Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,136
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

çağlar' Alıntı:
sonsöz :

arazi aracına biniyorum, hatta düzelteyim toyotaya biniyorum.
tamponu,lastiği,vinci ,kilidi süs niyetine yapmadım ;D ;D

selamlar,saygılar.

yapmadik.

selamlar saygilar.

Etiketler

çağlar' Alıntı:
saol burak sorun yok. ;)

land rovercıların yazıp çizdiği gibi bir gaza gelme durumu yok gözüme kestirdim ,
en kötüsünü ne olabilir muhasebesini yaptım girdim.........................

Bırak şimdi ;D ;D ;D ;D

Yok valla cidden Çağların vx80 koç gibi araba, doğruları söylemezsek yukarda Allah var çarpar adamı ;D ;D

Benim ki
kuş serçee narindir kirilir.

Neden diyomuyosunuzki bunu vx 80 ler de sorun yok ,olacaksa o olacak.
Ha ben diyebiliyorum dişardan bu işe bakilinca akla ilk gelen araç defender bunda herkez hem fikir hakta bu aracin bu yonunu seviyorum ben fiyati uygun kuçuk butceyle herkez alabiliyor. Herkez kendi butcesine gore topluyor. İnsanlara imkan bagaşlayan bir araç bu çok güzel bir özellik ama işin içine gidipde bir sonraki evreye geçtinmi ya defe bir 80 parasi daha harciçaksin (ki gene olmicak) yada 80 e geceçeksin.
Benim fikrim budur.

yav gaza gelmedim..iyi bir yön tarifcisiyle oradan çıkılır bence.ufuk abide ,sende çıkabilirdin ,bende çıkabilirdim..

harala gürele olmadan , sakin zamanda gidilirse ordan çıkılır diyorum hala..

sizin düşüncenizin aksine küçük araçlar bence ordan çıkamaz..yeterince aks genişliği olan,arkasında kilidi olan,iyide bir copilotu olan adam oraya girer çıkar.

ha bide araba çizilecek diye korkmayan ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
yav gaza gelmedim..iyi bir yön tarifcisiyle oradan çıkılır bence.ufuk abide ,sende çıkabilirdin ,bende çıkabilirdim..

harala gürele olmadan , sakin zamanda gidilirse ordan çıkılır diyorum hala..

sizin düşüncenizin aksine küçük araçlar bence ordan çıkamaz..yeterince aks genişliği olan,arkasında kilidi olan,iyide bir copilotu olan adam oraya girer çıkar.

ha bide araba çizilecek diye korkmayan ;D ;D ;D

Sen bizi yine götürüceksin oraya anlaşılan ;D ;D ;D ordan çıkılacağına ben bir ümit görsem cidden denerim ama sonu yok abicim oranın, daha sen ikinci kısmın ortasına bile gelmemiştin düşün bir okadar daha var , ondan sonrada o zeminde tırmanış var ve tek şansın var ikinciyi denemeye kalktınmı bittin , geri gelmek diye bişey mümkün değil ;)

Büyük araç yan yatınca sıkışıyor, küçük bişey hatta üstü açık sadece roll cage li bişey geçebilir belki, geçemesede tek vinçle tutup alırız ;)

ufuk abi çok ilerlemedi..

benimde sorunum sol taraf toprağın çökmesi oldu, yoksa oraya kadar gayet temiz ilerlemiştik ;D ;D ama oraya gelene kadar yol tarifini ufuk dedem yapıyordu..o bir arkayı döndü bende ingilizci onaranın yön tarifiyle bu vaziyet oldum ;D ;D

bu foto sorunun başlangıcını net anlatmış. :D

DSC05545.jpg

Çağlar bravo, iyi cesaret.

çağlar' Alıntı:

benimde sorunum sol taraf toprağın çökmesi oldu, yoksa oraya kadar gayet temiz ilerlemiştik ;D ;D ama oraya gelene kadar yol tarifini ufuk dedem yapıyordu..o bir arkayı döndü bende ingilizci onaranın yön tarifiyle bu vaziyet oldum ;D ;D

çağlar' Alıntı:

Ufuk çıkmışta geri geri çıkmış... :D :D :D kulakları çınlasın.. aslında gördüğüm kadarıyla toprak kar emmiş ve havalanmış adeta pamuk gibi olmuş.Yani hem avantaj hemde dezavantaj , aslında bunlar gerçekten güven tazeleme :D İnsanın aracına güveninin oluşması ve devam etmesi ancak bu tür deneyler ile oluşabiliyor... ve tabi aracta sürücüye güvenecek ;D ;D ;D bu olayda bence her ikiside mevcut. ;D

arkadaşlar ,abiler bence okadar cesaret gerektiren mevzu değildi toprak sonuçta.. :D :D

adamlar amerikada ne ortamlarda geziyor....

off road off road diyoruz ,sürekli klavye başında.offroad 1 karış sudan çamurdan mı geçmektir bizim memlekettte bilemedim.

büyük avlara gittiğimizde, hiluxlerle , 60 kasalarla geçtiğimiz ortamları görseler demekki düşüp bayılacak millet..

arkadaşlarımı dostlarımı, kesinlikle tenzi ediyorum buarada..benim sözüm arazi vitesinin yerini bilmeyip,arazi şanzımanından haberi olmadan klavyede estirenlere.. ;D ;D

selamlar,saygılar.

adamlar off road yapıyor işte

_MG_3759.jpg

3499576512_1bf369aefc.jpg

IMG_1027.jpg

PSM Wedgie Taco 1.jpg

3505150251_45575b08af.jpg

harbidende off rood yani kaynaklar sınırsız olunca sorunyok biz aracın bir yerini kırsak tabiki kırmak zor ama nede olsa kul yapımı nasıl yapsak nasıl etsek diye düşünmekten aracın sınırlarını pek fazla zorlamıyoruz birde araçları yaş olarak genç bizinkiler gibi 30 zuna merdiven dayamamış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR