Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,136
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Çağlar Beyciğim güzel düşüncelerinize katılıyorum ama sormazsam olmaz ;D

Acı var mı acı ;D ;D ;D

[attachment=1]

DSC05761.jpg

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D Ya bırak allaşkına ,sen daha ilk seti geçiceğine inanmadın be baba yaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

inansam zaten Yavuz geçti diye konuşuyordunuz şimdi ;D ;D İnanmayıp geçseydim bu seferde Yavuzuda vinçledik diye konuşuyordunuz ;D ;D ;D

Alooo Ali, Veli, Hüseyin ... ahali koşon koşun ,basıldık :D la yetişin looo :D

E noolmuş,korkma o kadar vinçten,her LR cinin alışması gereken bi durum bu :D ;D

Ya baba,uğraşma benle,ben tarafsızım bak yaa :D duyanda LR düşmanı sanıcak allaşkına yaa :smiley:

Ben TYT severim,ama kimseyiyide hor görmem hele hele Hint Fakir LR ini ;D diyor ve o güzel gıdından öpüyorum ;D

SDC' Alıntı:
Evet öyle görünüyor ???

Ama bu senin beş yıldızlıya benzemez tabi, gerçek arazi şeysi ;D

ben anlayamıyorumki illede arazi şeysi olması için bir direksiyon,birde vitesmi lazımdır...başka bir şeye ihtiyaç yoktur yani ;D ;D

çağlar' Alıntı:
yavuzum açıyı yakalayabilseydik giderdik veyahut açıyı yakalasaydıkta ilerde toprak göçerdi yine gidemezdik ;D ;D

ama girmedende bilemiyoruz ya işte ;D ;D ;D

her konuda tecrübeye ,bilgiye herzaman saygı duyarım.
ama bu gibi çok bilinmeyenli denklemleri kendi kendine çözüp deneyebilmeli insan..

faruk abi selam,saygılar.. :smiley: :smiley:

mücahite katılıyorum

tamam pahalı bir ülkede yaşıyoruz,bütçe önemli para kazanmak zor..

ama dediğim gibi bir araç almışsın ,birton internette kafa patlatıp parça bulmuşsun, sanayilerde uğraşmışsın..
sonuçta istediğin formata gelmiş..ne amaçla hazırladıysak amacı o amaca hizmet etmeli..

sanılmasın aşırı zenginim ,para basıyorum ;D ;D demesinler arkamdan tutmuş güzelim arabayı soktuğu yere bak diye yok öyle bişey :D

bu zevk işidir ben diyormuyum defendere 50-70 bin harcayanlara bişey ;D ;D
33 e maletmişim aracımı aslan gibi , yürüyenin,motorun başımı ağrıtmayacağını bilerek,
yağına bile bakmadan ,eşimle çocuğumla gözümü kapatıp 4-5 bin km.yaparak kullanabiliyorsam ne mutlu bana..

ben aracımı av,kamp,ve off road için yaptım..işlerini bitirdim şimdide allah sağlık verdiği sürece (cümlemize)

avımı,kampımı offroadumu yapacağım şu 3 günlük dünyada,,dostlarla birlikte,mangalımızla ,ingiliz , amerikan atışmasıyla ;D ;D ;D

selamlar
saygılar

Sözün bittiği yer buradır.Tebrik ediyorum oraya girme cesaretini gösteren herkese; allah banada nasip etsin. ;D ;D

çağlar' Alıntı:
ben anlayamıyorumki illede arazi şeysi olması için bir direksiyon,birde vitesmi lazımdır...başka bir şeye ihtiyaç yoktur yani ;D ;D

;D ;D ;D ;D

Dört tane de lastik lazımdır ;D ;D

Ha bir de sürekli altında yağ lekeleri olmaldır ki biz bunlara gösterge muamelesi yapıyoruz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR