Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 923,964
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Su anda beni fiyat olarak tetmin edebilecek bir model benim alacagim ilerde amac degişirse olabilir tabiki belki temiz ikinci el duser falan

Etiketler

Mkek de hala yeni CZ ler gözükmüyor,geleceğinden eminmisin bu hafta sonu.Birde başka markalarda gelecekmiymiş.?

Ne oldu beyler nazarami geldik. Kamplar iptal oluyor forumda iki muhabbet yok ne iş

derdi olan derdini açikca yazsin.
Ben başliyim son zamanlarda en çok sitemi alanlardan biriyim heralde bir çok konudada benim başi çektigim zannediliyor.
Baş konusunda göz onunde olsamda bir şeyi çekmişligim yok.
kendi dusuncelerimi yaziyorum.

Kamp konusunu açalim.

tabiki kamp iptal konusunu iptal yanlişti evet her zaman yanliş olacaktir. Bizim gurupda boş beleş dolaşan adam yok herkez iş guç sahibi kendini işini ailesini ve en önemlisi maddi imkanlarini ayarliyarak kamp tarihinide goz unune alarak oraya ismini yazmiştir ve daha sonraki gelişmelerini ve programini buna göre ayarlamiştir. Kamp iptal olmasiyla herkez için bir sorundur uçak bileti bile alanlar vardi.
Kamp neden iptal olur. kamp iptal olmasi için bir kaç sebep gerekir bir cenaze aramizdan birinin başina çok uzucu bir olay gelmesi iki hava şartlari uc ulke genelini ilgilendiren buyuk bir sorun. Onun haricinde mucahit kampa gelemicekmiş sehmuz kampa gelemicekmiş. Gelmesinnnn mucahit kardeşim ayarlasin kendini ayarlimadiysa kendi yansiz gobek bagimiz yokya ha mucahiti cok seviyo olabiliriz kamppin nese kaynagi ayarliyan kuran biride olabilir olsun o işleri yapacak bussuru gonullu cıkacaktir bir çogumuz yoneticiyiz. Uc beş kişyi ayarliyip işleri organize edebilecek kapatisedeyiz.

Beyler toyota camiasinda bir kişi hariç kimseyle kuslugum kirginligim mesafem yoktur tanidigim herkez benim için degerlidir ama lafla degil gercek degerlidir. Ben pek sulu goz biri degilimdir rahmetlinin cenazesinde kaçip kaçip agladim ailem gibiydi. dikkat ettiyseniz buluştukmi kimsenin elini sikmam direk sarilirim. Forumda olmayan ama arka tarafda msn de arti cepten abilerimle kardeşlerimle konusurum bir kaç ay once sikintili bir donem geçirdim bir kaç abim aradi muco ne iş yapabilecegimiz birşey var mi dedi.
Ya bu adam beni toplasan toplasan 8/10 defa gormustur ben daha ne isterim ki
dedigim suki kimse yazimi oteye beriye cekipde kirilganlik gostermesin laf olsun diye digil gercekden hepinizi cok seviyorum kimseyi kirmak degil amacim ama bir sikinti var bir sogukluk var mahallenin delisi olarak ben tasin altina elimi sokup konuyu açmak istedim kimse içine atmasin açik açik yazsin amaç kimseyi kirmak olmasin içimi doktum rahatladim olsun.
camiamiza yakişir bir olgunlukla bunu halledelim lutfen iyi kotu bir mesaj yazinki bende goriyim yoksa telden arayip yoklama alcam ona gore
sunuda belitmek isterimki kamp iptal konusunda organizazyon işiyle ilgilenen herkez benimle ayni fikirdedir.
kimse isim kullanarak kampi su iptal etti sundan sepep iptal oldu falan demesin kimse demezde ben genede yaziyim
herkez çok istiyordu herkez ayarlamişti olmadi nasip olmadi
sorunlari aşalim ileri bakalim amaç bu

Müco kendi adıma şunu söyliyim. Herşey tıkırında giderken, herkes keyif alırken, organizasyonlar harika giderken herkez dost ahbap olur herkez mutludur. Esas dostlar kötü günde belli olur. Bişeyler ters gittiğinde belli olur. 1000 kere plan yapalım 1000 kere bozulsun benim burda dostum diyerke birlikte kamp attığım adamlarla aramdaki hiçbişey bozulmaz. Daha önce 3-4 kere kamp attık sorunsuz 2 kerede iptal ettik. Hiçbişey durup dururken iptal edilmedi edilmezde. Sebepleri vardı iptal olması daha iyi görünüyordu iptal edildi. İptal olmasına üzülmeyen kimse yok aramızda. Bundan şüphe duyan varsa zaten keyfi bilir.

Vallahi kampın neden iptal olduğunu bilmiyorum, gelmeye niyetimiz vardı Ankara gurubu olarak ancak işlerim yoğun son dakkada ben patladım, arkadaşlarında iptalden haberi vardı heralde sesleri çıkmadı.Seviyorum merkez...:smiley:

Temel olarak ayni fikirdeyiz herkez uzuldu ama benim dedigim kamp iptal olmamamli

ha ne yapacaz kapin tarihini ve yerini bolgelerdeki ileri gelen arkadaşlarla konustukdan sonra belirlicez.
kampin şartlari açik olarak yazilacak.
gezili bir kampsa açikca yazilacak.
etapa girilecekse araç siniflari açikca yazilacak
kiş kampiysa gerekli takim açikca yazilacak.
aile kampiysa açikca
erkek kampiysa acikca yazilacak
ve bir kaç madde daha

ve bu maddeleri delmek için kimse kimseyi aramicak plan program neyse başta ona gore gidilecek.
kamp yeri ve dogayla ilgili sorun çikarilmicak.
kampi organize eden o bolgenin temsilcisine bizden sonra laf getirilmicek..

ha bunlar oluyor demiyorum ama kisa gelen sartlar bunlar.

adam kamp ayarlamiş gecmişde bir daha tobe diyor. adam boskura girme demiş girmisiz ayri ates yakma demiş yakmisiz kapali kamp demiş camia disi arkadaş getirmisiz arabali alakasin muhabbete girmeyen tipler. adamda banane hoca diyor haklida

sevgili abilerim muhabbetlerinizden keyif alan biri olarak sorun varsa eger bir an önce çözüme kavusmasını diliyorum..
belki kimseyi tanımıyorum görmedim ama gercektende buradaki samimi muhabbetin ilerleyen günlerde bana ve diğer arkadaslara cok seyler kazandıracagını biliyorum...
insan insana her zaman lazım ve benim daha ögrenecek cok seyim var siz degerli abilerimden...

Mücahit,

Aslında bu konuda pek konuşmak istemiyordum ama madem söz açıldı bende düşüncemi belirteyim.
Kamp düşüncesi oluşur , niyetler ortaya konur, planlanır ve yapılır. Bu olay bu kadar basittir. İki araç bile kalsa yine o kamp yapılır. Şahsen ben böyle yapıyorum . Tarihi kendimiz belirliyoruz , ama yinede bir mazaret oluşursa ki bu bence sadece hastalık ve ölüm için geçerlidir gelemiyorum der ve gelmez fakat o kamp 2 araç ilede yapılır.

Kürşad,

Sana katılıyorum , 1000 iptal olsada dostluk bozulmaz bu böyle biliniyor zaten. Ancak sebepleri vardı , öyle gerekiyordu ve öyle oldu olmaz kardeşim . Düşünceyi ortaya koyuyoruz , tüm arkadaşlar kendine göre değerlendiriyor , aramızda boşta gezen nerde ne varsa ben giderim diyen yok sanırım. Hepimizin kendine göre işi gücü var. Hepimiz durumu değerlendirip tamam ben bu kampa giderim diye hazırlıkları sonlandırıyor, sabah bir bakıyoruz iptal edilmiş. Böyle şey olmaz kim iptal etmiş , neden iptal etmiş, kim gelemiyorsa gelemesin bir sonrakine gelir ama böyle bir toplulukta son gece kamp iptal edilemez, böyle bir tutarsızlık sergilenemez. En azından bize yakışan davranış şu olmalıydı , kamp öncesinde olduğu gibi herkes fikrini zikrini söyleyerek , asgari müşterek arayarak karar veriyorsak ve tarih koyuyorsak , iptal fikri oluşmaya başladığında da aynı uslup olmalıydı , şöyle böyle bir durum var ne dersiniz millet ? bu olmalı. Yoksa öyle sebeperi vardı karar verdik öyle oldu diye bir şey olamaz .

Burada sakın yanlış bir anlama olmasın gerçekten kim iptal etmiş neden iptal etmiş bilmiyorum bugüne kadar da sorgulamadım benim sözlerim sadece olaya yaklaşım ve çözüm bulma adına bir ifadedir.

İleriye bakma ancak hepimizin bildiği ama uygulamaya geldiğinde rafa kalkan prensipler ile mümkün olur düşüncesindeyim.

ahmet abi benimde amacim o kimse içine atmasin herkez dusuncesini soylesin o kirilmasin bu gucenmesin buralara geldik. tepki cekecegini bildigim halde ben actim konuyu ama eminimki kimse cocukluk yapipta al misketlerini ver bebeklerini diyip kusmicektir.

Ahmet abi, iyi güzel söylüyorsunda demekki bizlere yada iptal edenlere yeterince güvenmiyorsun ki iptal nedenlerini açıkça anlatmamızı istiyorsun. Yani çocuklar iptal ettiyse geçerli bir nednei vardır elbet diyip geçemiyorsun. Bu tamamen güvensizlik. Burda iptallerle ilgili açıklanan nedenler oldu ama açıklamak istemediğimiz nedenlerde oldu, çünkü arkadaşlarımızın özel durumları ve buraya yazılmaz. Ortaya dökülmez. Ama bunu anlamayıp illa tüm nedenleri bize yazın diyorsanız ben o nedenleri buraya dökeceğime hiçbir kampa gitmem.

O özel sebepleri bende biliyorum bilmeme rahmen sence neden açtim bu konuyu ha bunu anlamadiysan dicek lafim yok.

Kürşadcığım,

Güven ile bu işin hiç ilgisi yok.Benim söylemek istediğim şey şuydu kararı verilmiş bir kamp iptal olmaz bu ilişkide bu böyle olmamalı .
Ayrıca hiç kimseden açıklama bekleme gibi bir ifadem yok, buna hakkımda yok . Bahsettiğin kişiler sanıyorum benimde arkadaşlarım , ve sebebini bilmek isteseydim bende tel ederek konuşmayı bilirdim. Neyin ortaya dökülüp neyin dökülemeyeceğini de bilebilecek olgunluktayız hepimiz ayrıca.

Dikkat çekmek istediğim şey sadece şudur ;

Planlanadığımız bir kamp 2 kişi bile olsa yapılmalı. İptal edilecekse de sebepleri açıklamadan ( isteğe bağlı ) şu şu şu kişi gelemiyor ne dersiniz başka bir tarihemi alalım yoksa yapalımmı şeklinde sorgulanmalı . Orada zaten durum netleşir olay biter.
Ayrıca iptal nedenlerini açıkça anlamak istediğimi belirten bir düşüncem yok bunu nereden böyle anladın Kürşad .

aozturk' Alıntı:
Kürşadcığım,

Güven ile bu işin hiç ilgisi yok.Benim söylemek istediğim şey şuydu kararı verilmiş bir kamp iptal olmaz bu ilişkide bu böyle olmamalı .
Ayrıca hiç kimseden açıklama bekleme gibi bir ifadem yok, buna hakkımda yok . Bahsettiğin kişiler sanıyorum benimde arkadaşlarım , ve sebebini bilmek isteseydim bende tel ederek konuşmayı bilirdim. Neyin ortaya dökülüp neyin dökülemeyeceğini de bilebilecek olgunluktayız hepimiz ayrıca.

Dikkat çekmek istediğim şey sadece şudur ;

Planlanadığımız bir kamp 2 kişi bile olsa yapılmalı. İptal edilecekse de sebepleri açıklamadan ( isteğe bağlı ) şu şu şu kişi gelemiyor ne dersiniz başka bir tarihemi alalım yoksa yapalımmı şeklinde sorgulanmalı . Orada zaten durum netleşir olay biter.
Ayrıca iptal nedenlerini açıkça anlamak istediğimi belirten bir düşüncem yok bunu nereden böyle anladın Kürşad .

"Ancak sebepleri vardı , öyle gerekiyordu ve öyle oldu olmaz kardeşim . "

bu sözünden daha fazla açıklama beklediğini çıkarttım Ahmet abi. Genelde bizim fikrimiz biz kamp için buluşmuyoruz dostları görmek için buluşuyoruz ve o dostların çoğu gelemediğinde kamp anlamsız oluyor. O nedenle ertelemek mantıklı geliyor. Ama dersenizki ilan edilen kamp asla iptale dilmesin peki o zaman bundan sonra öyle olur. Gelebilen gelir gelemeyen gelmez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR