Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,959

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

42.000 TL ye hayırlı olsun ;D özelliklerini isteyene özelden mesaj atarım.Herşeyiyle hazır yapılmış eksiği yok. ;D

O etkinliği bırakın henüz hiçbir etkinlikde kalmadım,şükürler olsun ;D

tugsan75' Alıntı:
Özellikle Toyotacı arkaşlardan rica ediyorum,diğer forumlarda ve sayfalarda yaşanılan seviyesiz ve saygısız muhabbetlerin bu sayfada(TOYOTA)olmasını istemiyorum.Bu sitede ortalığı boş muhabbetlerle karıştıran ve sonra kaybolan kişiler var :mad:.Herkez mutlu olduğu araca binsin ve başkalarına bilinçsizce çamur atmasın.Zaten burada diğer markadaki arkadaşlarla kakara kikirimizi yapıyoruz(o kişiler belli) ama ortaya boş laf atanlara :mad: lütfen cevap vermeyin ve tartışmayın.

Herkezin aracı kendine göre iyidir. ;)

Burada kasıt kimse lütfen açık açık yazalım. ;)

Madem kıyas istemiyoruz, yorumsuz, şakasız, Anlatımsız Çağlar ve Cihana olan saygımdan buraya sadece onların videolarını koyuyorum, Diğerleri malum yerde. Selamlar

th_101_6047.jpg

tugsan75' Alıntı:
42.000 TL ye hayırlı olsun ;D özelliklerini isteyene özelden mesaj atarım.Herşeyiyle hazır yapılmış eksiği yok. ;D

O etkinliği bırakın henüz hiçbir etkinlikde kalmadım,şükürler olsun ;D

ben bu sefer araba konusunda kararı cihan a bırakacağım

Yavuz bey,size isim vermem için jeep ve LR sayfalarını başdan aşağı taramam lazım.Çünkü bahsettiğim kişiler şuan forumda olan kişiler deyil,o hararetli ortama girmiş ve ortalığı saf,hiçbirşeyden haberi yokmuş numaralarıyla karıştırıp kaybolan tipler.Denk geldikçe isim atarım ;)

Bu arada Çağlarda lastik yok, kilit yok sanırsam,ayrıca 2nd start yani 2 ile kalkmada yok.Bunlar olmayıncada bunları yaşaması gayet normal ;D

tugsan75' Alıntı:
Yavuz bey,size isim vermem için jeep ve LR sayfalarını başdan aşağı taramam lazım.Çünkü bahsettiğim kişiler şuan forumda olan kişiler deyil,o hararetli ortama girmiş ve ortalığı saf,hiçbirşeyden haberi yokmuş numaralarıyla karıştırıp kaybolan tipler.Denk geldikçe isim atarım ;)

Bu arada Çağlarda lastik yok, kilit yok sanırsam,ayrıca 2nd start yani 2 ile kalkmada yok.Bunlar olmayıncada bunları yaşaması gayet normal ;D

tuğsan çağların arabada ,bf goodrich ler vardı üzrinde , 2nd start var , ama kilit yok doğru ,fakat o haliyle bile gayet iyiydi bence , bu arada kitlerin yayları felaket derece basıyor hep ona baktım çok iyi çalışıyor ;) ;)

tugsan75' Alıntı:

Bunu açık açık yazarsak herkes üzerine alınmaz, şahsen bu benim bu sayfaya son girişim olacaktı.

Çağların araç için yorumsuz derken videolar ilerledikçe göreceksiniz hiç donanımsız olmasına rağmen başarısız değildi o yüzden yorumsuz dedim, Koç gibi girdi ve çıktı. Tecrübe edindi, Aracının sınırlarını öğrendi. Ben zaten Vx80 i çok beğenirim , herhangi bir hazım sorunumda yoktur.

Selamlar

th_101_6049.jpg

Ben şuan bu videoların paylaşılmasından çok memnunum oluyorum,olması gerekende bu zaten.Aracın neler yapabildiğini görüyoruz.Çağlarda 2nd start olmadığını söylememdeki sebep araç çok patinaj çekiyor,o zaman o tuşa basmayı unuttu,yada low a almadı,buradan sadece görselden ve sesden yola çıkarak yorum yapabiliyorum.

Çağlar gelsinde yorumları alalım,bakalım neler yapmış,nasıl çıkmış anlatsın,dışardan konuşmak kolay. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

SON KONULAR

Geri