Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,925

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

hsbasar' Alıntı:
Teşekkür ederim Heytem bey,
İnsanların beklentileri genelde, jan jan lı iri araba ;D , çeverelerine gösteriş için jip alıyorlar.
O nedenle bizim arazi canavarlarının itibarı pek yok.

Hasan Bey,

Benimde ilk canavarım bir FJ 40 idi. 2003 yılında almıştım ve yaklaşık 2,3 yıl kullandıktan sonra satmak istediğimde biraz zorlanmıştım hem aracımı çok seviyordum kıymet bilen birisi olsun istiyordum hemde artık arac değiştirmem gerekiyordu. Bir süre sonra karşıma sevgili Heytem çıktı ve gönül rahatlığı ile verdim çünkü benden çok daha bilgili, tecrübeli ve meraklı olduğu kesindi ve yanılmadığımı da izledim gördüm.
Onun için bu araçların değerini bilen kişiler mutlaka sizi bulacaklardır.Hiç kuşkunuz olmasın.

Bu vesile ile Heytemede selamlar.

Görüşmek üzere
Ahmet Öztürk

aozturk' Alıntı:
Sedat Bey,( özür dilerim isminizi yanlış aldım )

Benimde ilk canavarım bir FJ 40 idi. 2003 yılında almıştım ve yaklaşık 2,3 yıl kullandıktan sonra satmak istediğimde biraz zorlanmıştım hem aracımı çok seviyordum kıymet bilen birisi olsun istiyordum hemde artık arac değiştirmem gerekiyordu. Bir süre sonra karşıma sevgili Heytem çıktı ve gönül rahatlığı ile verdim çünkü benden çok daha bilgili, tecrübeli ve meraklı olduğu kesindi ve yanılmadığımı da izledim gördüm.
Onun için bu araçların değerini bilen kişiler mutlaka sizi bulacaklardır.Hiç kuşkunuz olmasın.

Görüşmek üzere
Ahmet Öztürk

cihanülker' Alıntı:
günaydın arkadşlar ,sedat hadi şafak 8 bugünüde sayma 7 ;D ;D ;D ;D

ben onu biraz daha kısaltıyorum ekipteki son 5 gün ;D ;D ;D
yerdeğiştireceğim arkadaş geldi işleri devrediyorum şimdi.
28 ekimde trablusa geçeceğim 2 günde orda işlerim var. Trablusa geçtikten sonrası kolay ;D

aozturk' Alıntı:
Hasan Bey,

Görüşmek üzere
Ahmet Öztürk

Ahmet bey teşekkürler,

Genelde insanlar pek bilmiyor bu araçların kabiliyetlerini. Önce hor görüyorlar sonra arazideki resimleri gördüklerinde veya gezilerden bahsedildiğinde hayranlıklarını gizleyemiyorlar.
Belki okumuşsunuzdur forumdan, bende ailevi nedenlerden geçmek istiyorum daha geniş bir araca. Her FJ40 kullanıcısı gibi bende zorlanıyorum bu karardan dolayı.
Heytem bey gibi insanların sayısı sanırım iki elin parmaklarını geçmez Türkiyede. Umarım bir gün yolumuz kesişir böyle insanlarla.

Saygılar
Sedat Başar

Bende aynı sebeplerden dolayı değiştirmek zorunda kalmıştım eşimle birlikte son uzun soluklu gezim Kazdağları ( Kalkım tarafından çıkış - Sarıkız zirve ) idi. Fakat bir süre sonra hak verdim biliyorsunuz sağ koltuk hele FJ 40 ta :D taktik olarak kısa gezilerde sol ön koltuğa aldık ama bu sefer de ben sağ önde oturamadım :D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
yahu ahmetcim nerelerdesin, bi gördüm bidaha göremedim seni, senin fj 40 hala duruyor aslan gibi

Heytemcim , kardeşim siz hep karşı dağlarda takılıyorsunuz :smiley: haklısın görüşemedik ama Nebilerle her görüşmede kulaklarını çınlatıyoruz. FJ 40 ını ( eski dostum ) gördüm :eek: o artık bir aslan değil ejderha olmuş bir araç anca bu kadar olur, ötesi yok o işin.

Bende dün sitede gezerken bu fotoları gördüm, arşivime ekledim :D

[attachment=1]

[attachment=2]

dsc06251wz6.jpg

IMG925.jpg

İlk gazı Cihan beyden aldım zaten aranıyordum, Heytem sen 40 lamı geleceksin ... bu arada unutmadan listeyede gireyim

Sedat Bey,
şu fotolarda bile inanın insanın tüyleri diken diken oluyor böyle bir makina olamaz .

aozturk' Alıntı:
Sedat Bey,
şu fotolarda bile inanın insanın tüyleri diken diken oluyor böyle bir makina olamaz .

Ahmet bey,
Aynen katılıyorum. Başka bir aracın fotoğraflarını görmek için girmiştim o konuya,
Fotoğraflarda FJ40 ı görünce içim cız etti.

hsbasar' Alıntı:
Teşekkür ederim Heytem bey,
İnsanların beklentileri genelde, jan jan lı iri araba ;D , çeverelerine gösteriş için jip alıyorlar.
O nedenle bizim arazi canavarlarının itibarı pek yok.

sedat kardeşim sıkmacanını seni ezdirmem ;D teslim etbana aracı en görkemli hale sokarım merak etmesen ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri