Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,289
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Aynen
adamin araci olmaz girmez anlarim
donanımı olmaz girmez anlarim
ihkani olmaz girmez anlarim.
ama hepsi varsa girmezse anlamam benim savaşim bunla benım o kadar tecrubem yok. ama birşey oldumu en azindan şansimi deniyorum.
kimse bunu doguştan ogrenmedı.
araç karşima koyup bakmak için yapmadimki ben
Çaglar mesela cindir kildir aracina titrer
ama gereginde gerektiginida yapmiş bence bu cesaret ben dahil herkezde olmali

Etiketler

Çağlarcım süper kareler bunlar..
Ama senin ankarada yaptıklarında bunlardan aşağı değil..talihsizlik bizim araçlarımızla katılamamız oldu..Sen bizim yüz akımız oldun..Teşekkürler..

valla ne diyeyeyim kaya gibi sağlam pajero kullanıyorum,
ama 80 nin dengesine bayıldım,kanıma girdi ;D
Çağlar aracı çok dengeli hazırlamış ,hem arazi hem yolda çok başarılı.
Plotaja diyecek hiç bir şey yok,araç pilota,pilot araca alışmış.
Ufak defek sıyrıklarla günün atlatılması sevindirici.
çağlar buradan geçmiş olsun diyorum.

aozturk' Alıntı:
fotolarda lastikleri santim santim bastıran co-plt. ların hakkını da yemeyelim ;)

kaya tırmanışı veya vadi gibi geçişerde pilottan daha ziyade co pilot işi bitiriyor tabii.

esas başarı onların. :smiley:

Çağlar devamına bak yolun ;D ;D Neden küçük araç diyorum çünkü kenarlara sürtünmeye başlamışsın toprak yumuşak dibe oturacağı kesin , küçük araç dibe oturunca sıkışmayabilir oda belki ;)

DSC05549.jpg
DSC05550.jpg
DSC05551.jpg
DSC05552.jpg

Pardon Cesaretine laf yok Çağların aslanlar gibi girdi valla :smiley:

moab la kıyaslamak doğru değil oradakiler kaya çökmez etmez burası çok yumuşak toprak her adımda birazdaha dibe çöküyordu ;)

Bence araç daha sıkışmamıştı ,yanlış geri manevra yumuşayan toprağı çökertti.
o kadar mesafeyi giden araç,toprak çökmeseydi sonuna kadar giderdi.

aynen olay co pilotta özellikle çaglarin durumunda onunu ve aşasini gorme ihtimali yok.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bence araç daha sıkışmamıştı ,yanlış geri manevra yumuşayan toprağı çökertti.
o kadar mesafeyi giden araç,toprak çökmeseydi sonuna kadar giderdi.

Halamında sakalları olsaydı ....... ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Neyse Eren yakında geliyor bir de zukiyi indiririz oraya, ;D
çekmesi daha kolay ;D

Oda olmaz ceanim, daha ufak bişey , mesela samurai üstü açık roll cage li ,sıkışınca sallayıp yoluna sokarız , sürücüde ayağa kalkıp sağını solunu görür, gemi gibi arabayla zor orası.

yavuzum açıyı yakalayabilseydik giderdik veyahut açıyı yakalasaydıkta ilerde toprak göçerdi yine gidemezdik ;D ;D

ama girmedende bilemiyoruz ya işte ;D ;D ;D

her konuda tecrübeye ,bilgiye herzaman saygı duyarım.
ama bu gibi çok bilinmeyenli denklemleri kendi kendine çözüp deneyebilmeli insan..

faruk abi selam,saygılar.. :smiley: :smiley:

mücahite katılıyorum

tamam pahalı bir ülkede yaşıyoruz,bütçe önemli para kazanmak zor..

ama dediğim gibi bir araç almışsın ,birton internette kafa patlatıp parça bulmuşsun, sanayilerde uğraşmışsın..
sonuçta istediğin formata gelmiş..ne amaçla hazırladıysak amacı o amaca hizmet etmeli..

sanılmasın aşırı zenginim ,para basıyorum ;D ;D demesinler arkamdan tutmuş güzelim arabayı soktuğu yere bak diye yok öyle bişey :D

bu zevk işidir ben diyormuyum defendere 50-70 bin harcayanlara bişey ;D ;D
33 e maletmişim aracımı aslan gibi , yürüyenin,motorun başımı ağrıtmayacağını bilerek,
yağına bile bakmadan ,eşimle çocuğumla gözümü kapatıp 4-5 bin km.yaparak kullanabiliyorsam ne mutlu bana..

ben aracımı av,kamp,ve off road için yaptım..işlerini bitirdim şimdide allah sağlık verdiği sürece (cümlemize)

avımı,kampımı offroadumu yapacağım şu 3 günlük dünyada,,dostlarla birlikte,mangalımızla ,ingiliz , amerikan atışmasıyla ;D ;D ;D

selamlar
saygılar

çağlar' Alıntı:
yavuzum açıyı yakalayabilseydik giderdik veyahut açıyı yakalasaydıkta ilerde toprak göçerdi yine gidemezdik ;D ;D

ama bu gibi çok bilinmeyenli denklemleri kendi kendine çözüp deneyebilmeli insan..

mücahite katılıyorum

ama dediğim gibi bir araç almışsın ,birton internette kafa patlatıp parça bulmuşsun, sanayilerde uğraşmışsın..
sonuçta istediğin formata gelmiş..ne amaçla hazırladıysak amacı o amaca hizmet etmeli..

sanılmasın aşırı zenginim ,para basıyorum ;D ;D demesinler arkamdan tutmuş güzelim arabayı soktuğu yere bak diye yok öyle bişey :D

33 e maletmişim aracımı aslan gibi , yürüyenin,motorun başımı ağrıtmayacağını bilerek,
yağına bile bakmadan ,eşimle çocuğumla gözümü kapatıp 4-5 bin km.yaparak kullanabiliyorsam ne mutlu bana..

ben aracımı av,kamp,ve off road için yaptım..işlerini bitirdim şimdide allah sağlık verdiği sürece (cümlemize)

avımı,kampımı offroadumu yapacağım şu 3 günlük dünyada,,dostlarla birlikte,mangalımızla ,ingiliz , amerikan atışmasıyla ;D ;D ;D

selamlar
saygılar

Helal Çağlarıma ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen bizi yine götürüceksin oraya anlaşılan ;D ;D ;D ordan çıkılacağına ben bir ümit görsem cidden denerim ama sonu yok abicim oranın, daha sen ikinci kısmın ortasına bile gelmemiştin düşün bir okadar daha var , ondan sonrada o zeminde tırmanış var ve tek şansın var ikinciyi denemeye kalktınmı bittin , geri gelmek diye bişey mümkün değil ;)

...

;D Ya bırak allaşkına ,sen daha ilk seti geçiceğine inanmadın be baba yaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:

mücahite katılıyorum

selamlar
saygılar

Altına imzamı atarım. ;)

çağlar' Alıntı:

mücahite katılıyorum

selamlar
saygılar

Çağlar,
Her aracın böyle kıymet bilen ve hakkını veren sahipleri olsun.
Alllah uzun seneler kazasız belasız zevkle huzurla binmeyi kısmet etsin :D
( birazda dua edelim )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri