cihanülker
Zirve
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
günaydın arkadşlar ,sedat hadi şafak 8 bugünüde sayma 7 ;D ;D ;D ;D
günaydın arkadşlar ,sedat hadi şafak 8 bugünüde sayma 7 ;D ;D ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Teşekkür ederim Heytem bey,
İnsanların beklentileri genelde, jan jan lı iri araba ;D , çeverelerine gösteriş için jip alıyorlar.
O nedenle bizim arazi canavarlarının itibarı pek yok.
aozturk' Alıntı:Sedat Bey,( özür dilerim isminizi yanlış aldım )
Benimde ilk canavarım bir FJ 40 idi. 2003 yılında almıştım ve yaklaşık 2,3 yıl kullandıktan sonra satmak istediğimde biraz zorlanmıştım hem aracımı çok seviyordum kıymet bilen birisi olsun istiyordum hemde artık arac değiştirmem gerekiyordu. Bir süre sonra karşıma sevgili Heytem çıktı ve gönül rahatlığı ile verdim çünkü benden çok daha bilgili, tecrübeli ve meraklı olduğu kesindi ve yanılmadığımı da izledim gördüm.
Onun için bu araçların değerini bilen kişiler mutlaka sizi bulacaklardır.Hiç kuşkunuz olmasın.
Bu vesile ile Heytemede selamlar.
Görüşmek üzere
Ahmet Öztürk
cihanülker' Alıntı:günaydın arkadşlar ,sedat hadi şafak 8 bugünüde sayma 7 ;D ;D ;D ;D
aozturk' Alıntı:Hasan Bey,
Benimde ilk canavarım bir FJ 40 idi. 2003 yılında almıştım ve yaklaşık 2,3 yıl kullandıktan sonra satmak istediğimde biraz zorlanmıştım hem aracımı çok seviyordum kıymet bilen birisi olsun istiyordum hemde artık arac değiştirmem gerekiyordu. Bir süre sonra karşıma sevgili Heytem çıktı ve gönül rahatlığı ile verdim çünkü benden çok daha bilgili, tecrübeli ve meraklı olduğu kesindi ve yanılmadığımı da izledim gördüm.
Onun için bu araçların değerini bilen kişiler mutlaka sizi bulacaklardır.Hiç kuşkunuz olmasın.
Bu vesile ile Heytemede selamlar.
Görüşmek üzere
Ahmet Öztürk
XXSİLVERADOXX' Alıntı:yahu ahmetcim nerelerdesin, bi gördüm bidaha göremedim seni, senin fj 40 hala duruyor aslan gibi
aozturk' Alıntı:Sedat Bey,
şu fotolarda bile inanın insanın tüyleri diken diken oluyor böyle bir makina olamaz .
hsbasar' Alıntı:Teşekkür ederim Heytem bey,
İnsanların beklentileri genelde, jan jan lı iri araba ;D , çeverelerine gösteriş için jip alıyorlar.
O nedenle bizim arazi canavarlarının itibarı pek yok.