Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,299

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

toyotanın güzelliği aracı zorladıktan sonra insanın aklında soru işareti olmaz..kırdımı kıracakmı diye...

en fazla fiziği bozulur boya kaportayla hallolur..

toyotada bozacak tek parça

aks kafaları ki (dandik gres kullanmaktan oluyor tahminim)

gerçi benimki 220 binde bikerede bozsun değilmi. ;D

220 binde yağ eksiltmeden ,4-5 bin devir gazlayabildiğin, hem düğüne hem araziye gidebileceğin kaç araç varki??

doğru söze ne denir. bende takmıştım kafaya ancak bütçeyi ufak tuttuk mecburi malum kriz ortamı.Güle güle kullan arkadaşım maşallahı var aracın. (seninde bu arada gözün kara) ;)

çağlar' Alıntı:
toyotanın güzelliği aracı zorladıktan sonra insanın aklında soru işareti olmaz..kırdımı kıracakmı diye...

220 binde yağ eksiltmeden ,4-5 bin devir gazlayabildiğin, hem düğüne hem araziye gidebileceğin kaç araç varki??
Caglar kardes,
sen oyle sessiz sakin birisi gorunuyordun,kim damarina bastida araci saha kaldirdin,bir tum bunlar bizden sonra olmus uzulduk yani,

senin yukaridaki tanimlara Prado uyuyormmu? biraz da ona binecegiz biliyorsun

Terazi burcuyum abi çift kişilik mevcut bende. ;D ;D

prado toyota abi ne diyim , koç gibi araç..

amma benim nacizane fikrim sabit aks ,torsiyon değil.torsiyonlu araçlarda ön takım dert, ama aynı orandada konforlu..

kazasız belasız kullanın.

çağlar' Alıntı:

Çağlar,
itiraz ediyorum....ve 420 binde olarak düzeltiyorum..... müsade edersen :D

Burak etkinlik başlığında kurtarma operasyonunun videoları var. Tecrübeli abilerimiz sayesinde güzel bir operasyon oldu ve bir iki çizik ile olay atlatıldı. Çağlar abi tekrar geçmiş olsun.

saol burak sorun yok. ;)

land rovercıların yazıp çizdiği gibi bir gaza gelme durumu yok gözüme kestirdim ,
en kötüsünü ne olabilir muhasebesini yaptım girdim..şimdi arabamı daha çok seviyorum ;D

sonsöz :

arazi aracına biniyorum, hatta düzelteyim toyotaya biniyorum.
tamponu,lastiği,vinci ,kilidi süs niyetine yapmadım ;D ;D

selamlar,saygılar.

Emrah gördüm ama işyerinde videoları açmaya sistem izin vermiyor :'(
İlk fırsatta bakacağım.

emrahmarti' Alıntı:
Burak etkinlik başlığında kurtarma operasyonunun videoları var. Tecrübeli abilerimiz sayesinde güzel bir operasyon oldu ve bir iki çizik ile olay atlatıldı. Çağlar abi tekrar geçmiş olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri