Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,952

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

th_101_6062.jpg

arkadaşlar yani benim aracı pahalı bulan arkadaşlar, ben arabaya 35000euro para istiyorum, hadi pazarlık mazarlık 33-32000 bine verdim.şimdi çok temiz bir benzinli v8 i kaca alabiliyoruz, cihanınki kadar temiz olacak ama cevap veriyorum 25.000 euro.
şimdi bir benzinliyi benim araba haline getirmek için (yapılanları tem servisten alabilirsiiz, değişen parçaları ve eklenen parçaları ---5-6 sayfa vardır) bunun üstününe benim yaptığım aksesuarları toplarsanız min 12000 eurodur.25000+12000=37000 euro. bu arada bu arabanın içinde tık sesi duyulursa hem arabayı hem 33000 euroyu veririm
bu arada benim arabam dizel

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
arkadaşlar yani benim aracı pahalı bulan arkadaşlar, ben arabaya 35000euro para istiyorum, hadi pazarlık mazarlık 33-32000 bine verdim.şimdi çok temiz bir benzinli v8 i kaca alabiliyoruz, cihanınki kadar temiz olacak ama cevap veriyorum 25.000 euro.
şimdi bir benzinliyi benim araba haline getirmek için (yapılanları tem servisten alabilirsiiz, değişen parçaları ve eklenen parçaları ---5-6 sayfa vardır) bunun üstününe benim yaptığım aksesuarları toplarsanız min 12000 eurodur.25000+12000=37000 euro. bu arada bu arabanın içinde tık sesi duyulursa hem arabayı hem 33000 euroyu veririm
bu arada benim arabam dizel

heytem abi kesinlikle sana katılıyorum eşekten düşenin halini misal,i senin araç için değil ama genelde türkiyedeki dizel 100 ler veya 80 ler benzinlilere oranla çok pahalı kalıyor,

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
cihan senin arabayı tem sevis cok beğenmiş cok temiz diyor, sorması ayıp kaca aldın?

heytem abi 2004 model ,56 liraya aldım, ıvır zıvır masraflar komisyon filan bana 60 geldi ,şu ana kadarda yaklaşık 70-72 buldum üzerindekilerle ,dahada tahminim 5 daha harcarım sonrada,en az 6-7 yıl binmek istiyorum ,ama müşterisi çıkarsa harcadığım parayı verecek ,karsız hemen satarım , ticari bir amaç gütmeden

cihanülker' Alıntı:
heytem abi 2004 model ,56 liraya aldım, ıvır zıvır masraflar komisyon filan bana 60 geldi ,şu ana kadarda yaklaşık 70-72 buldum üzerindekilerle ,dahada tahminim 5 daha harcarım sonrada,en az 6-7 yıl binmek istiyorum ,ama müşterisi çıkarsa harcadığım parayı verecek ,karsız hemen satarım , ticari bir amaç gütmeden

satarsan cidden üzülürüm süper bir araç ama eğer satarsan herşeyi ver buzdolabını verme ;D ;D ;D ;D yoksa kaburgaları nerde saklıcaz ;D ;D ;D

SLM...BENDE NİSSAN VAR AMA EN KISA ZAMANDA TOYATALI OLACAGIM....

ANTALYA OFFROAD TAKIMI UYESİYIM

http://www.izlesene.com/player2.swf?video=1026593

inşallah satmazsın,ama temiz bi 100 e bineceksen öle 30 a 40 a aldım kacmak yok, güzel güzel pasa pasa bizim arabalar (en az)gibi olmasaı için 20 liranı alırlar.dizelden bahsetmiyorum bu arada!yani bi 60 lık olursun.30-40 a temiz alamazsın.50 60 a temiz alırsın.e dediğim gibi araziye girmen için alırlar 20 kağıdını

altug onaran' Alıntı:
satarsan cidden üzülürüm süper bir araç ama eğer satarsan herşeyi ver buzdolabını verme ;D ;D ;D ;D yoksa kaburgaları nerde saklıcaz ;D ;D ;D

yok cnm o bizim her şeyimiz, o artık gezenbilir hizmet dolabı ,15 kişinin yemeğini içkisini 1,5 gün taşıdı durdu garibim , her şeyi veririm onu asla

20 yıldan beri vazgeçilmezimmm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR