cihanülker
Zirve
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
ben çıkıyorum akşam cvpları yazarım arkadaşlar
ben çıkıyorum akşam cvpları yazarım arkadaşlar
cihanülker' Alıntı:konfor + yakıt+ model bunlar hep avantj ,ayrıca ıfs süspansiyonun iptali ve kit taş çatlasın 2,5 ytl ,şimdi soruyorum ,45-50 liraya vx 80 mi alırsın ,yoksa 35-45 arası 99 -2002 arası 100 alıp arabayı donatırmısın ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
cihanülker' Alıntı:konfor + yakıt+ model bunlar hep avantj ,ayrıca ıfs süspansiyonun iptali ve kit taş çatlasın 2,5 ytl ,şimdi soruyorum ,45-50 liraya vx 80 mi alırsın ,yoksa 35-45 arası 99 -2002 arası 100 alıp arabayı donatırmısın ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
discovery-V8' Alıntı:Ön dingil 105 inkine nekadara çevrilebilir? Bilgisi olan varmı?
hsbasar' Alıntı:O rağbet etmeyenlerden biri benim
Kesinlikle haklısın, ortalıkta alınacak araç yok, olanlarda 2 disco parasına
çağlar' Alıntı:yavuz bi konuda yazmıştım resimli.
sleeoffroad 100 lerin sistemi değiştirip 80 e çeviriyordu ama bayada uğraştılar.yurtdışında yaşasak sorun olmuycak şeyler ama ülkemizde hepsi sorun.ben çıkma kilitli diff.arıyorum yok arkadaş.
bahar gibi suriye yapıcam (sedatın da ilgisiyle ) ordada bulamazsam ARB.
hsbasar' Alıntı:O rağbet etmeyenlerden biri benim
Kesinlikle haklısın, ortalıkta alınacak araç yok, olanlarda 2 disco parasına
çağlar' Alıntı:aşkın jeepteki benimkinin aynı lexus ta çok bekledi.sonuçta aramızdan recep arkadaş aldı (bana göre gayet uygun fiyata) şimdide yükseltme ,kitini,tamponlarını,bagajınıda yaptı.çokta güzel olmuş arabası.
(kilitleride var arcının hem :'( :'(
;D
çağlar' Alıntı:yavuz bi konuda yazmıştım resimli.
sleeoffroad 100 lerin sistemi değiştirip 80 e çeviriyordu ama bayada uğraştılar.yurtdışında yaşasak sorun olmuycak şeyler ama ülkemizde hepsi sorun.ben çıkma kilitli diff.arıyorum yok arkadaş.
bahar gibi suriye yapıcam (sedatın da ilgisiyle ) ordada bulamazsam ARB.
hsbasar' Alıntı:Çağlarcım kötü haber,
Bizim arkadaş dün akşam geldi, daha biraz önce konuştuk senin kilit ile Mücahit beyin enjektörleri.
Bana söylediği şu "mutlaka bulunur ama gidip bakmak lazım, öyle telefonla sorabileceğimiz bir yer yok."
Tek tük Türkçe bilenler olsada genelde arapça konuşuluyor, telefonla parça sormak çok zor diyor.
Biz seninle baharda gidelim, en kötü ihtimal suriye gezisi yaptık deriz.
çağlar' Alıntı:e gidelim gezelim,, ama yinede önceden bir bağlantımız olsa rahat ederdik..
sağol sedat.
çağlar' Alıntı:recep kızmaz umarım bana..aslan gibi araç olmuş, nazar değmesin.
hsbasar' Alıntı:Bağlantı kolay, Tony e söyleriz onun ailesinden biri bize katılır hem yerleri gösterir hemde tercümanlık yapar.
işin o kısmında sorun yok.