Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,844

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

sedat hayırlı olsun tekrar...hayırdır ne olmuş, kim vermiş teklif ,söylede bizde öğrenelim dostu ,düşmanı...

çağlar' Alıntı:
sedat hayırlı olsun tekrar...hayırdır ne olmuş, kim vermiş teklif ,söylede bizde öğrenelim dostu ,düşmanı...

aynen, ayıptır yahu.. disco hayırlı olsun abi, guzel gunlerde kullanırsın insallah..

bende sadece toyotacıyım faruk bey gibi..

tornacı değilim..

sevgiyle kalın toyotacı dostlar

selamlar kurumuf bey..
bu forumda hepimiz toyotacıyız zaten..
iş dalları toyotaya olan sevgimizi etkilemez değilmi??
tornacıda, doktorda, hurdacıda farketmiyor bu sevginin peşindeysek.

bu sevdaya 8 yıl oldu katılalı buna da sebep faruk abim
çünki onda 4 adet toyota var.
ve hepsinde ahmet ustanın imzası var..
sadece faruk la antofun işi olmaz dedi..buna meylim oldu özrür dilerim herkezden..
antof antalyada bir kurum değildir..
ofroad sevenleri birleştirendir.. bu bilinsin istedim bağışlayın ..
kazasız belasız yolculuk dilerim herkeze :smiley:

kurumuf' Alıntı:
evet kesinlikle öyle size katılıyorum..

Birşeyler söylemek için gelmiştiniz ama sanırım Toyotacıların muhabbetini sevdiniz :smiley:

Madem aynı fikirdesiniz muhabbete katılmanızı öneririm, böylesi daha güzel ;)

kurumuf bey (isminizi göremediğim için böyle hitab ediyorum)

faruk beyi tanımam,
ahmet usta ilede yüzyüze görüşmüş değiliz ,tamponlarımı ve lastik taşıyıcımı yaptı sağolsun istediğim şekilde....

toyota seven,hatta arazi taşıtı , off road ve doğa seven herkese hepimizin kapısı açık...

yazışmalardan anladığım kadarı ile antalyada bazı sorunlar olmuş ki
bu sorunlar bu foruma insanların anlayamayacağı şekilde yazılar yazmakla çözülmez şahsi fikrim. ;)

ahmet usta ve faruk bey becerikli, zeki ve iletişim kurabilen insanlar anladığım kadarı ile...yani sorun varsa ,ortak paydada mutlaka buluşur aynı zevki paylaşan,aynı şeyleri düşünen insanlar.

selamlar,saygılar

kurumuf' Alıntı:
ahmet usta daha düne kadar faruk beyle olmaz diyodunuz hayırdır..
Sayın Kurumuf
Acaba hiç dündünüzmü bu isimle sizi kaç kişi tanıyor olabilir
Öncelikle kendinizi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0 bu başlıkta tanıtırsanız Offroad bölümü ile ilğilenen herkez tanıyacaktır ve bu sayfa sadece Toyota sayfası değil Toyota severlerin açtığı bir sayfadır ..

çağlar bey aynen size katılıyorum..
sadece baştan beri okuyorum buraya taşınmasını bende asla tasvip etmiyorum..
inşallah izmitde tanırsınız bu arkadaşlarımı ikiside değerli insandırlar..
duyumlarımıla ilgili faruk bey de orada olucak toyotası ile.bende gelicem ama jj yi kabul etmezsiniz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR