Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,907
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Antalya takimi dönmedimi?
bizden bir kaç foto tugsan görsel bir sow yapar herhalde

25102009233.jpg

25102009237.jpg

Etiketler

Bende sizi merak ediyordum nerde kaldınız diye :D
yeni konu açarsanız buraya bağlantı koyun lütfen

oh be nihayet gelmeye başladınız, 2 gündür çok sıkıldık burda.

Bu arada sen nasılsın Ali, bu hafta sonu varmıydı sizde bir aktivite

Sedat bey valla bilmiyorum sizin haliniz ne olcak landcilarla filort ediyormuşsunuz. resimler falan bilmiyorum artik. enjektorlerde gelmedi zaten maslakdan cengiz abiyemi şikayet etsek napsakk...

RedlinE' Alıntı:
Sedat bey valla bilmiyorum sizin haliniz ne olcak landcilarla filort ediyormuşsunuz. resimler falan bilmiyorum artik. enjektorlerde gelmedi zaten maslakdan cengiz abiyemi şikayet etsek napsakk...

Haberler ne çabuk yayılıyor bu gezenbilirde ;D
Cengiz abiyle (Talay) görüşüyorsanız çok selam söyleyin benden, ben fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum ama birkaç yılda bir oluyor.
Enjektörleri gidip alacağım sizin için :D

selam ilk resimler düşmüş bu muhteşem 4'lünün 20 civarı fotoğrafı var makinamda, ama malesef birkaç gün sonra eklenebilecek
haftasonu çok güzeldi mücahit abi 1'e 1 tanışamadık ama aracın muhteşem sosyetik sislerinle şov aracı gibiydi aracın, ellerinize sağlık tuğsan abinin arabayla süper duruyordunuz.
ah bir de sis olmasaydı d-slr makinayla muhteşem kareler çıkarabilseydik :-\

hocam kim kimdir bilemiyosun ki?
birazda kopuklu oldu. Resimleri bekliyorum. bende bir iki tane daha var başka yok. sis konusunda istedigimizi tam elde edemedik.

4 döndüm toyota'ların etrafında 100e yakın Toyota var muhtemelen makinada, alana girip benim makinadan kaçan yok sanırım ;D ;D
1 tane gri hilux vardı onu da bir ara kuytuda sıkıştırdım ;D ;D
hazır yeri gelmişken LR grubunu zayıf gördüm sanki biraz ;D ;D bataklıklarda pek göremedik kendilerini çimenliklerden geçiyorlardı nedense ;D ;D

Doğan bey 100 e yakın Toyota yakaladıysanız yeni konu açın "off-road yarışlarındaki Toyotalar" başlıklı.
Oradan izleyelim. Ama çok bekletmeyin bizi.

yanlış anlaşılmasın aynı araçların değişik yerlerdeki fotoğraflarını kastettim :D sanırım alanda 10 12 kadar toyota vardı, yarışlara katılan aracın start'tan görebildiğim alana kadar video'su var ama foto makinayla :-\ aynı aracın, batan yeşil aracın tuğsan abilerin grubun fotoğrafları var
alana giriş yapan araçları karşılama masasındaydım orada pancarmotorcu ile tanıştık diğer araçların giriş fotoğrafları var vs. vs fakat makinam ufak bir yanlış anlaşılma sonu İstanbul'a döndüğüm araçta kaldı elime geçmesi perembeyi bulacak sanırım üzgünüm :-\
hepinizden oldukça küçüğüm yaşım 23 tanıştığım kişilere isim abi olarak hitap ediyorum sizlerde isimle hitap ederseniz daha çabuk kaynaşırım aranıza :smiley:

pardon abi sizin fotoğraf alanından hariç 2 ya da 3 lc daha vardı 2 ya da 3 hilux vardı gibi geldi sanki bu arada Tekirdağ Valisnin aracı da son kasa siyah LC çok yakışmıştı koruma ışıklarıyla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR