Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,160
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

THE FARUK' Alıntı:
Cihancan çok yorduk kardeşim seni.Umarım dinlenmişsindir.

faruk abi bunlar tatlı yorgunluklar , abi sezon sonu antalya, kemer, yaylalarında , GEZENBİLİR OFFROAD FESTİVALİ , yapacağız hazırlan ,başkanla görüştüm geçen otele geldiğinde , her şeye varım dedi habrin olsun :D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
faruk abi özelden mesaj attım bir bak abi :D

Cihancan baktım özele..doğru yol bulunmuş.. ;D

Festival olur tabi neden olmasın.İyi fikir Ticaret odasınıda uyumludur böyle bir etkinliğe ..

ufuk abı 7-24 attıgım resmı gordunmu koltugunda ot bıtmış aracın tam nışantaşının ortasında duruyor bır senedırde kıpırdamıyor araç saybi orda o kesın ama yaz kiş uzerı acık arabanın için gidiyo gorunce hep yalandan curuttu herıf aracı otuda gorunce cektım resımlerı

RedlinE' Alıntı:
ufuk abı 7-24 attıgım resmı gordunmu koltugunda ot bıtmış aracın tam nışantaşının ortasında duruyor bır senedırde kıpırdamıyor araç saybi orda o kesın ama yaz kiş uzerı acık arabanın için gidiyo gorunce hep yalandan curuttu herıf aracı otuda gorunce cektım resımlerı

gördüm gördüm o yine fena durmuyo :smiley: Samanlıklarda duranlar var :smiley: :smiley:

tavuk kumesinde trans am gordum ben ya yenikoyde bir ciflikde millet ne arabalari curutuyor deliriyorum

Tempus' Alıntı:
tavuk kumesinde trans am gordum ben ya yenikoyde bir ciflikde millet ne arabalari curutuyor deliriyorum

kıyıda köşede atılmış bi disco 2 yokmu yahu :smiley: nerde bizde o şans. Kümesdeki arabayı satarmısın kaç para desek, bulunmaz hint kumaşı olur manyak rakamlar isterler :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
kıyıda köşede atılmış bi disco 2 yokmu yahu :smiley: nerde bizde o şans. Kümesdeki arabayı satarmısın kaç para desek, bulunmaz hint kumaşı olur manyak rakamlar isterler :smiley: :smiley:

valla oyle abi, zaten bu aracin sahibi olan adamin 10-20 arabasi var hepsi cok acayip spor otomobiller, ve ekstra modifiyeli filan, adam bizim arkadasa corvetle geliyor bir gece, sonra evine donuyor. Sabah bir kalkiyor bizim arkadas kapida bir corvet var, adamin oldugunuda bilmiyor gormemis daha once. 2-3 gun orda duruyor araba arayan soran yok. Aklina geliyor adami ariyor soruyor bu araba seninmi diye, adam arabayi unutmus orda :smiley:

sen begendin disco 2 yi ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
ben discoları zaten beğenirim disco 2 yi 1 den daha çok severim Biraz daha genişdir ..

buluruz abi sana kafana gore disco 2 istediginde cok dusmeye basladi paralanan adamlar disco3 disco4 aliyor 2 ler ikinci ele dusuyor.

tyt sayfasinda LR pazarliyorum bende he ;D

Tempus' Alıntı:
buluruz abi sana kafana gore disco 2 istediginde cok dusmeye basladi paralanan adamlar disco3 disco4 aliyor 2 ler ikinci ele dusuyor.

tyt sayfasinda LR pazarliyorum bende he ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D sen lr pazarlıyosun alıcıda cipci ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR