Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,920

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Yok be abicim,hiç sorma :-[
Dün,piyangodan çıktı.
Bizim yeğenin BKM de gösterisi varmış,mecburen oraya gidicem.Hiç sorma hiiiççç :-[

Ben bu muhabbetı bir yerden hatırlıyorum bütün gösteriler senimi buluyor yoksa evden izinmi çikmiyor. neyseeee

sedat bey inşallah gerçi ben yaza kadar duramam tamamlarim eksikleri ama bakariz bir hal çaresine

RedlinE' Alıntı:
Ben bu muhabbetı bir yerden hatırlıyorum bütün gösteriler senimi buluyor yoksa evden izinmi çikmiyor. neyseeee

Yok,benim şansım bu abicim şansım. :(
İzinlik değil yoksa.
Ben izin almam,haber veririm gidiyorum malzemeleri hazırla diye ;D
Uhh bu son cümleyi bi görse,kamp hayatım biter valla ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
Erken abi dost var duşman var. yazilirmi bu buraya yemez içmez biri yetiştirir.

Amaaannn boşver,bu saatten sonra alan almış,bişey olmaz. ;D
Da yeinede aramızda kalsın muahahaha ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
İzinlik değil yoksa.

Erkan abi bunu kayıtlara geçirelim de sonra silersin felan mesajı ;D ;D arşivde dursun

İsterseniz,çıktısını alın eve postalayın farketmeeezzzz ;D

git gide dönülmez bir yola giriyorum ;D sonumuz hayr ola ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
İzinlik değil yoksa.

;D ;D ;D ;D Erkan iyimisin cadı şeysimi içtin yoksa ;D ;D Abicim bizim tayfaya verme böyle frikikler yakaladılarmı gölü çakarlar bak benden söylemesi ;D

vay vay vay bizim erkana bak ,hele ,gidiyormuş malzemeleri hazırla heleymiş, bence yengenin malzemeleri hazırdır, ;D ;D ;D, koca bir oklava ,kafaya yemek için birde kulube ,kapıda yatmak için ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
vay vay vay bizim erkana bak ,hele ,gidiyormuş malzemeleri hazırla heleymiş, bence yengenin malzemeleri hazırdır, ;D ;D ;D, koca bir oklava ,kafaya yemek için birde kulube ,kapıda yatmak için ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ben söylemiştim ;D ;D

arkadaşlar iyi akşamlar

cihan yeni çadırım .. bununla ilgili bir konu yapacam ama tam bitmesini bekliyorum şimdi bitirdim..

100_1927.jpg

cihan başkaresim koma imkanı yok şuan yarın merdiveni de bağlıyayım minderler dikiliyo şimdi yarın koyacam öğleyedoğru..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR