Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,963
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Özellikle Toyotacı arkaşlardan rica ediyorum,diğer forumlarda ve sayfalarda yaşanılan seviyesiz ve saygısız muhabbetlerin bu sayfada(TOYOTA)olmasını istemiyorum.Bu sitede ortalığı boş muhabbetlerle karıştıran ve sonra kaybolan kişiler var :mad:.Herkez mutlu olduğu araca binsin ve başkalarına bilinçsizce çamur atmasın.Zaten burada diğer markadaki arkadaşlarla kakara kikirimizi yapıyoruz(o kişiler belli) ama ortaya boş laf atanlara :mad: lütfen cevap vermeyin ve tartışmayın.

Herkezin aracı kendine göre iyidir. ;)

Tuğsan abi işallah ben değilimdir bahsettiğin
işallah yanlış anlaşılmamışımdır geriye doğru inceledim mesajlarımı, ama yanlış anlaşıldıysam affola :(

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Umut sen niye gelmedin Tam capon gunuydu ;D ;D

Aksam videolari kacirmayin :smiley: :smiley:

Telefonu kapalıdı 50 kere aradım ben onu , kibar japon su birikintisine bile girmiyor neden aldıysa o aracı ;D ;D

Hayır Doğancım senle alakası yok,neyse uzatmıyalım konu kapandı,muhabbet,sohbet,laylay loyloy herşey serbest amaBAŞKA ARAÇLARLA KARŞILAŞTIRMA YOK.Toyota karşılaştırması yapılabilir. 8)

Arkadaslar verilen ilandaki araci biliyorum sanki cok pahali degil mi benim 2001 140,000 deki benzinli ile arasinda 45,000 den fazla fark var dizel almaya deger mi? bu fark sizce...

cihancım evet neden bu kadar pahalı o araç gerçi bu arabalarda maalesef oturmuş fiyat yok

biri 30 isterken diğeri aynı araca tabi benzinli 60 istiyor ama genede yaşı gereği çok yüksek değilmi?

tugsan75' Alıntı:
Hayır Doğancım senle alakası yok,neyse uzatmıyalım konu kapandı,muhabbet,sohbet,laylay loyloy herşey serbest amaBAŞKA ARAÇLARLA KARŞILAŞTIRMA YOK.Toyota karşılaştırması yapılabilir. 8)

Tamam işte bak benim dediğime geldi, Toyota kıyaslaması yapalım
Mesela ben bir örnek vereyim size.
Siz araçları yükseltin yükseltin yaklaşma açılarınız standart FJ40 seviyesine gelsin ;D

arkadaşlar tabiki araç kıyaslaması yapacağızki, bizim tarzımızda araç kullanan veya kullanmak isteyen veya sırf bu sebebten dolayı bu siteye üye olmuş yeni arkadaşlaramıza yardımcı olalım ,ama dikkat etmemiz gereken tek bir şey var bence ,elma ile elmayı ,armutla armutu ,karşılaştıralım , yani o marka bu marka bunları tabiki bu platformda tartışacağız ama o burdan geçer bu burdan geçmez diye komik , iddalara girip birbirimiz kırmaya hiç gerek yok ,kaldıki internet ortamında bir çoğumuz birbirimizn suratını görmeden ,yazıyoruz yani mimiklerden yoksun ,sonra bunlar yüzünden kalpler kırılıyor ,insanlar üzülüyor valla hiç gerek yok ,gelin gezilere,buluşmalara yakalım ateşleri ,yiyelim ,içelim,sohbet edelim, hayat akıp gidiyor dikkat bir daha bugün olmayacak :-\, valla içimden geldi yazdım ;)

Adamlar yapmış dimi Sedatcım,elektronik aksam yok,yükseltme kitine gerek yok,güç desen var,gel bence sen satma fj40 ını ;D ;D ;D

Heytem abi zaten satmaycak ben aklını çeleceğim,küçücük Toyotalara biniyor,koca adam. ;D ;D ;D

Ben Yeşil olmadan kampa falan gelmem ;D ;D ;D

Kıyaşlama yapılırken teknik bilgiler ve normal ölçüde yorumlar,zorlama yok.Atladım zıpladım,uçtum,kaçtımla örnek vermek yok. ;)

bsayil' Alıntı:
cihancım evet neden bu kadar pahalı o araç gerçi bu arabalarda maalesef oturmuş fiyat yok

biri 30 isterken diğeri aynı araca tabi benzinli 60 istiyor ama genede yaşı gereği çok yüksek değilmi?

morukçum malesef ,dizeller çok pahalı nedenini bilmiyorum, ama değermi tabi yani farkı vermeye dersen onu tartışalım ,bakım maliyet vb gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

SON KONULAR

Geri