Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,115
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

İzmit ekibindeki arkadaşların bahsettiği yerde kuzu yapılırsa,Umuta ayrı 1 tane yaptıralım,baksana okadar yemeye hala açım diyor ;D ;D ;D Bu arada senin en iyi arkadaşın İstanbuldan Arda(ardag) olmalı oda öyle acıkınca transa geçiyor,rengi falan bembeyaz oluyor,dövecekmiş gibi bakıyor amaaaaa yemek yerken ve yedikden sonrada tam tersi ;D ;D ;D

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
Herkeze günaydın Arkadaşlar;

Nbalsarı ve Doğanbeyler öncelikle hoşgeldiniz ve sizden ilk ricamız,üyelik bilgilerinizi eksiksiz tamamlarsanız (tam isim,yaş gibi) muhabbetlerimiz ve sizleri daha iyi tanımamız açısından faydalı olur. ;D ;D ;D

Sedatcım valla dükkana çok iyi bakmışsın tebrikler :D

Doğancım,bizim için çantalı,çantasız,araçlı,araçsız farketmiyor.Sen gelmek iste araçlarımızda müsait yer oldukca seni alan biri çıkar yada kamplarımızda çadır kuracak yer çooook. ;D Zamanla farkedeceksiniz,burada sadece offroad yok(ama meraklısı biraz daha fazla)her türlü bilgiyi bulacağınız ve çok net cevaplar alacağınız çok faydalı bölümler ve konu başlıkları var.Her bölümün başında dikkat edilmesi gereken kurallar var(moderatörler tarafından hazırlanmış)konu açmadan önce bu kuralları okumaya özen göstermek lazım.

Gelelim ufak bir bilgiye daha ;D Burada sanal ortamda birçoğumuz tanışmış olsakda hala tanışmayı beklediğimiz dostlarımız var.Offroad bölümünde 3 tane tehlikeli grup var ;D ;D ;D.Toyotacılar,Landroverciler ve Jeepciler.Bizler araçlarımıza extra aşık 3 grup olarak,amacımız çok sayıda mürit toplamak ;D ;D ;D. Onun için dikkatli olun heran sizi biri kapabilir.Şaka biryana bu üç grup birbiriyle çok hoş bir şekilde sürekli atışırlar sakın yazılanları çok fazla ciddiye almayın. ;D ;D ;D

öncelikle herkese günaydın
Tuğsan abi hatırlatma için teşekkürler gerekli bilgileri girmeye çalıştım
bahsttiğiniz gruplardan burası sayesinde iyice haberdar oldum,
son off-road yarışı öncesi Yalçın abiyle konuşmamızda neden jeep? nedir bu cherokee aşkı sorularım fabrikasından ayrılırken elimde 2 tane oldukça kalın jeep kataloğuyla son buldu beni ayaküstü öbür safa amaya çalıştı gibi ;D ;D
Allahtan temelim sağlam da gelmem öle oyunlara ;D ;D yaşım sizlere göre biraz genç olmasına rağmen Toyota sevgim yaklaşık 7 8 yıllık
Dükkana bi arıza geldi yani haberiniz olsun ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
İzmit ekibindeki arkadaşların bahsettiği yerde kuzu yapılırsa,Umuta ayrı 1 tane yaptıralım,baksana okadar yemeye hala açım diyor ;D ;D ;D Bu arada senin en iyi arkadaşın İstanbuldan Arda(ardag) olmalı oda öyle acıkınca transa geçiyor,rengi falan bembeyaz oluyor,dövecekmiş gibi bakıyor amaaaaa yemek yerken ve yedikden sonrada tam tersi ;D ;D ;D
Yav herkes lokmalarıı saymış gezi boyunca ;D ;D ;D Kilom 60 bu arada:smiley:))))))))))))))

Dükkana bi arıza geldi yani haberiniz olsun

Bir arıza daha diyecektin ;D ;D ;D Buradakiler pek normal deyildir ;D ;D ;D

Bu arada uzun zamandır aklımda özel bir sticker hazırlamak var fikirlerinizi alayım,bizim Toyota karakterimizin altına TOYOTA KULÜP/CLUB 46 yazalımmı nedersiniz. ???

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
SEDAT SANA FACEBOOK TAN Bİ BJ 40 ATTIM

Aldım Heytem bey, çılgınca birşey, iyi cesaret adamlardaki.
Ortalarda bir yeri çok komik, adam suda boğulmamak için ayağa kalkıyor, halen gaza basabilmek için ayağını uzatıyor ;D

Heytem bey ben 80 ile 100 hakkında yazılanları okudukça korkmaya başladım.
Sadece gaz takmak için FJ40 toplamaya (en azından kaporta-boya) yetecek kadar para vermek gerekiyor :D

tuğsan aslında kuzu yayla gezisine ait bir tasarım yaptıralım önce, küçük bi sticker. arabamızda hep kalsın ,ne dersin

Belki görmek isteyenler, FJ40 ın nasıl bir makina olduğunu öğrenmek isteyenler olabilir ;D

http://www.youtube.com/watch?v=1iQkXN1dOkQ

Bu da benim favori videom, izle izle doymuyorum. ;D
bilgisayarıma bile indirdim

http://www.youtube.com/watch?v=oRqmJxhPNZw

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
tuğsan aslında kuzu yayla gezisine ait bir tasarım yaptıralım önce, küçük bi sticker. arabamızda hep kalsın ,ne dersin

Abi süper olur birkaç model hazırlayıp mesela Sedat bir ara avatarında kullanıyordu,bütün araçlar üstüste,onun altınada yazısı olsun,şiyle dikkat çekici renklerle. ;D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
böle bişey olabilirmi sedat

Ben daha fazla 40 serisi kullanamak istemiyorum, bağımlılık yapıyor.
Birkaç sene daha kullanırsam, muhtemelen ömrümün sonuna kadar kullanırım bu arabayı ;D

1.Video internetin en meşhur ve ençok seyredilen videolarından biridir. ;D

2.Videoda da fj 40 ı ufak sanmayın sakın adamın boyu 1.90 nın üstünde ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Yoookkk,Erkan mutfak sorumlusu,Cihanda barmenimiz olacak. ;D ;D ;D

Bu arada arcı nezaman ıslatacağız Burak efendi,yaptın ettin,asfaltda gidip geliyorsun ???

en kısa zamanda her hafta bi program var , bak bu hafta sonuda tekirdağa gidiyorsun , yoğun olan sensin günü sen belirle :D

tugsan75' Alıntı:
Abi süper olur birkaç model hazırlayıp mesela Sedat bir ara avatarında kullanıyordu,bütün araçlar üstüste,onun altınada yazısı olsun,şiyle dikkat çekici renklerle. ;D

[attachment=1]

402FJ-A.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR