Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,576
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

Selam dostlar ben rizeden sedat derneğin tlf nu yada irtibat kuracağımız bir dostumuzun tlf verirseniz ilgilenenler irtibat kursun . sizlere ulaşmak istiyoruz.

Selam ve saygılar

SANY0127.jpg

enduro gezimizden birkaç resim hortik dağı zirvesi . sürmeneden galip dostum , rizeden muammer ve ortada başında kırmızı yazması ile ben sedat

SANY0120.jpg

Etiketler
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

endurocu53' Alıntı:
Selam dostlar ben rizeden sedat derneğin tlf nu yada irtibat kuracağımız bir dostumuzun tlf verirseniz ilgilenenler irtibat kursun . sizlere ulaşmak istiyoruz.

Selam ve saygılar

SANY0127.jpg

enduro gezimizden birkaç resim hortik dağı zirvesi . sürmeneden galip dostum , rizeden muammer ve ortada başında kırmızı yazması ile ben sedat

SANY0120.jpg
saygılar selamlar bizden arkadaşlar, bize ulaşabileceğiniz telefonlardan bazılarını memnuniyetle özel mesajdan gönderiyorum, her zaman bekleriz. allaha emanet olun.
Troff-Trabzon Offroad Kulübü Başkanı

abiler arada bir akyazıya çıkıyor musunuz ? görüyorum çamurlu çamurlu inen 4x4 leri valla göz hakkı ;D

slm bende trabzonluyum insallah bende aranıza katılacam bu klubun yeri nerede dostum

murlek' Alıntı:
Selam bende trabzonluyum insallah bende aranıza katılacam bu klubun yeri nerede dostum

pelitlide lada bayramoğlu servisinin hemen üstü lada sertvisine gelince ordaki arkadaşlar ilgilenir sizinle

selam arkadaşlar trabzon sürmeneden murat ben kurban bayramında sürmenedeyim 5.2 v8 bi aracım var dagları tepeleri dolaşmak isterim varsa bi tur bilgimiz olsun saygılar.

Arkadaşlar ben 92 model toyota 4x4 hilux aldım . trabzon off road klübüne nasıl katılabilirim ?

aktivitelerden nasıl haberdar olucaz?

özkan61' Alıntı:
aktivitelerden nasıl haberdar olucaz?

Facebook Sayfamız;

http://www.facebook.com/pages/TROFF-Trabzon-Off-Road-Kul%C3%BCb%C3%BC/134206163325655

Gezi duyurularımız facebook sayfasından yapılıyor, aynı zamanda üyelerimizin telefonlarına mesaj olarak da gönderiliyor.

Merhaba uşaklar,
Aha funduk bitti bitecek incirler, kokulu üzümler olacak ve yağmurlar başlayacak (sanki bu sene durduki) tabi sizin keyiflere diyecek yok.Yasak bitiyor inşallah palamut'ta çok olacak, gerisini siz anladınız zaten.Çamurunuz bol olsun tekeriniz düz bassın, taşa değmesin.
Bu arada beni misafir üye olarak kayıt edinde bende arabama (şimdilik hernekadar satılık ve 4X2 olsada) üyelik etiketi beni 4X4 yolunda hızlandırır.
Türkülerle kalın, sağlıcakla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba uşaklar,
Aha funduk bitti bitecek incirler, kokulu üzümler olacak ve yağmurlar başlayacak (sanki bu sene durduki) tabi sizin keyiflere diyecek yok.Yasak bitiyor inşallah palamut'ta çok olacak, gerisini siz anladınız zaten.Çamurunuz bol olsun tekeriniz düz bassın, taşa değmesin.
Bu arada beni misafir üye olarak kayıt edinde bende arabama (şimdilik hernekadar satılık ve 4X2 olsada) üyelik etiketi beni 4X4 yolunda hızlandırır.
Türkülerle kalın, sağlıcakla kalın.

Niyazi bey her zaman kapımız açık, bekleriz.

Merhaba arkadaşlar,
İki önemli bayramımızıda kutlar, en kötü günlerimizin bayram günleri gibi geçmesi dileğiyle; sevdiklerimizle ve sevenlerimizle nice bayramlara.
Kapınızın bana açık olduğuna sevindim, Trabzon'a ilk gelişimde Trabzon Off-Road Kulübü ziyareti ilk sırada.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
İki önemli bayramımızıda kutlar, en kötü günlerimizin bayram günleri gibi geçmesi dileğiyle; sevdiklerimizle ve sevenlerimizle nice bayramlara.
Kapınızın bana açık olduğuna sevindim, Trabzon'a ilk gelişimde Trabzon Off-Road Kulübü ziyareti ilk sırada.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Bekleriz Niyazi Bey.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR