Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sedat bey valla bilmiyorum sizin haliniz ne olcak landcilarla filort ediyormuşsunuz. resimler falan bilmiyorum artik. enjektorlerde gelmedi zaten maslakdan cengiz abiyemi şikayet etsek napsakk...
Sedat bey valla bilmiyorum sizin haliniz ne olcak landcilarla filort ediyormuşsunuz. resimler falan bilmiyorum artik. enjektorlerde gelmedi zaten maslakdan cengiz abiyemi şikayet etsek napsakk...
Haberler ne çabuk yayılıyor bu gezenbilirde ;D
Cengiz abiyle (Talay) görüşüyorsanız çok selam söyleyin benden, ben fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum ama birkaç yılda bir oluyor.
Enjektörleri gidip alacağım sizin için
selam ilk resimler düşmüş bu muhteşem 4'lünün 20 civarı fotoğrafı var makinamda, ama malesef birkaç gün sonra eklenebilecek
haftasonu çok güzeldi mücahit abi 1'e 1 tanışamadık ama aracın muhteşem sosyetik sislerinle şov aracı gibiydi aracın, ellerinize sağlık tuğsan abinin arabayla süper duruyordunuz.
ah bir de sis olmasaydı d-slr makinayla muhteşem kareler çıkarabilseydik :-\
hocam kim kimdir bilemiyosun ki?
birazda kopuklu oldu. Resimleri bekliyorum. bende bir iki tane daha var başka yok. sis konusunda istedigimizi tam elde edemedik.
4 döndüm toyota'ların etrafında 100e yakın Toyota var muhtemelen makinada, alana girip benim makinadan kaçan yok sanırım ;D ;D
1 tane gri hilux vardı onu da bir ara kuytuda sıkıştırdım ;D ;D
hazır yeri gelmişken LR grubunu zayıf gördüm sanki biraz ;D ;D bataklıklarda pek göremedik kendilerini çimenliklerden geçiyorlardı nedense ;D ;D
yanlış anlaşılmasın aynı araçların değişik yerlerdeki fotoğraflarını kastettim sanırım alanda 10 12 kadar toyota vardı, yarışlara katılan aracın start'tan görebildiğim alana kadar video'su var ama foto makinayla :-\ aynı aracın, batan yeşil aracın tuğsan abilerin grubun fotoğrafları var
alana giriş yapan araçları karşılama masasındaydım orada pancarmotorcu ile tanıştık diğer araçların giriş fotoğrafları var vs. vs fakat makinam ufak bir yanlış anlaşılma sonu İstanbul'a döndüğüm araçta kaldı elime geçmesi perembeyi bulacak sanırım üzgünüm :-\
hepinizden oldukça küçüğüm yaşım 23 tanıştığım kişilere isim abi olarak hitap ediyorum sizlerde isimle hitap ederseniz daha çabuk kaynaşırım aranıza
pardon abi sizin fotoğraf alanından hariç 2 ya da 3 lc daha vardı 2 ya da 3 hilux vardı gibi geldi sanki bu arada Tekirdağ Valisnin aracı da son kasa siyah LC çok yakışmıştı koruma ışıklarıyla