Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,952

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
inşallah satmazsın,ama temiz bi 100 e bineceksen öle 30 a 40 a aldım kacmak yok, güzel güzel pasa pasa bizim arabalar (en az)gibi olmasaı için 20 liranı alırlar.dizelden bahsetmiyorum bu arada!yani bi 60 lık olursun.30-40 a temiz alamazsın.50 60 a temiz alırsın.e dediğim gibi araziye girmen için alırlar 20 kağıdını

doğru söylüyorsun heytem abi ,ben arabama bağlıyım ,satarsam toyotaları ikileyeceğim ,yani zevk için benimkisi ;D

http://www.sahibinden.com/2001_rs4_3_0lt_stroker_-19WQQaXQQ15924930WQQpXQQdisplayitem
bende bunu istiyorum ama olmuyoooo

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
yavuz bey h.sonu geliyormusunuz

Heytem bey Nereye ? Toyota buluşmasıysa bir hafta mola vermek istiyorum, cuma çıktık, pazartesi sabah döndük eve , salı gece çıktık çarşamba sabaha karşı döndük , Birde bugün 1-2 saat kaçamak yaptık , evden söylenmeler başladı ;D ;D Şansımı fazla zorlamak istemiyorum ;D

cihanülker' Alıntı:
sen hisset yeter,,,, evde yaparsam artık kafayı yedi derler bana ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D Fotosu var ona baktım ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Heytem bey Nereye ? Toyota buluşmasıysa bir hafta mola vermek istiyorum, cuma çıktık, pazartesi sabah döndük eve , salı gece çıktık çarşamba sabaha karşı döndük , Birde bugün 1-2 saat kaçamak yaptık , evden söylenmeler başladı ;D ;D Şansımı fazla zorlamak istemiyorum ;D

yavuz ,heytem abi isoff tan bahsediyor tekirdağ bu hafta sonu ya

discovery-V8' Alıntı:

Aman abi bonuslara dikkat ;D ;D

hekese iyi akşamlar

cihan sayfada barboros ant bi toyotadan bahsediyor yeşilrenkte olansa bizim doğanın arabadır o konuşuruz yani

cihan bey ,, yavuz bey negüzel çamurlara bulamışsınız araçlarınızı keşke haber verseydinizde bizde zize katılsaydık

cihanülker' Alıntı:
yavuz ,heytem abi isoff tan bahsediyor tekirdağ bu hafta sonu ya

Yok yok o çok uzak kalır bize , dünya yol gittikten sonra eğlenemeyiz birde geri dönüşü var o yolun. Biraz garip bir organizasyon oldu bence o, Klübün adı isoff, doğal olarak istanbula ve trakyaya hitab eden bir etkinlik oldu.

lazoğlu' Alıntı:
cihan bey ,, yavuz bey negüzel çamurlara bulamışsınız araçlarınızı keşke haber verseydinizde bizde zize katılsaydık

Yazdık aslında sayfaya ama gündüz görenler geldi sadece .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR