemek yapan minicik bir esnaf lokantasında çıktı.Her şey iyilik veya kötülük günün birinde biryerlerde karşımıza çıkıyor.
Kalın sağlıcakla.

aynen öle abicim insanlarımızın ici artık (kullancak kelime bulamıyorum) öle olmuşki hep fesat hep fesat başka bişey yok çıkar peşinde rant peşinde bak ne güzel bir olayla karşılaşmışsın dediğin gibi normal olması gereken bişey ama insanları tanıdıkça önüne böle güzel şeyler çıktımı şaşırıyo insan yazık abi yazık ki biz insanlığımızı kaybediyoruz bunun bilincinde değiliz. neyse abicim kafanı şişirmiyim ne demek buyur gel misafirim ol iyi bir lahana yemeği yediriyim sana başımın üzerinde yerin var...

Mehmet kardeş,lahana tamam da hani eskiden Moloz da arkada ekmek fırınları (furunlar) vardı hani peyniri kıymayı alır gider istediğimiz pideyi yaptırırdk ayakta yerdik.İşte o dükkanlar hala varsa pideler benden,Çaylara karışmam.Kal sağlıkla.

sisdagili61' Alıntı:
Mehmet kardeş,lahana tamam da hani eskiden Moloz da arkada ekmek fırınları (furunlar) vardı hani peyniri kıymayı alır gider istediğimiz pideyi yaptırırdk ayakta yerdik.İşte o dükkanlar hala varsa pideler benden,Çaylara karışmam.Kal sağlıkla.

abi o furunlar hala var sorun yok çayı nerde istersen orda içeriz abi ister boztepe ister Atatürk köşkü sen hele bi gel

Günaydın Mehmet kardeş,Teklif için sağol.Atatürk Köşküne enson 94 gibi gitmiştim misafirlerimle İzmir ve İstanbuldan misafirlerim vardı çay içenler hasta oldular çaya tabi o ortam ve ince belli bardak vede demliçay buram buram kokusuyla.Yanımıza simit almıştık çıtır çıtır çayla içmek için İzmirli bir arkadaşın hanımı çaydan bir yudum alınca dediki <<aman ben bu çayı simitle içip yazık etmem simiti sonra yerim>> birçok çay içti,meydanda da öyle.Bizde içeriz artık biryerde,yeterki gönüller bir olsun.
Kalın sağlıcakla.

Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma G

ne demek abi yeni bir tur daha gerçekleştirdik yakında geliyo resim ve videoları :D

Günaydın arkadaşlar,
Hadi bakalım bir ben değil herkes bekliyor.
Bize heryer memleket,özledik köyümüzün çamurunu.
Kalın sağlıcakla arkadaşlarım benim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR