Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,916

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

doğan66' Alıntı:
ahmet bomba bir haberim var bu tabi butun 80 diselleri ilgilendirecek 40 beygir artıran mudifiye kiti buldum izmit turuna yetişir inşallah

nassı yani anlat bakalım neymiş bu haber..

hekese iyi geceler dükkanı size bırakıyorum arkadaşlar yarın off-road var

ergunucyasar' Alıntı:
Sedat'cım Ankara'da hor mu görüyorlar FJ40'ı ? ??? ??? ??? İstanbul'da oldukça itibarlıdır. Bağdat Caddesinde , Bebek'te bütün bakışları toplar üstüne... ;)

Tabii Ankara'da yamyam bürokratların sonradan görme eşleri pırıl pırıl asfalt ciplerini tercih ediyorlar birbirlerine gösteriş yapmak için. Ne anlarlar 40'dan :mad:

Ergün abi daha öncede yazdım, yine yazayım.

Eminim Ankarada İstanbuldan daha çok jip var. %90'ı siyah ve pırıl pırıl, tekerleri asfalttan çıkmamış.
Bana neler deniyor bir duysan gülersin. Hani senin bahsettiğin o asfalt Fj40 ı vardı ya onun gibi bir sürü olay yaşıyorum.
İnsanlar çok komik :D

Araç ile amaç hep karışmış birbirine. Jip, doğaya ulaşmak için araç olmaktan çıkmış, ulaşılması gereken bir amaç olmuş insanlara.

Ankarada %10 luk bir kesim de gerçekten hakkını veriyor bu araçların. Off road yarışları çok keyifli geçiyor, parkurlar güzel. İnsanlar yarış sonrası parkura kendi araçları ile giriyor ve keyfini sürüyor araçlarının.

ergunucyasar' Alıntı:
Hem "işlevsellik" diyorsun hem de "küçük" diye değiştirmeye kalkıyorsun olmaz ki :D :D

Ben yine işlevsel araçlara bakıyorum ;D
Haziran 2010 da, 15 günde 5000 km yapacağım bir yola çıkıyorum, değiştirmezsem benim için keyifli fakat eşim ve oğlum için zor bir yol olacak :(

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Erkan iyimisin cadı şeysimi içtin yoksa ;D ;D Abicim bizim tayfaya verme böyle frikikler yakaladılarmı gölü çakarlar bak benden söylemesi ;D

;D Ah be baba,ben hiç gollük pozisyon veririmiyim bee,sen ne diyosun ;D

cihanülker' Alıntı:
vay vay vay bizim erkana bak ,hele ,gidiyormuş malzemeleri hazırla heleymiş, bence yengenin malzemeleri hazırdır, ;D ;D ;D, koca bir oklava ,kafaya yemek için birde kulube ,kapıda yatmak için ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Niahahaha bu iyiydi be ahahahaha
Yok,her hafta bi düdüklü tencerem birde,tavam var. ;D
;D ;D Boşunamı saçımız sakalımız uzun,şişlikleri morluklar gizlemek için ;D ;D

tugsancim benim LC nin lpg isi bitti, basta sana (yusuf usta ile tanisma firsati yarattigin icin) dusuncelerini paylasan tum arkadaslara tesekkurlerimi sunarim... yakında tuketim bilgileri de geliyor ayrica fotolar... yusuf usta gercekten bu iste bir numara inanılmaz titiz biri...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR