Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,959
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bsayil' Alıntı:
ha bu arada istanbulda bensiz yapılan planlarada bozulmuyor değilim ama toyotam yok diye fazla ses çıkarmıyorum :'( ???

Hah işte bu yüzden kulaklarını çınlattık Barbaros. ;)
Toyota dan değilde,şu senin işler hafiflesin diye beliyoruz. ;)

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
Eyvallah be Barbaros.
hatta bugün kulaklarını çınlattık Cihan ile.
Valla baba,çok istiyorum şöyle birlikte yani Tuğsan olmazsa olmaz bak söyliyim ;D (yazmadan olmaz sonra kaya fırlatır bu Tuğsan ) ;D

valla kıpır kıprıırm burada
otelde kapanmak üzere sezon sonu malum

ayrıca size dost banada dosttur tuğsan sız olmaz kampanyasına bende katılıyorum ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hah işte bu yüzden kulaklarını çınlattık Barbaros. ;)
Toyota dan değilde,şu senin işler hafiflesin diye beliyoruz. ;)

pazar günü son abicim sonra 10 gün sallanırım ama ondan sonra her davete ama araçla am a araçsız takılırım valla

bu arada bu yeşil şey upsent bi kere tarafımdan denendi sonuçları daha fazla yeşillik oluyo r ;D

cihanülker' Alıntı:
morukçum mutlaka linklerini buraya yapıştır tartışalım araçları ,genelde tanıdığımız dostlarımızın araçları çıkıyorda ;D ;D

http://www.sahibinden.com/1998_toyota_land_cruiser_lpg_li_www_prestijcar_com-40WQQaXQQ14717105WQQpXQQdisplayitem

morukçum budur hatta bi ara sohbetini yapmıştık senle bunun

tugsan75' Alıntı:
Adamlar yapmış dimi Sedatcım,elektronik aksam yok,yükseltme kitine gerek yok,güç desen var,gel bence sen satma fj40 ını ;D ;D ;D

Heytem abi zaten satmaycak ben aklını çeleceğim,küçücük Toyotalara biniyor,koca adam. ;D ;D ;D

Üstadım ben bu anımı daha önce birkaç yerde daha anlattım.

Şimdi marka vermeden bir daha anlatayım.

Bizim ustaya X marka 2000 model bir araç yüksetme kiti montajı için gelmişti. Araç çok hoş görünüyordu, gözüm kalmadı desem yalan olur. çünkü inanılmaz temizdi.
Aracı yükselttiler, sahibi yeni lastiklerini getirdi taktılar o sırada bir muhabbet geçti. Yükseldikten sonra takabildikleri en büyük lastik, 31" 10.5" 15"
yani FJ40 ın standar lastiği ;D

elma armut kıyası gibi görünsede alsında değil, bu araçlar arazide kullanılacaksa ,X aracına bir sürü para verip üstüne bir de yükseltme v.b. modifiyelerle uğraşacağıma FJ40 ile arazide paşa paşa gezerim.

bsayil' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/1998_toyota_land_cruiser_lpg_li_www_prestijcar_com-40WQQaXQQ14717105WQQpXQQdisplayitem

morukçum budur hatta bi ara sohbetini yapmıştık senle bunun

valla bunu alacağına antalyada vardı bir tane onada bak ama bu arada atlama yanlış hatırlamıyorsam 98-99-bazı 2000 modellerde elektronik süspansiyon yok ,bence o modellerden birini al ,yoksa sonra başın beleda eğer bozulursa 10 milyarcık yaklaşık komple sistem ama dikkat bende ay sonu araca yükseltme kitini takacağım ve sisitemi iptal ettireceğim ;D

evet ya bende direk yükseltme olayına girerim diye düşünüyorum zaten ahmet abi burda çaçuta halleder geçeriz

antalyadaki duruyor hala evet onada bakabilirim
dur bakalım yarın benim navara biri bakmaya gelecek olursa hemen atlar gelirim yada sen gelcen burdakine bakarız

İsteyen olursa bu haliyle vereyim benim aracı ;D ;D ;D

Valla ben bilmem neyle başlarsam onla bitiririm,karıştırdınmı sonra fena oluyor. :eek:

tugsan75' Alıntı:
İsteyen olursa bu haliyle vereyim benim aracı ;D ;D ;D

Valla ben bilmem neyle başlarsam onla bitiririm,karıştırdınmı sonra fena oluyor. :eek:

merhaba

peki bana bu kadar gaz verdikten sonra siz ne yapacaksınız aracı

;D ;D ;D ;D

süpriz ha işte bu iyi hele bi bende satayım yarın hayırlısı ile konuya asılmaya başlarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

SON KONULAR

Geri