Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,134
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba UŞAKLAR (Karadenililere böyle denir)
Kulübünüz hayırlı uğurlu olsun.En güzel şeyi yapmışsınız geç olması hiç olmamasından iyidir.
Benim aracım 4x2 Hi rider ama bir land almaya niyeliydim herhalde o işlemi sınırları zorlayıp erkene almak farz oldu gibi.İstanbulda olmam neddeniyle sizlerle ancak yazları görüşebiliriz zaten o zamanda 4x2 de iş yapar.
Bol çamurlu,karlı günler dileğiyle,
Sağlıkla kalın.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim karadenizli olup ta oluşumun dışında kalmak önemli değil sizlerde desteklerinizle katkıda bulunabilirsiniz. Yazın sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılar.

Etiketler
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

herkese selamlar resimlerinize ve etkinliklerinize baktım süper bu başlığı keşke hafta başında görseydim büyük ihtimalle gelirdim ığdır da ikamet ediyorum şu anda bana en yakın off road klubü sizsiniz aranıza kabul ederseniz bende ilerde etkinlikerinize katılıp sizlerle tanışmak isterim şimdiden yarınki gezinizin kazasız belasız bol çamurlu ve eğlenceli geçmesini diliyorum

selamlar tarık

bu arada ığdıra yolu düşen olursa her zaman beklerim ata bilgisayar diye kime sorarsanız beni bulursunuz

selamlar tarık

Teşekkür edrim arkadaşım.Yazın gelince tanışırız.Sizlere bol aktiviteli günler dilerim.
İyiki bu güne kadarki hükümetler bölgemizin yollarını yapmadı böyle bıraktı.Yoksa çamurlu yolları bulmak için çok aradık.
Yalanmı anayollar hariç sahilden 2-3 km içeri git şov başlar değilmi.Aman ha yol yapmıyorlar diye şikayet etmeyelim.
Çamurlu ve karlı günler dileğiyle.HAMSİ balık değildir.Hamsidir,tek başına yenir.Bol bol yeyin afiyet şeker olsun.
Sağlıkla kalın.

mrb öncelikle böyle bir atılım yapmış olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.her yerde vardı da trabzon da yoktu,ama hastası da çoktu eminim bir cig gibi büyüçektir üyeler.hayırlı ugurlu olsun ALLAH kazasız belasız gezmek nasip etsin hep beraber. Umarım 31 ocak taki etkinlige katılıp tanışma fırsatı buluruz.herşey gönlünüzce olsun görüşmek dilegiyle.Bayram YAVUZ

ata036' Alıntı:
herkese selamlar resimlerinize ve etkinliklerinize baktım süper bu başlığı keşke hafta başında görseydim büyük ihtimalle gelirdim ığdır da ikamet ediyorum şu anda bana en yakın off road klubü sizsiniz aranıza kabul ederseniz bende ilerde etkinlikerinize katılıp sizlerle tanışmak isterim şimdiden yarınki gezinizin kazasız belasız bol çamurlu ve eğlenceli geçmesini diliyorum

selamlar tarık
ata036' Alıntı:
bu arada ığdıra yolu düşen olursa her zaman beklerim ata bilgisayar diye kime sorarsanız beni bulursunuz

selamlar tarık
Ata bilgisayarı bilmemmi bende doğubeyazıtta telçekerde askerlik yaptım bizim bilgisayarlar hep sizden alınmıştır. sizinle tanışmak bizide sevindirir ne demek buyrun gelin 31.01.2010 pazar günü gezimiz var. Bu arada belirtmek istiyorum bu geziye çevre illerden gönül veren arkadaşlar; isteyen herkes katılabilir.Tabiki Iğdır a yolumuz düşerse çayını içeriz.

sisdagili61' Alıntı:
Teşekkür edrim arkadaşım.Yazın gelince tanışırız.Sizlere bol aktiviteli günler dilerim.
İyiki bu güne kadarki hükümetler bölgemizin yollarını yapmadı böyle bıraktı.Yoksa çamurlu yolları bulmak için çok aradık.
Yalanmı anayollar hariç sahilden 2-3 km içeri git şov başlar değilmi.Aman ha yol yapmıyorlar diye şikayet etmeyelim.
Çamurlu ve karlı günler dileğiyle.HAMSİ balık değildir.Hamsidir,tek başına yenir.Bol bol yeyin afiyet şeker olsun.
Sağlıkla kalın.
Çok doğru sölüyorsunuz çamuru yeşili bol bir memlekette yaşıyoruz jeep'in tarihi yazılmış bir memleket hala yükseklerde eski jeeplere rastlarsınız neyse maziyi deşmeyelim anlatmayla bitmez bunları yaşamak lazım yaşamak içinde yazın gelip bir güzel gezmek lazım..

general lee' Alıntı:
Ata bilgisayarı bilmemmi bende doğubeyazıtta telçekerde askerlik yaptım bizim bilgisayarlar hep sizden alınmıştır. sizinle tanışmak bizide sevindirir ne demek buyrun gelin 31.01.2010 pazar günü gezimiz var. Bu arada belirtmek istiyorum bu geziye çevre illerden gönül veren arkadaşlar; isteyen herkes katılabilir.Tabiki Iğdır a yolumuz düşerse çayını içeriz.

çay içmeye her zaman beklerim telçekerin internet kafesini ben kurdum belki orda görmüşüzdür birbirimizi 31.01.2010 daki etkinliğinize katılmayı çok istiyorum aracımı yetiştirebilirsem inşallah ailemle gelmeyi düşünüyorum.

selamlar tarık

ata036' Alıntı:
çay içmeye her zaman beklerim telçekerin internet kafesini ben kurdum belki orda görmüşüzdür birbirimizi 31.01.2010 daki etkinliğinize katılmayı çok istiyorum aracımı yetiştirebilirsem inşallah ailemle gelmeyi düşünüyorum.

selamlar tarık
İnşaallah beklerim başımızın üzerinde yeriniz var

GİRESUN OFFROAD KULÜBÜ OLARAK KARDEŞ KULÜBÜMÜZ TROFF'A HAYIRLI OLMASI VE ETKİNLİKLERİNİN DEVAMI DİLEĞİYLE [attachment=1]

jeep 002.jpg

Çok güzel bir başlangıç.... ;)
Benim de bu akşam Bayram arkadaşımız sayesinde
haberim oldu, umarım güzel gezilerde, kazasız- belasız
keyifler paylaşırız. Emeği geçenlere çok teşekkürler.

Selamlar...

tarikserin' Alıntı:
Çok güzel bir başlangıç.... ;)
Benim de bu akşam Bayram arkadaşımız sayesinde
haberim oldu, umarım güzel gezilerde, kazasız- belasız
keyifler paylaşırız. Emeği geçenlere çok teşekkürler.

Selamlar...
Tarık bey o zaman sizide 31.01.2010 pazar günü bekliyorum geziye :smiley:

MRB MEHMET BEY .31 OCAKTAKİ GEZİYE TARIK BEY LE BİRLİKTE KATILMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.NASIL İRTİBATA GEÇEBİLİRİZ.TEŞEKKÜRLER

yasalğüç' Alıntı:
Merhaba MEHMET BEY .31 OCAKTAKİ GEZİYE TARIK BEY LE BİRLİKTE KATILMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.NASIL İRTİBATA GEÇEBİLİRİZ.TEŞEKKÜRLER

merhaba özelden mesaj attım size bir aksilik olmaz ise ben cumartesi günü ığdırdan çıkmayı düşünüyorum siz nereden katılacaksınız ?

yasalğüç' Alıntı:
Merhaba MEHMET BEY .31 OCAKTAKİ GEZİYE TARIK BEY LE BİRLİKTE KATILMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.NASIL İRTİBATA GEÇEBİLİRİZ.TEŞEKKÜRLER
abicim kusuruma bakmayın mailinizi aldım dönemedim size bugün çok yoğundu ev taşıdım ondan en kısa zamanda sizinle irtibata geçeceğim. özeliinizden de mail gönderdim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR