Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,907

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Arkadaslar iyi geceler paylasirim diye soz vermistim iste bilgiler... 2001 LC'ma takılan okcan marka lpg kiti ile ilgili olarak ilk tuketim bilgilerini veriyorum, 120 tl'lik lpg ile istanbul izmir yolunda tamı tamına 409km yol gittim... 68lt den biraz daha fazla geldi. hiz ortalamasi 95-110 arası, seyreklikle 120 ve ustune ciktim... arabada extra yuk yok tabiki, sadece bagajda izmire getirdigim yedek lastik, arka koltuklar, ve kendime ait yaklasik 50kg lik birkac esya... yorumlarinizi bekliyorum.

Selamlar..
resim çeken arkadaşlara ve ekleyecek olanlara şimdiden teşekkürler..ben hem karanlıga kalmaktan hemde sabah başlayıp öglene kadar süren yogun sis yüzünden pek fotograf çekemedim..offroad virüsünü çocukluktan kapmış ve uzun zamandır cj serileri araçlar ile offroad ve kampçılık yaparım..resimde ucundan çıkan(keşke orada olsaydım :( ) prado nun sahibiyim....sizlere çok teşekkür ederim..aracıma alışma evresindeyim ::smiley: ..ama ilk iş elimde bulunan 17'' bf A/T leri pradonun ayaklarına geçirmek.. ve sonrası yavaş yavaş araziye alıştırmak..

niyeti bozdum yine kaşıntı tuttu.. ;D

saygılar..

prado'nuzun resimleride mevcut fakat ah ulan ah kaldı perşembeye neyse
şimdi cj dediniz de aklıma geldi alanı bol bol dolaştığım için isim araç belirtmeden sölemek gereği hissediyorum sorun yaşayan araçlar genelde jeep grubuydu nedense ;D ;D kaputu açık cj'ler ufak tefek kırım yaşayan diğer jeep grubu araçlar bizim grup benim gördüğüm kadarıyla sapasağlamdı özellikle lastik boyu balçığa giren yeşil lc'yi tebrik ediyorum
cuma akşam gelen gezenbilir grubu rampada ufak sorunlar yaşadı bir standart araçları kaldı haliyle o kanallarda, batan aracı çeken aracın kayması gibi bayağı değişik olaylar yaşandı :smiley: öncesiyle sonrasıyla çok güzel bir haftasonuydu katılan herkese bende teşekkür ediyorum

arkadaşlar araç üzeri çadırım sonunda monte ettim kullandım..

100_1997.jpg

100_2012.jpg

100_2013.jpg

100_2000.jpg

100_2002.jpg

Ahmet bey süper gözüküyor kullandıysanız izlenimleriniz kişinin kendi imalıde tadından yenmez bizde istanbuldan sizi ahlar çekerek izliyoruz toyotacıların buluşmasına gelirseniz tabiki bende gelirsem araç üstü çadırınızı incelemek isterim arcımdakı diğer eksikleri tamamlayınca ilk işim olacak araç üstü çadır almak umarım görüşürüz gülegüle kullanın

AHMET07' Alıntı:
arkadaşlar araç üzeri çadırım sonunda monte ettim kullandım..

Ahmet bey methinizi sürekli Cihandan dinliyoruz, tek kelimeyle muhteşem olmuş, ellerinize sağlık, Yağmur altında test ettinizmi? ben ciddi ciddi düşünmeye başladım bu işi.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Ahmet bey methinizi sürekli Cihandan dinliyoruz, tek kelimeyle muhteşem olmuş, ellerinize sağlık, Yağmur altında test ettinizmi? ben ciddi ciddi düşünmeye başladım bu işi.

Selamlar

yavuz bey su için test tabiki ayrıca manzemeyi stan firma garantisi var .

AHMET07' Alıntı:
yavuz bey su için test tabiki ayrıca manzemeyi stan firma garantisi var .

Siz yazmadan ben cevabı buldum, hata bende yanlış yerde sormuşum ;D ;D İlginize taşekkür ederim. Diğer taraftan devam edelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR