Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,969

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bir yanlış anlama oldu defenderleri kötülemedik sadece o camurdan bahs ettik ordaki araçların yüzde yetmişi defenderdi siz cıka bilirsiniz

tugsan beycim bir sey soracagim, aldigim vx100 un on koltuklar arasındaki esya koyma gozunun mandalı tutan kilidi kırık bu tarz kucuk parcaları satan bir yer var mı biliyor musun?

Valla çıkmacılarda olma ihtimali düşük,Ankarada Hakan Atamana sorun 0 532 282 05 23,yada Pendik Toyota Dumankaya Eyüp bey 0 216 379 09 22.Bizim parçalar genelde servisden temin edilir.Çıkmacılardaki parçalar daha yoldayken satılıyor ne hikmetse ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Şimdi ben geçerim desem aksini kim idda edecek onun için butür tartışmalar hiç hoş olmaz
Herşey araç demek değil pilotajıda unutmamak gerekir

yunus abi pilotaj muhakkak ama sence de donanım daha önemli değil midir ?
ayrıca orda bir örnek verilmiş yani durum anlatılmış o batmış bu çıkmış denmiş
yani pek tartışmalık değilmiş zaten sanki

yunus bager' Alıntı:
Ve bişeydaha söyleyeyim LC 80, mercedes G , missan patrol , defenderin birebir kopyasıdır şimdi siz araştırın bu alt yapıya sahip araçları önce hangi marka üretti :smiley:

Tuğsan abi bu konuda bir doğrulama alabilir miyim senden?
Yunus abi ayrıca bu altyapıya derken neyi kastettin açıklar mısın biraz?
yani bu kangoo tarzı araçların şu aracın altyaspısı baz alınarak üretilmiştir tarzında bir yaklaşım mı?

altyapı konusunda kafam benim de karisti cunku nissan cook farkli bir teknoloji heleki patrol, defender cok farkli... herseyden once kurgu farkı var ama belki bilmedigim bir sey vardir...

umutcelikel' Alıntı:
Sanırım bahsedilen kopyaların hepsi de orjinalinden daha iyi olmuş gibi...

hakiktan öyle de bir durum var yani vx 80 de mercedes G de hakikaten çok çok özel araçlar, Patrol'u bilenler anlatsın benim yaşım bilgim pek tutmuyor. :smiley:

batı sahra da aylarca patrol kullandim defenderla ilgisi yok, o sicakta motor kmlerce kumda diriligini kaybetmedi. hele G serisi cok baska. sanki bu araclara defender gecmisli demek biraz haksizlik gibi yani ne bileyim yerleri ayri olan araclar... defender icin de soylenecek soz yok tabiki ama ayrı platformda olduklarini kabul etmek gerek sanirim ..

dogankeles' Alıntı:
hakiktan öyle de bir durum var yani vx 80 de mercedes G de hakikaten çok çok özel araçlar, Patrol'u bilenler anlatsın benim yaşım bilgim pek tutmuyor. :smiley:

Ben dha önce kullanmış biri olarak söyliyeyim.

Eğer arazide kullanıyorsanız defender bir çok aracı alt eder.
Eğer asfaltta iseniz diğerleri defender ı

Genel olarak bakılır ise Toyota grubunun arazi / asfalt dengesi çok iyidir.

yani proje araçlar ve yarış araçları hariç, çoğu aracın arazideki km'si asfalttaki km'sinin yanında oldukça azdır dolayısıyla defender'e göre ciddi avantaj sahibidirler.
tamam defender özel bir arazi aracıdır ama diğerlerini de yani hatta bir cümlede 3 babayiğidi birden harcayacak kadar değildir sanırım

dogankeles' Alıntı:
yani proje araçlar ve yarış araçları hariç, çoğu aracın arazideki km'si asfalttaki km'sinin yanında oldukça azdır dolayısıyla defender'e göre ciddi avantaj sahibidirler.
tamam defender özel bir arazi aracıdır ama diğerlerini de yani hatta bir cümlede 3 babayiğidi birden harcayacak kadar değildir sanırım

Amacım konuyu deşmek değil ama bir bilgiyi daha vermekte fayda görüyorum.

Ciddi anlamda arazi işi yapan şirketler ya defender yada land cruiser kullanıyor.
Proje geçişlerinde Defenderlarını tırlara yükleyip naklediyorlar ama arazide kafaları rahat.
Sonuçta bir şöför defender ile bir yeri çıkamıyorsa, %90 diğerleri ile de çıkamıyor.

konu biraz daha açılıyor verdiğiniz teknik bilgiye binayen işallah eklenmemiştir daha önce
http://www.youtube.com/watch?v=tWDv8ZQNeFk

%10'luk kısımda var olan araç :D
sanırım defender 90 olması ve lastik sorunlarıyla çıkamadı araç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

SON KONULAR

Geri