Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,925
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

AHMET07' Alıntı:
sedat kardeşim sıkmacanını seni ezdirmem ;D teslim etbana aracı en görkemli hale sokarım merak etmesen ;D ;D

Ahmet usta ben insanları anlayamadığım için öyle yazdım, yoksa görsellikle ilgili bir sıkıntım yok.
Benim için işlevsellik daha önemli ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
ya yavuz valla 80 ler uçmuş ,karar aldık almıyoruz kardeşim 80 kasa ,100 lere devam daha ucuz fiyatları parça fiyatlarıda aynı veya daha ucuz, bu ne ya :-\ :-\ :-\

Abartısız söylüyorum benzinli 80 ler geçen yıl 18-24 arası zibil gibiydi, şimdi tükendi , araç az talep çok sonucu fiyata yansıyor.

cihanülker' Alıntı:
ya yavuz valla 80 ler uçmuş ,karar aldık almıyoruz kardeşim 80 kasa ,100 lere devam daha ucuz fiyatları parça fiyatlarıda aynı veya daha ucuz, bu ne ya :-\ :-\ :-\

dingilli araba, kıymetli kardeşim ;D ;D ;D

IFS süspansiyonlamı uğraşıcaz bide ;D ;D

100 --80 den az yakıyor ama onu napıcaz ??? ??? ::smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Abartısız söylüyorum benzinli 80 ler geçen yıl 18-24 arası zibil gibiydi, şimdi tükendi , araç az talep çok sonucu fiyata yansıyor.

yavuz ben alırken gerçekten ucuzdu.bolda vardı..hatta ben 22 ye vali çıkması bulmuştum bitane kimse rağbet etmemişti.(97 model full)

çağlar' Alıntı:

Hiç işte ;D ;D ;D Dingili yok konuşup duruyor ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

aynen ya olması gereken fiyatta o zaten ama ,baktı araçlar gidiyor ama yanıldıkları bir şey var ,25-33 arası gidiyor ,öyle 50 filan rakamlar hayal ,hele helede boş arabalar yani standart hali ile mümkün değil o fiyatlar ,ya hesap edip duruyorum ,alacağın aracı ağzına kadar doldursan ,bagaj,vinç,lastik,tampon,extra far,hi jack ,vb gibi ,harcayacağın para max 10-15 arası ,o zaman alırım bir tane vx 100 35 liraya ,hem modeli yüksek,hem konforlu,hemde bandrol düşük, yaş olarakta yüksek ,yani her bakımdan avantajlı ,45-50 liraya evladiyelik arabaya sahip olursun ;D

cihanülker' Alıntı:
aynen ya olması gereken fiyatta o zaten ama ,baktı araçlar gidiyor ama yanıldıkları bir şey var ,25-33 arası gidiyor ,öyle 50 filan rakamlar hayal ,hele helede boş arabalar yani standart hali ile mümkün değil o fiyatlar ,ya hesap edip duruyorum ,alacağın aracı ağzına kadar doldursan ,bagaj,vinç,lastik,tampon,extra far,hi jack ,vb gibi ,harcayacağın para max 10-15 arası ,o zaman alırım bir tane vx 100 35 liraya ,hem modeli yüksek,hem konforlu,hemde bandrol düşük, yaş olarakta yüksek ,yani her bakımdan avantajlı ,45-50 liraya evladiyelik arabaya sahip olursun ;D

cihan abi haklısında
100 kasa sorunsalları
a-süspansiyon mevzuu gerçekten önemli
b-VERGİİİ

evet çağlar abi o araba temizdi bence alınacak arabaydı. sen vx alacaklara büyük bir kısmet aralamıştın.

çağlar' Alıntı:

konfor + yakıt+ model bunlar hep avantj ,ayrıca ıfs süspansiyonun iptali ve kit taş çatlasın 2,5 ytl ,şimdi soruyorum ,45-50 liraya vx 80 mi alırsın ,yoksa 35-45 arası 99 -2002 arası 100 alıp arabayı donatırmısın ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

t392syncro' Alıntı:
evet çağlar abi o araba temizdi bence alınacak arabaydı. sen vx alacaklara büyük bir kısmet aralamıştın.

Kaan param çıkışsaydı ben alacaktım valla...kaydı gitti elimizden..sonra bir galeride 35 gördüm aynı arabaya.

çağlar' Alıntı:
yavuz ben alırken gerçekten ucuzdu.bolda vardı..hatta ben 22 ye vali çıkması bulmuştum bitane kimse rağbet etmemişti.(97 model full)

O rağbet etmeyenlerden biri benim :(

discovery-V8' Alıntı:
piyasada 80 mi bıraktınız ;D ;D ;D kalan 3-5 onlarda uçuyor ;D

Kesinlikle haklısın, ortalıkta alınacak araç yok, olanlarda 2 disco parasına :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR